Jakie opinie ma Kancelaria Ultimatum?

Opinie s─ů wiarygodne i pochodz─ů od zweryfikowanych os├│b, kt├│re korzysta┼éy z us┼éug tej┼╝e firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum opinie, kt├│ra pomog┼éa szerokiej publiczno┼Ťci potrzebuj─ůcym osobom.

Z jakimi problemami borykaj─ů si─Ö potencjalni odbiorcy us┼éug windykacyjnych nie tylko w Kancelaria Ultimatum opinie, ale tak┼╝e na ca┼éym rynku?

Nie od wczoraj wiadomo, ┼╝e bran┼╝a windykacyjna nie nale┼╝y do najprostszych, dlatego trzeba by─ç czujnym w momencie wybierania takowej firmy windykacyjnej. Idealnym sposobem poprawiaj─ůcym bezpiecze┼ästwo i komfort osoby zamawiaj─ůcej us┼éug─Ö windykacyjn─ů od Kancelaria Ultimatum opinie wzorowe w kontek┼Ťcie skutecznych dzia┼éa┼ä windykacyjnych. Mo┼╝emy si─Ö skusi─ç na nutk─Ö, a nawet tylko odrobin─Ö wiarygodnych opinii si─Ögaj─ůc do serwisu przedstawiaj─ůcego sprawdzony i aktualny ranking wszystkich firm windykacyjnych, kt├│ry zosta┼é przygotowany w roku 2019 i ca┼éy czas na bie┼╝─ůco jest aktualizowany.

Kto może zgłosić się do Kancelarii Ultimatum?

Ka┼╝dy mo┼╝e zadzwoni─ç lub napisa─ç do Kancelaria Ultimatum kto ma problem z odzyskaniem d┼éugu – czasami w pojedynk─Ö bez fachowej pomocy zajmie przeci─Ötnemu Kowalskiemu kilkadziesi─ůt lat zanim dojdzie do tego co ta firma mo┼╝e doj┼Ť─ç w  mgnieniu oka.

Ile trzeba mieć pieniędzy żeby Kancelaria Ultimatum opinie chciała z nami rozmawiać?

Kancelaria odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci finansowych o nazwie Ultimatum nie pobiera op┼éat pocz─ůtkowych czyli na tzw. START nie potrzebujesz ani jednego grosika. Dodamy, ┼╝e inne firmy za sam START chc─ů po kilka tysi─Öcy z┼éotych, wi─Öc pod tym wzgl─Ödem Kancelaria Ultimatum jest nie do przebicia.

Czy Kancelaria Ultimatum ma do┼Ťwiadczenie i czy mo┼╝na spokojnie spa─ç wiedz─ůc, ┼╝e sprawy posuwaj─ů si─Ö do przodu?

Tak, wszyscy Klienci Ultimatum s─ů obs┼éugiwani przez do┼Ťwiadczonych profesjonalist├│w pod czujnym okiem pan├│w: Nurowicz oraz jego biznesowy partner pan Marcin Protazi┼äski, wi─Öc spa─ç spokojnie mo┼╝emy maj─ůc pewno┼Ť─ç, ┼╝e si─Ö wy┼Ťpimy.

Jakie sprawy obs┼éuguje Kancelaria Ultimatum z zakresu krajowej windykacji nale┼╝no┼Ťci wierzytelno┼Ťci?

Zajmuj─ů si─Ö wszystkimi rodzajami d┼éug├│w tj. windykacja  faktur za us┼éugi i dostawy, um├│w po┼╝yczki, um├│w najmu lokalu, um├│w zawartych ustnie, skomplikowanych um├│w o prac─Ö, niewykonania r├│┼╝norakich um├│w, wszelkiego rodzaju zaliczek, kar umownych w Kancelaria Ultimatum opinie, spraw pokomorniczych, spraw przedawnionych, cz─Östo spotykanych zapis├│w niedozwolonych, op┼éat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych, spraw rozwodowych i alimentacyjnych oraz wszystkich innych kt├│rych nie ma na li┼Ťcie, a s─ů d┼éugami.

Oceny i opinie o Kancelaria Ultimatum:

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Kancelaria Ultimatum to fachowcy maj─ůcy wy┼é─ůcznie dobre opinie

5,0 rating
22 wrze┼Ťnia 2019

Moja opinia na temat kancelarii Ultimatum jest pozytywna gdy┼╝ odzyskali bardzo szybko d┼éug na spor─ů kwot─Ö.

Narcyza

Moja opinia je┼Ťli chodzi kancelari─Ö ULTIMATUM jest oceniona przeze mnie na 5 gwiazdek z du┼╝ym plusem

5,0 rating
21 wrze┼Ťnia 2019

Mia┼éam problem z odzyskaniem aliment├│w na dw├│jk─Ö dzieci i ojciec dzieci my┼Ťla┼é, ┼╝e ju┼╝ nie b─Ödzie nigdy p┼éaci┼é aliment├│w a┼╝ do momentu kiedy kancelaria Ultimatum wkroczy┼éa do gry. Bardzo profesjonalnie i fachowo podeszli do tematu st─ůd nie by┼éabym sob─ů gdybym nie napisa┼éa dobrej opinii o tej firmie.

Lucyna

Z czystym sumieniem rekomenduj─Ö us┼éugi ┼Ťwiadczone przez specjalist├│w windykacyjnych z kancelarii Ultimatum i z ch─Öci─ů napisz─Ö o nich opini─Ö ┼╝eby przyda┼éa si─Ö innym osobom

5,0 rating
20 wrze┼Ťnia 2019

Nasza firma wsp├│┼épracuje systematycznie z kancelari─ů Ultimatum od ponad 15 lat i nigdy nie mieli┼Ťmy z nimi problemu ┼╝adnego, wi─Öc mo┼╝na ┼Ťmia┼éo powiedzie─ç, ┼╝e mamy dobr─ů opini─Ö o nich i zar─Öczamy, ┼╝e mo┼╝na korzysta─ç z ich us┼éug bez obaw. Powodzenie gwarantowane i na dodatek bardzo ma┼éo bior─ů od wygranej sprawy natomiast na samym starcie nic nie kasuj─ů, wi─Öc nie ma si─Ö nic do stracenia.

Kilian

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma ┼Ťci─ůgaj─ůca d┼éugi w ca┼éej Warszawie na kt├│r─ů mo┼╝na liczy─ç zawsze bez znaczenia na stopie┼ä z┼éo┼╝ono┼Ťci sprawy

5,0 rating
19 wrze┼Ťnia 2019

Biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum weryfikuje sprawy bez wzi─Öcia ani jednego grosza. Wzorowa postawa zw┼éaszcza, ┼╝e ich klienci niezbyt cz─Östo maj─ů ┼Ťrodki finansowe w sytuacjach kiedy d┼éu┼╝nik nie chce odda─ç pieni─Ödzy.

Przecław

Kancelaria Ultimatum opinie ma bardzo dobre u klientów z całego kraju gdyż to godna polecenia firma windykacyjna

5,0 rating
18 wrze┼Ťnia 2019

Polecam kancelari─Ö Ultimatum ka┼╝demu kto nie mo┼╝e poradzi─ç sobie z d┼éu┼╝nikiem – oni pomog─ů na pewno i mo┼╝na zauwa┼╝y─ç po opiniach w internecie, ┼╝e ciesz─ů si─Ö ┼Ťwietn─ů reputacj─ů bez znaczenia na stopie┼ä trudno┼Ťci sprawy.

Roland

Pozytywna opinia o biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
17 wrze┼Ťnia 2019

Ogromnie dzi─Ökuj─Ö Panowie z Kancelarii Ultimatum za pomoc, a tak┼╝e spor─ů wyrozumia┼éo┼Ť─ç jak─ů okazali┼Ťcie mi przy sprawie windykacyjnej jak─ů Wam przekaza┼éam, gdzie jak sami powiedzieli┼Ťcie, ┼╝e nie nale┼╝a┼éa do naj┼éatwiejszym, ale ja od samego pocz─ůtku by┼éam przekonana widz─ůc jak jeste┼Ť zaanga┼╝owani w to co robicie st─ůd ode mnie pada pozytywna rekomendacja je┼Ťli chodzi o Wasze biuro. Pozdrawiam

Kalina

Opinia o kancelarii Ultimatum z moich ust jak zwykle padnie pozytywna - pomagali mi już 4 razy i zawsze finał kończył się bardzo dobrze

5,0 rating
16 wrze┼Ťnia 2019

Z ca┼éego serca polecam ciesz─ůc─ů si─Ö dobrymi opiniami kancelari─Ö Ultimatum ka┼╝demu kto szuka sprawdzonej firmy windykacyjnej tropi─ůcej d┼éu┼╝nik├│w nie tylko w Warszawie, ale tak┼╝e w ca┼éym kraju poniewa┼╝ osobi┼Ťcie jestem z okoli─ç Gda┼äska, a nie by┼éo problemu ┼╝eby pomogli mi odzyska─ç pieni─ůdze.

My┼Ťlibor

Nie pobiera Kancelaria Ultimatum zaliczek i opinie ma wy┼é─ůcznie pozytywne, co ┼Ťwiadczy o ich skuteczno┼Ťci

5,0 rating
15 wrze┼Ťnia 2019

Kancelaria Ultimatum ma niezwykle wysok─ů skuteczno┼Ť─ç w ┼Ťci─ůganiu pieni─Ödzy za zaleg┼ée i nieop┼éacone faktury, nawet te przedawnione – znaj─ů przer├│┼╝ne sposoby i patenty jak sobie radzi─ç z trudnymi przypadkami st─ůd ┼Ťmia┼éo mog─Ö powiedzie─ç, ┼╝e opinie maj─ů oni w ┼Ťwietle moich oczu najlepsze w ca┼éym kraju.

Edgar

Wsp├│┼épraca uk┼éada┼éa si─Ö z kancelari─ů Ultimatum rewelacyjnie st─ůd pisz─Ö nie omieszkam napisa─ç opinie o ich biurze

5,0 rating
14 wrze┼Ťnia 2019

Polecam dzia┼éania biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum dos┼éownie ka┼╝demu kto ma problem z d┼éu┼╝nikiem. S─ů szybcy w dzia┼éaniach i co wa┼╝niejsze – efektywnie pracuj─ů odzyskuj─ůc d┼éugi w mgnieniu oka.

Gaspar

Opinia na temat biura kancelaria Ultimatum jest w 100% dobra

5,0 rating
13 wrze┼Ťnia 2019

Ja dzwoni┼éem osobi┼Ťcie z drugiego ko┼äca Polski i za┼éatwili szybciej pieni─ůdze od d┼éu┼╝nika ni┼╝ lokalna firma z mojej miejscowo┼Ťci. Polecam ich i za to, ┼╝e zaj─Öli si─Ö spraw─ů tak jak trzeba by┼éo si─Ö ni─ů zaj─ůc ju┼╝ od samego pocz─ůtku.

Feliks

Prawnicy z kancelarii Ultimatum doskonale znaj─ů si─Ö na aktualnie obowi─ůzuj─ůcym prawie

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2019

Ponad rok temu mia┼éam zaszczyt korzysta─ç z us┼éug radcy prawnego z kancelarii prawnej Ultimatum i bardzo pozytywnie oceniam to biuro. Wszystkie osoby z kancelarii prawnej Ultimatum obs┼éuguj─ů wzorowo swoich klient├│w i to si─Ö ceni we wsp├│┼éczesnych czasach. Bardzo Wam dzi─Ökuj─Ö i szczerze polecam!

Chrystian

Kancelaria Ultimatum to lider na rynku windykacynym

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2019

B┼éyskawiczna pomoc windykacyjna na miar─Ö XXI wieku – wiedz─ů jak zaj─ů─ç si─Ö klientem i jak odzyska─ç d┼éug bez znaczenia na jego wysoko┼Ť─ç. Bardzo pomocni ludzi tam pracuj─ů, kt├│rzy prowadz─ů przez ca┼éy proces windykacyjny.

Albrecht

Nie ma lepszej firmy windykacyjnej w całym kraju niż Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2019

Pracownik kancelarii Ultimatum zajmuj─ůcy si─Ö moj─ů spraw─ů zwi─ůzan─ů z nieop┼éacon─ů faktur─ů od razu wydawa┼é si─Ö zdecydowanie bardziej kompetentny ni┼╝ pseudo-fachowcy z innych firmach konkurencyjnych. Jasne warunki wsp├│┼épracy, niski procent od windykowanej kwoty i ekspresowe rozwi─ůzanie problem├│w z d┼éu┼╝nikiem. Polecam w 100% ich taktyk─Ö dzia┼éania.

Radosława

Kancelaria Ultimatum to mistrzowie w odzyskiwaniu długów

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2019

Osobi┼Ťcie rekomenduj─Ö us┼éugi ┼Ťwiadczone przez kancelari─Ö Ultimatum gdy┼╝ maj─ů wzorowe i niepowtarzalne podej┼Ťcie do problemu. Ogromna wiedza i pomoc na ka┼╝dym kroku wp┼éywa, ┼╝e jest to najlepsze biuro odzyskuj─ůce d┼éugi. W 100% polecam wsp├│┼éprac─Ö z t─ů firm─ů – lepiej trafi─ç nie mo┼╝na by┼éo je┼╝eli chodzi o wyb├│r adekwatnej do naszych potrzeb firmy windykacyjnej. Pozdrawiam

Doris

The domain of the Ultimatum law firm is solidarity and keeping the word irrelevant to the problematic nature of the case

5,0 rating
31 sierpnia 2019

They do not collect any advance payments or initial fees and are available to help complete the entire debt recovery procedure. I wholeheartedly recommend both the people who work there and the services provided by their office in themselves.

Marita

Za┼éatwili za mnie ca┼é─ů papierologi─Ö co pozwoli┼éo zaoszcz─Ödzi─ç mi sporo czasu i jeszcze wi─Öcej nerw├│w

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Skorzysta┼éam z ich us┼éug pierwszy raz i to w sumie nie w za wielkiej sprawie z polecenia s─ůsiadki, ale nie ┼╝a┼éuj─Ö – w moim przypadku nie musia┼éam nawet uiszcza─ç ┼╝adnej op┼éaty wst─Öpnej – d┼éu┼╝nik odda┼é ca┼é─ů kwot─Ö dzi─Öki dzia┼éaniom Kancelarii Ultimatum.

Mirela

Niezwykle pomocni ludzie pracuj─ů w biurze Ultimatum

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Szczerze mog─Ö uj─ů─ç jednoznacznie, ┼╝e wsp├│┼épraca z Ultimatum jest to czysta przyjemno┼Ť─ç gdy┼╝ jest na najwy┼╝szym poziomie. Nigdy nie podejrzewa┼éam, ┼╝e d┼éu┼╝nik zwr├│ci mi ca┼ée zobowi─ůzanie i to z odsetkami. Ogromne podzi─Ökowania dla kancelarii za priorytetowe za┼éatwienie sprawy – zaj─Ö┼éo to nieca┼ée dwa miesi─ůce. Jestem niezmiernie usatysfakcjonowana.

Klotylda

Jestem w 100% zadowolony z us┼éug jakie ┼Ťwiadczy Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Kancelaria Ultimatum to super mega profesjonalna i przemi┼éa obs┼éuga, personel najwy┼╝szego szczebla, szkoda marnowa─ç nerwy i czas na pr├│b─Ö odzyskania kasy na w┼éasn─ů r─Ök─Ö. Kancelaria windykacyjna pobra┼éa ma┼é─ů prowizj─Ö od wywalczonej kwoty, a ja oszcz─Ödzam du┼╝o nerw├│w i jeszcze wi─Öcej czasu. Super robota Panowie ­čÖé

Celestyn

Spisali si─Ö doskonale przy ka┼╝dym z trzech post─Öpowa┼ä windykowa┼ä jakie im zlecili┼Ťmy

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Fachowe podej┼Ťcie do klienta. Pomogli mi w odzyskaniu d┼éugu, a nie by┼éo to ┼éatwe zadanie. Mog─Ö szczerze poleci─ç t─Ö kancelari─Ö windykacyjn─ů – je┼Ťli zdarzy mi si─Ö jeszcze w ┼╝yciu taka sytuacja to na pewno ch─Ötnie skorzystam z ich us┼éug.

Przybysław

Znawcy tematu windykacyjnego jakich mało w całej Polsce

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Totalny brak op┼éat wst─Öpnych to niebywa┼éy atut Kancelarii Ultimatum, du┼╝y plus za to ┼╝e swoj─ů dol─Ö r├│wnie┼╝ ┼Ťci─ůgaj─ů z d┼éu┼╝nika, a nie ze mnie przed odzyskaniem d┼éugu. Mo┼╝e dla niekt├│rych to ma┼éo znacz─ůce powody, ale jak kto┼Ť jest w takiej sytuacji, ┼╝e nie ma na fundamentalne op┼éaty to taka kancelaria jak Ultimatum jest bez w─ůtpienia zbawieniem!!!

Euzebia

Dłużnik jak słyszy KANCELARIA ULTIMATUM to wie, że nie ma szans na walkę

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Rekomenduj─Ö us┼éugi tej firmy poniewa┼╝ firma Ultimatum pomimo, i┼╝ mia┼éam niezliczon─ů liczb─Ö pyta┼ä przed rozpocz─Öciem wsp├│┼épracy odpowiedzia┼éa na wszystkie moje pytania bez ┼╝adnej op┼éaty. Na wst─Öpie nie pobrali w og├│le pieni─Ödzy za wykonanie us┼éugi, co by┼éo pozytywnym zaskoczeniem bo w innej firmie pewien Pan chcia┼é cztery tysi─ůce z┼éotych na samym wst─Öpie.

Flora

Najlepsza oferta us┼éug windykacyjnych w ca┼éym kraju - regularnie korzystam z tego typu us┼éug, wi─Öc doskonale wiem, co m├│wi─Ö ­čÖé

5,0 rating
30 sierpnia 2019

W moim przypadku tak┼╝e zweryfikowali zupe┼énie bezp┼éatnie stan maj─ůtkowy zad┼éu┼╝onej osoby po rodzinie czy czego┼Ť nie ukrywa┼é i wysz┼éo szyd┼éo z worka. Fachowcy z kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na swoim zawodzie jak nikt inny w ca┼éym kraju. Nie by┼éo ani ┼╝adnej wpadki przy odzyskiwaniu d┼éugu – wszystko w jak najlepszym porz─ůdku je┼Ťli chodzi o wsp├│┼éprac─Ö z nimi.

Budzisława

Maj─ů niezawodne metody odzyskiwania pieni─Ödzy i s─ů bardzo pomocni na ka┼╝dym etapie post─Öpowania

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Pierwszy raz potrzebowa┼éam wsparcia prawnego w takiej niecodziennej sytuacji jak teraz gdzie d┼éu┼╝nik nie chcia┼é mi odda─ç pieni─Ödzy przez bardzo d┼éugi czas i ca┼éy czas wymy┼Ťla┼é nowe wym├│wki. Tak naprawd─Ö nie mia┼éam poj─Öcia do kogo si─Ö zg┼éosi─ç w tej sprawie ale szwagier poleci┼é mi w┼éa┼Ťnie t─Ö kancelari─Ö i jestem mu bardzo wdzi─Öczna, bo to by┼é w┼éa┼Ťciwy wyb├│r gdy┼╝ nale┼╝no┼Ťci odzyska┼éem szybciej ni┼╝ si─Ö spodziewa┼éam. Specjali┼Ťci windykacyjni z tego biura s─ů niezwykle cierpliwi i maj─ů ludzkie podej┼Ťcie tematu odzyskiwania d┼éug├│w.

Przecława

M─Öczy┼éam si─Ö z odzyskaniem d┼éugu rok czasu, a Kancelaria Ultimatum poradzi┼éa sobie z tematem w lekko ponad miesi─ůc

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Mia┼éam ogromne problemy je┼Ťli chodzi o przetrzymywane pieni─ůdze przez mojego by┼éego wsp├│lnika, kt├│ry po dw├│ch miesi─ůcach ogarniania ze mn─ů interesu stwierdzi┼é, ┼╝e to nie dla niego taka papranina i zostawi┼é mnie z po┼╝yczkami na spore kwoty i wierzycielami na karku – dobrze, ┼╝e rodzina mi pomog┼éa, ale jemu ju┼╝ nic nie pomog┼éo jak zg┼éosi┼éam go do biura windykacyjnego Ultimatum. ┼Üci─ůgn─Öli z niego pieni─ůdze, kt├│re mia┼é mi odda─ç za po┼╝yczki z bank├│w i r├│wnie┼╝ ┼Ťrodki finansowe, kt├│re sobie (ukrad┼é) przyw┼éaszczy┼é. Gdyby nie pomocni ludzie z tej kancelarii nie wiem co by ze mn─ů by┼éo… Dzi─Ökuj─Ö!

Oktawia

Debt recovery specialists who comprehensively deal with the entire procedure related to recovering money

5,0 rating
29 sierpnia 2019

There are no initial fees in Ultimatum like others, even PLN 5,000 for a case drowned by my brother-in-law by a company from Krakow. I estimate at 5 because the law firm has found the debtor’s data by itself only, because it hid so that it even changed the addresses. When he received the letter, he was shocked that they tracked him down.

Ambrozja

Bardzo ma┼é─ů prowizj─Ö bierze Kancelaria Ultimatum i dodam jeszcze, ┼╝e tylko p┼éaci si─Ö im od wygranej sprawy, a nie za brak efektu

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Osoba wynajmuj─ůca ode mnie mieszkanie przesta┼éa uiszcza─ç op┼éaty zwi─ůzane z czynszem, pr─ůdem gazem, a jak si─Ö o tym dowiedzia┼éem i poprosi┼éem go o sp┼éat─Ö wszystkiego to przesta┼é mi p┼éaci─ç za najem lokalu i zmy┼é si─Ö, dlatego moja sprawa by┼éa strasznie trudna i potrzeba by┼éo sporo roboty przy samym zbieraniu dokument├│w do kupy, a ju┼╝ nie m├│wi─Ö ile by┼éo zagmatwanych temat├│w z samym d┼éu┼╝nikiem, ale Kancelaria Ultimatum ogarn─Ö┼éa temat i da┼éa rad─Ö, dlatego mog─Ö z czystym sumieniem poleci─ç tym co si─Ö wahaj─ů przy wzi─Öciu adekwatnej firmy do zaistnia┼éej sprawy.

Eustachy

Na arenie windykacyjnej nie maj─ů sobie r├│wnych!!! Potrafi─ů zdzia┼éa─ç cuda i nie wy┼Ťlizgnie si─Ö im ┼╝aden oszust finansowy

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Super traktuj─ů klient├│w natomiast je┼Ťli chodzi o d┼éu┼╝nik├│w to nie dadz─ů sobie wej┼Ť─ç na g┼éow─Ö. Nadzwyczaj dobrze wspominam wsp├│┼éprac─Ö z Kancelari─ů Ultimatum. Panowie wsp├│lnicy z tego biura windykacyjnego s─ů niezmiernie pomocni na ka┼╝dym etapie post─Öpowania, doskonale t┼éumacz─ů co si─Ö dzieje i na czym stoimy, no a do tego wszystkiego trzeba podkre┼Ťli─ç fakt, i┼╝ s─ů bardzo skuteczni.

Feliks

W skali od 1 do 5 oceniam specjalist├│w windykacyjnych z kancelarii Ultimatum na du┼╝─ů "pi─ůtk─Ö" z ogromniastym plusem

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Bez chwili zb─Ödnej zw┼éoki czasowej ludzie z tego biura windykacyjnego szybko zacz─Öli za┼éata─ç kwestie zwi─ůzane z d┼éu┼╝nikiem i to jest nies┼éychanie ogromniasty plus Kancelarii Ultimatum, ┼╝e nie trac─ů czasu tylko dzia┼éaj─ů co przynosi efekty i to ju┼╝ w bardzo kr├│tkim czasie. W moim przypadku niestety mia┼éam n├│┼╝ na gardle i mi pomogli Ci ludzie tak szybko jak to tylko mo┼╝liwe, a mo┼╝e i nawet szybciej ­čÖé Dzi─Öki ich niebywa┼éej pomocy d┼éu┼╝nik nie zdo┼éa┼é d┼éu┼╝ej ukrywa─ç si─Ö za granic─ů, lecz szybko wr├│ci┼é jak dowiedzia┼é si─Ö jak─ů firm─Ö windykacyjn─ů wynaj─Ö┼éam i kasiorka zosta┼éa szybko zwr├│cona na moje konto. Jestem bardzo wdzi─Öczna i polecam wszystkim poszkodowanym, kt├│rzy szukaj─ů ratunku.

Laura

Współpraca układała się bardzo dobrze - super kontaktowi ludzie z biura Ultimatum prowadzili nasze postępowanie windykacyjne

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Odzyskali w naszej rodzinie ju┼╝ przy dw├│ch post─Öpowaniach ponad 25000 z┼éotych dlatego bez chwili namys┼éu stwierdzamy jednoznacznie, ┼╝e jest to najlepsza firma windykacyjna z jak─ů mieli┼Ťmy do czynienia. Maj─ů strasznie profesjonalne podej┼Ťcie do ka┼╝dego d┼éu┼╝nika st─ůd ca┼ée post─Öpowanie odbywa si─Ö bez nerw├│w i zb─Ödnych problem├│w. Wspomniany d┼éug odzyskany zosta┼é niezmiernie szybko co by┼éo dla nas bardzo istotne. Podzi─Ökowania od ca┼éej naszej rodziny.

Eligiusz

Korzysta┼éam 2 razy i jak b─Ödzie potrzeba skorzystam przy kolejnych potyczkach z d┼éu┼╝nikiem, bo s─ů efektywni i szybko odzyskuj─ů pieni─ůdze

5,0 rating
28 sierpnia 2019

W tym biurze windykacyjnym maj─ů super stosunek do klienta, kt├│ry cz─Östo w takich chwilach potrzebuje pomocy i rzetelnej rady od od windykator├│w, prawnik├│w czy te┼╝ adwokat├│w, dzi─Öki kt├│rym b─Ödzie m├│g┼é poszkodowany cz┼éowiek znowu odzyska─ç nadzieje w odzyskanie nale┼╝no┼Ťci czyli ┼Ťci┼Ťlej ujmuj─ůc rzecz – da─ç szanse na „lepsze jutro”. Kancelaria Ultimatum od 17 lat nieustannie pomaga pocz─ůwszy od skompletowania dokument├│w zwi─ůzanych z zad┼éu┼╝eniem, a┼╝ po godne i profesjonalne reprezentowanie klienta w wielu instytucjach do kt├│rych mo┼╝emy zaliczy─ç np. s─ůdy, urz─Ödy czy w ko┼äcu adres d┼éu┼╝nika.

Hiacynta

Pozytywny finał postępowania

5,0 rating
30 czerwca 2019

Jak najbardziej mo┼╝na bra─ç Ultimatum ÔÇô jest to sprawdzona firma. Idealny fina┼é sprawy windykacyjnej i o to mi chodzi┼éo!!!!!

Baltazar

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

5,0 rating
29 czerwca 2019

Totalny brak op┼éaty pocz─ůtkowej, a p┼éaci si─Ö jedynie % od prowizji, wi─Öc korzystny uk┼éad. Pomocni w 100% a nie jak inne firmy, kt├│re patrz─ů tylko na wysoko┼Ť─ç d┼éugu.

Filomena

Satisfied client

5,0 rating
29 czerwca 2019

I would like to thank you for regaining my money from a very, very problem debtor. Excellent cooperation.

Caroline

Jednym s┼éowem wszystko jak nale┼╝y, firma Ultimatum spisa┼éa si─Ö wy┼Ťmienicie

5,0 rating
29 czerwca 2019

Jestem bardzo zadowolony z podj─Ötej wsp├│┼épracy. Skuteczno┼Ť─ç Ultimatum oczywi┼Ťcie zawsze na bardzo wysokim poziomie. Polecam ich us┼éugi ­čÖé Pozdrawiam serdecznie

Patryk

Debt collection experts are undeniably the best whip on indebted fraudsters

5,0 rating
28 czerwca 2019

I checked this company and I have to admit that getting back a debt with them is really nothing hard, i.e. they are a lot of people, but I just stood there and watched, and finally look, and the coins returned to the account.

Clifford

Dług odzyskany w 100% dzięki Kancelarii Ultimatum

4,0 rating
28 czerwca 2019

Wielokrotnie korzysta┼éem i polecam innym us┼éugi windykacyjne. W Kancelarii Ultimatum zawsze obowi─ůzuje szybkie za┼éatwienie sprawy windykacyjnej bez zb─Ödnej zw┼éoki czasowej.

Euzebiusz

Bez zbędnego czekania tylko prawie o razu widoczny gołym okiem efekt ich działań windykacyjnych

5,0 rating
27 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum maj─ů niewyg├│rowany cennik, co tak┼╝e wp┼éywa korzystnie na ca┼éokszta┼ét firmy.

Eryka

A great partner in a business match with contractors. They know the law, recovery and psychology best in the whole country.

5,0 rating
27 czerwca 2019

They do not charge advances, and this is a sign of confidence and frequent victories as it was in my case. They recovered all their money in less than 2 months, but it was not an easy matter.

Charles

Pi─Ö─ç gwiazdek nale┼╝y si─Ö w 100% za wygran─ů spraw─Ö i odzyskany d┼éug przez kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
26 czerwca 2019

Profesjonalna obs┼éuga windykacyjna Ultimatum. Wszystko bez zastrze┼╝e┼ä ÔÇô mi┼éy kontakt z klientem zar├│wno mailowy jak i telefoniczny. POLECAM !!!!!

Ireneusz

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

4,0 rating
26 czerwca 2019

To ┼╝e jest ca┼ékowity brak op┼éaty wst─Öpnej by┼éo decyduj─ůce przy wyborze firmy windykacyjnej i w┼éa┼Ťnie to przekona┼éo mnie do skorzystania z ich us┼éug czego nie ┼╝a┼éuje w najmniejszym stopniu.

Faustyn

An excellent debt collection office

5,0 rating
26 czerwca 2019

All conversations were very satisfactory. Personally, I am extremely pleased with the quality of services provided by this office, the speed and accuracy that the Ultimatum Law Firm offered me – I highly recommend this company dealing with debt collection vindicators to anyone.

Cornelia

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum z Warszawy - opinia pozytywna

5,0 rating
25 czerwca 2019

Jednym s┼éowem brak dodatkowych koszt├│w windykacyjnych ÔÇô dla mnie to by┼éa najlepsza informacja. Wszystko zap┼éaci┼é d┼éu┼╝nik od kiedy Kancelaria Ultimatum zainteresowa┼éa si─Ö spraw─ů. Pozdrawiam i dzi─Ökuj─Ö

Dobroniega

Excellent contact with Mr. Rafał and Marcin. Description of the course of the order is clearly explained without any payment. They help from the heart!

5,0 rating
25 czerwca 2019

They represented me in court and arranged all formalities with the court and the debtor. You could say that sometimes I just signed, and that’s how they pulled me out of this swamp.

David

Wzorowa znajomo┼Ť─ç prawa to atut Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Odznacza kancelari─Ö Ultimatum ludzkie podej┼Ťcie do ka┼╝dego klienta bez znaczenia na wielko┼Ť─ç sprawy. Znaj─ů si─Ö na literaturze prawa jak ma┼éo kto. Oczywi┼Ťcie polecam i daje ocen─Ö 5/5.

Fabian

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
23 czerwca 2019

Osobi┼Ťcie skorzysta┼éam z ich us┼éug po raz pierwszy z polecenia przyjaci├│┼éki i nie ┼╝a┼éuj─Ö. Profesjonalizm, znajomo┼Ť─ç prawa na wysokim poziomie i skuteczno┼Ť─ç to co┼Ť co wyr├│┼╝nia firm─Ö Ultimatum na tle konkurencji.

Bronisława

Opinie o Kancelarii Ultimatum zawsze b─Öd─ů pozytywne, bo to ┼Ťwietna firma

5,0 rating
22 czerwca 2019

Nasza firma budowlana wsp├│┼épracuje z Kancelari─ů Ultimatum od przesz┼éo 7 lat, dlatego nie wyobra┼╝amy sobie windykacji z inn─ů kancelari─ů windykacyjn─ů ni┼╝ w┼éa┼Ťnie z nimi.

Dagmara

Kompleksowa obsługa windykacyjna dla małych i dużych firm

5,0 rating
21 czerwca 2019

Opr├│cz samej windykacji pomagaj─ů w sprawdzeniu ksi─Ögi wieczystej, co mo┼╝na ju┼╝ nazwa─ç dzia┼éaniami komplementarnymi.

Jadwiga

W ekspresowym tempie dzia┼éaj─ů na terenie ca┼éego kraju

5,0 rating
20 czerwca 2019

U nas sprawa z wygrana z du┼╝ym sukcesem ÔÇô trwa┼éo ca┼ée post─Öpowanie od pierwszego kontaktu z Ultimatum ponad rok, ale uda┼éo si─Ö gdzie inne firmy m├│wi┼éy, ┼╝e to niemo┼╝liwe odzyska─ç tego typu d┼éug.

Elizeusz

Korzystali┼Ťmy 4 razy, pracownicy biura przemili. Mog─Ö ┼Ťmia┼éo poleci─ç potrzebuj─ůcym walcz─ůcym z d┼éu┼╝nikami

5,0 rating
19 czerwca 2019

W naszym przypadku Kancelaria Ultimatum nie pobrała żadnych opłat wstępnych, więc atut naprawdę bardzo duży.

Eulalia

Wszystko poszło pozytywnie z Ultimatum

5,0 rating
19 czerwca 2019

Ogromnym atutem Kancelarii Ultimatum jest to, ┼╝e nie trzeba mie─ç ┼╝adnych pieni─Ödzy na start ÔÇô oni bior─ů na siebie czas podczas kt├│rego weryfikuj─ů spraw─Ö.

Edmund

Polecam Kancelarię Ultimatum z całego serca jak ich wieloletni klient

4,0 rating
18 czerwca 2019

Organizuj─ů wszystko wraz z kompletacj─ů dokument├│w – za┼éatwiaj─ů wszystkie formalno┼Ťci bez dop┼éaty i bez zaliczek weryfikuj─ů spraw─Ö. Polecam i pozdrawiam.

Walerian

Korzystnie finansowo i znaj─ů si─Ö bardzo dobrze na windykacji

5,0 rating
17 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum z Warszawy to jedyna w swoim rodzaju firma windykacyjna potrafi─ůca zrozumie─ç klienta. Dos┼éownie wszystko doskonale zorganizowane i fina┼é pozytywny.

Świętosława

Doskonały harmonogram działań windykacyjnych

5,0 rating
16 czerwca 2019

Za┼éatwili za mnie wszystkie dokumenty zwi─ůzane z d┼éugiem i wyci─ůgn─Öli od d┼éu┼╝nika wszystkie pieni─ůdze na sp┼éat─Ö zobowi─ůza┼ä finansowych, wi─Öc bardzo dzi─Ökuj─Ö Kancelarii Ultimatum.

Albert

Ca┼ée post─Öpowanie windykacyjne troch─Ö trwa┼éo, ale suma summarum w 95% pieni─ůdze odzyskane.

5,0 rating
15 czerwca 2019

Jak Ultimatum zaczyna pyta─ç o d┼éu┼╝nika to wszyscy maj─ů przer─ůbane i zaczynaj─ů inaczej my┼Ťle─ç. Mo┼╝na ┼Ťmia┼éo korzysta─ç z ich us┼éug windykacyjnych, sama korzysta┼éam i w porz─ůdeczku by┼éo.

Halina

Znale┼║li d┼éu┼╝nika w ci─ůgu tygodnia gdzie my m─Öczyli┼Ťmy si─Ö p├│┼é roku i bez skutecznie

5,0 rating
14 czerwca 2019

Nie ma potrzeby wp┼éacania op┼éaty wst─Öpnej ÔÇô tak, to prawda, ┼╝e tak jest w Ultimatum. Korzysta┼éa nasza firma 2 razy i 2 razy sukces ju┼╝ nie m├│wi─Ö ┼╝e za┼éatwili wszystko w trymiga.

Zdzisława

Usługi windykacyjne na wysokim poziomie w atrakcyjnej ofercie cenowej.

5,0 rating
14 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w kraju. Doskonali detektywi o czym przekonali się dłużnicy już nie raz.

Hieronim

Bardzo dziękuję za trud, który został włożony w moje postępowanie windykacyjne. Polecam wszystkim kancelarię ULTIMATUM !!!!!

5,0 rating
13 czerwca 2019

Wszystkie etapy postępowania przebiegły bez zastrzeżeń. Firma windykacyjne wg mnie jak najbardziej godna polecenia.

Pelagiusz

Nie by┼éo problem├│w przy ┼Ťci─ůganiu d┼éugu

4,0 rating
12 czerwca 2019

Nasza sp├│┼éka bardzo dzi─Ökuj─Ö za to co dla nas zrobili┼Ťcie Kancelario Ultimatum. POLECAMY WAS!!!

Felicjan

Kancelaria Ultimatum umie doprowadzi─ç do ko┼äca nawet najtrudniejsz─ů spraw─Ö na korzy┼Ť─ç klienta, wi─Öc ogromny plus.

5,0 rating
11 czerwca 2019

Polecam za uczciwo┼Ť─ç i szybko┼Ť─ç w dzia┼éaniu. Rzetelna firma ze skutecznym nastawieniem na wynik jakim jest odzyskanie d┼éugu dla klienta.

Eudoksja

Kancelaria Ultimatum to bardzo solidny partner biznesowy

5,0 rating
10 czerwca 2019

Korzysta┼éem 2 razy z us┼éug Kancelarii Ultimatum i by┼éo ok, a na dodatek wywi─ůzuj─ů si─Ö ze spraw przed terminem, wi─Öc du┼╝y plus za podgonienie czasowe.

Gerard

Dziękuję firmie KANCELARIA ULTIMATUM z całego serca i polecam wszystkim - OPINIA POZYTYWNA

5,0 rating
30 marca 2019

Kancelario Ultimatum muszę powiedzieć oficjalnie, że dzięki Wam moja czwarta sprawa z dłużnikiem zakończyła się ogromnym powodzeniem

Antoni

Kancelaria Ultimatum jest godna polecenia i nic tego nie zmieni. Pieni─ůdze za alimenty wywalczone b┼éyskawicznie. Dzi─Ökuj─Ö

5,0 rating
29 marca 2019

Szczerze to nie wiem jak si─Ö odwdzi─Öczy─ç Kancelarii Ultimatum gdy┼╝ odzyskali bardzo du┼╝y d┼éug ju┼╝ praktycznie prawie nie do ┼Ťci─ůgni─Öcia przez problematycznego mojego by┼éego m─Ö┼╝a, kt├│ry okaza┼é si─Ö finalnie kr─Ötaczem tzw. oszustem finansowym.

Barbara

KANCELARIA ULTIMATUM nie pobiera op┼éat startowych za co mega┼Ťny plus dla nich ­čÖé

5,0 rating
28 marca 2019

U mnie by┼é ca┼ékowity brak koszt├│w wst─Öpnych, swoj─ů dol─Ö pobrali dopiero po sfinalizowaniu post─Öpowania windykacyjnego jak i samej sprawy s─ůdowej – rzecz jasna sprawa z d┼éu┼╝nikiem pozytywnie uwie┼äczona sukcesem.

Kacper

Pieni─ůdze odzyskane to jeden plus, ale dodatkowo nasza firma dzi─Öki kancelarii Ultimatum dosta┼éa na konto odsetki za zw┼éok─Ö czasow─ů od zad┼éu┼╝onej osoby

5,0 rating
27 marca 2019

Kancelaria Ultimatum dzia┼éa na poziomie Europejskim, dlatego jestemy maksymalnie zadowoleni i usatysfakcjonowani poniewa┼╝ d┼éu┼╝nik odda┼é pieni─ůdze z odsetkami. Polecam i pozdrawiam Pan├│w z Ultimatum.

Michał

W niespe┼éna cztery miesi─ůce pieni─ůdze odzyskane, nie pobieraj─ů pieni─Ödzy za analiz─Ö i weryfikacj─Ö sprawy czyli nigdy nie mamy nic do stracenia decyduj─ůc si─Ö w┼éa┼Ťnie na nich

4,0 rating
26 marca 2019

R├│wnie┼╝ potwierdzam wszystkie pozosta┼ée opinie tj. Kancelaria Ultimatum to najwybitniejsza firma windykacyjna w ca┼éej Europie. Zaleg┼ée pieni─ůdze od nies┼éownego kontrahenta odzyskali w 4 miesi─ůce za co du┼╝y plus.

Wojciech

Pomogli naszej rodzinie wyj┼Ť─ç z problem├│w finansowych, kt├│re zgotowa┼é nam oszust finansowy

5,0 rating
25 marca 2019

Omawiana firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum zmierzaj─ůca si─Ö na co dzie┼ä z oszustami finansowymi o nazwie zaj─Ö┼éa si─Ö dos┼éownie wszystkimi rzeczami zwi─ůzanymi z odzyskaniem d┼éugu, nie by┼éo ┼éatwo, ale dali rad─Ö. Polecam i gratuluje wytrwa┼éo┼Ťci w d─ů┼╝eniu do celu, wida─ç ┼╝e jeste┼Ťcie w bran┼╝y prawie dwie dekady.

Jakub

Jak d┼éu┼╝nik dosta┼é pismo gdzie nadawc─ů by┼éa Kancelaria Ultimatum ju┼╝ mu nie by┼éo do ┼Ťmiechu

5,0 rating
24 marca 2019

D┼éu┼╝nik jak spojrza┼é na pismo od kancelarii Ultimatum sam osobi┼Ťcie zada┼é pytanie gdzie ma przela─ç pieni─ůdze ┼╝eby rozliczy─ç si─Ö czyli Kancelaria Ultimatum dzia┼éa maksymalnie profesjonalnie i co wa┼╝niejsze skutecznie.

Szymon

Polecam ich usługi, korzystałem 3 razy i było zawsze wszystko maksymalnie zorganizowane

5,0 rating
23 marca 2019

Jako wieloletni klient korzystaj─ůcy z z ca┼é─ů odpowiedzialno┼Ťci─ů mog─Ö powiedzie─ç, ┼╝e jeste┼Ťcie godni zaufania i warci polecenia bez znaczenia na wysoko┼Ť─ç kwoty o jak─ů walczycie.

Wojciech

Maksimum wdzi─Öczno┼Ťci dla kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 marca 2019

W naszym przypadku Kancelaria Ultimatum d┼éug odzyska┼éa za bardzo symboliczn─ů prowizj─Ö adekwatnie do gabarytu problemu jaki mieli┼Ťmy dzi─Öki d┼éu┼╝nikowi.

Mateusz

Polecamy kancelarię Ultimatum za pomoc w walce z dłużnikami, którzy w finale okazali się zwykłymi oszustami

4,0 rating
21 marca 2019

Razem z m─Ö┼╝em od samego pocz─ůtku wiedzieli┼Ťmy, ┼╝e mo┼╝na powierzy─ç Kancelarii Ultimatum spraw─Ö windykacyjn─ů i ani troch─Ö nie mylili┼Ťmy si─Ö. Znakomici fachowcy maj─ůcy w┼éasne zaplecze i rzetelnych prawnik├│w.

Blanka

Nie mam nic im do zarzucenia - Kancelaria Ultimatum opinie pozytywne ma nie bez byle powodu

5,0 rating
20 marca 2019

U mnie finalnie satysfakcja by┼éa na najwy┼╝szym poziomie gdy┼╝ pomogli mi dos┼éownie ze wszystkimi bol─ůczkami zwi─ůzanymi z ogromnym zobowi─ůzaniem ze strony d┼éu┼╝nika, kt├│remu nie spieszy┼éo si─Ö z uregulowaniem zaleg┼éych nale┼╝no┼Ťci.

Kacper

Zadowoleni z usług firmy ULTIMATUM, kancelaria wie co robi i to bardzo dobrze

1,0 rating
19 marca 2019

Osobi┼Ťcie jestem bardzo wdzi─Öczny wraz z nasz─ů ca┼é─ů firm─ů za solidno┼Ť─ç, uczciwo┼Ť─ç oraz profesjonalne podej┼Ťcie do tematu zwi─ůzanego z odzyskaniem naszych pieni─Ödzy.

Kamil

Polecam ludzi reprezentuj─ůcych biuro KANCELARIA ULTIMATUM

3,0 rating
18 marca 2019

Niezmiernie jestem wdzi─Öczny za to, ┼╝e potrafili┼Ťcie za┼éatwi─ç wszystko bez zb─Ödnego anga┼╝owania mnie za co jestem wdzi─Öczny i rekomenduj─Ö Wasze us┼éugi rodzinie i znajomym.

Franciszek

Odzyskane ┼Ťrodki finansowe naszej firmy

5,0 rating
17 marca 2019

W naszym przypadku za┼éatwienie sprawy w┼é─ůcznie z post─Öpowaniem w s─ůdzie zaj─Ö┼éo nieca┼ée cztery miesi─ůce i mo┼╝na rzecz ┼╝e jest to idealny wyznacznik z jak─ů skuteczno┼Ťci─ů i szybko┼Ťci─ů windykuje KANCELARIA ULTIMATUM i dopiero cz┼éowieka ol┼Ťniewa, ┼╝e te opinie nie bior─ů si─Ö znik─ůd.

Filip

┼Üwietna jest Kancelaria Ultimatum, a ich ogromnym atutem jest to, ┼╝e kompleksowo ┼Ťwiadcz─ů wszelakie us┼éugi windykacyjne

5,0 rating
16 marca 2019

Szczerze pragnę bardzo podziękować za pozbycie się oszusta-dłużnika i wyrazić uznanie za pełen profesjonalizm w moim procesie odszkodowawczym

Krzysztof

Jestem Wam bardzo wdzi─Öczny kancelario Ultimatum za wytrwa┼éo┼Ť─ç w walce z moim d┼éu┼╝nikiem

5,0 rating
15 marca 2019

Profesjonalne podej┼Ťcie do sprawy by┼éo niezb─Ödnym aspektem ca┼éo┼Ťciowego post─Öpowania windykacyjnego, kt├│re dzi─Öki Was sko┼äczy┼éo si─Ö z wielkim powodzeniem. Super robota Panowie!

Tomas

Du┼╝y plus dla ULTIMATUM za ┼Ťwietny kontakt z klientem

5,0 rating
14 marca 2019

Znaj─ů si─Ö na rzeczy w Kancelarii Ultimatum i nie spos├│b tego nie zawuwa┼╝y─ç -mo┼╝na to zobaczy─ç m. in. po rekomendacjach klient├│w z ca┼éej Polski za co chwa┼éa im, u mnie spisali si─Ö na 5 gwiazdek.

Hanna

Ma┼éy procent bior─ů od wygranej sprawy

5,0 rating
13 marca 2019

Zaproponowali klarown─ů i jasn─ů umow─Ö gdzie jak j─ů zobaczyli┼Ťmy nie spos├│b by┼éo nie zgodzi─ç si─Ö – finalnie dogadali┼Ťmy si─Ö z u┼Ťmiechem na mej twarzy. Po zako┼äczeniu post─Öpowania prowadzonego przez kancelari─Ö Ultimatum nie mam ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä. Pozdrawiam, bo to super firma.

Zuzanna

Kancelaria Ultimatum wygra┼éa dla nas trzy sprawy bez sprawy s─ůdowej

5,0 rating
12 marca 2019

U nas 3 sprawy z d┼éu┼╝nikami, kt├│rzy nie chcieli zwr├│ci─ç pieni─Ödzy oby┼éy si─Ö bez ingerencji s─ůdu, wi─Öc zaoszcz─Ödzili┼Ťmy pieni─ůdze, dzi─Öki pomocy Kancelarii Ultimatum, nie ma to tamto – znaj─ů si─Ö na windykacji bardzo dobrze.

Arletta

Rewelacyjna wsp├│┼épraca, nie pobieraj─ů zaliczek, wi─Öc szcz─Ö┼Ťcie w szcz─Ö┼Ťciu ­čÖé

5,0 rating
11 marca 2019

Jasne zasady proponuje biuro ULTIMATUM i ju┼╝ od 1-ego dnia wsp├│┼épracy st─ůd Kancelaria Ultimatum opinie ma bardzo dobre w┼é─ůcznie z moj─ů poniewa┼╝ bardzo mi pomogli!!!

Zyta

Konkretna firma windykacyjna jakich mało w kraju

5,0 rating
10 marca 2019

W firmie, kt├│ra zwie si─Ö Kancelaria Ultimatum zaproponowali rozwi─ůzanie i wszystkich sprawach s─ůdowych mog─Ö powiedzie─ç z r─Ök─ů na sercu, ┼╝e jestem usatysfakcjonowany na maxa, nie mam ┼╝adnych obiekcji co do dzia┼éa┼ä tej┼╝e firmy ­čÖé

Godfryd

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE BEZ OWIJANIA W BAWE┼üN─ś

5,0 rating
9 marca 2019

Maj─ůtek zad┼éu┼╝onej osoby odnaleziony w 2 tygodnie, a mo┼╝e i kr├│cej – KANCELARIA ULTIMATUM odzyska┼éa wszystko co do z┼éot├│wki i to si─Ö nazywa prawdziwa pomoc prawna.

Marcjanna

Przetestowa┼éem ich kompetencje i wysz┼éo, ┼╝e s─ů nie do "przebicia" przez firmy konkurencyjne

5,0 rating
8 marca 2019

Przekaza┼éem kancelarii Ultimatum par─Ö spraw windykacyjnych i z wszystkimi sobie poradzili doskonale ÔÇô kwestia czasu, ale mog─ů ogarn─ů─ç ka┼╝d─ů spraw─Ö zwi─ůzan─ů z d┼éugami, wystarczy tylko mie─ç dokumenty i opisa─ç dok┼éadnie spraw─Ö. Dostaj─ů ode mnie 5 gwiazdek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alwin

Bardzo, ale to bardzo POZYTYWNA ocena o kancelarii Ultimatum

5,0 rating
7 marca 2019

Kancelaria Ultimatum udzieli┼éa porad─Ö prawn─ů za darmo, wi─Öc ogromny atut tej┼╝e kancelarii za ch─Ö─ç pomocy ze strony firmy Ultimatum st─ůd nie dali mi wyboru i nie mog─Ö da─ç im innej oceny ni┼╝ 5/5 ­čÖé Dzi─Ökuj─Ö i POLECAM !!!!!

Nastia

Pozytywne zaskoczenie - wdzięczna będę do końca życia

5,0 rating
6 marca 2019

Zbiera┼éam pieni─ůdze na firm─Ö windykacyjn─ů 2 miesi─ůc, a┼╝ posz┼éam do kancelarii Ultimatum tylko zapyta─ç – uda┼éam si─Ö po porad─Ö i okaza┼éo si─Ö, ┼╝e weryfikuj─ů spray zupe┼énie za darmo, ale jak mi Pan powiedzia┼é, ┼╝e podejmuj─ů si─Ö zlece┼ä bez op┼éat wst─Öpnych os┼éupia┼éam ze szcz─Ö┼Ťcia. Od razu da┼éam im dokumenty, a 3 miesi─ůce p├│┼║niej mia┼éam pieni─ůdze na koncie gdzie boryka┼éam si─Ö z problemem rok………….. wi─Öc sami widzicie, ┼╝e cz┼éowiek zanim nie spr├│buje nie ma co si─Ö ba─ç i narzeka─ç.

Dagna

Kancelaria Ultimatum OPINIE i ode mnie dostanie wzorow─ů za to ┼╝e jak inni m├│wili, ┼╝e si─Ö nie da to Panowie z kancelarii Ultimatum stan─Öli na wysoko┼Ťci zadania i pomogli mi uzyska─ç pieni─ůdze w trymiga

5,0 rating
5 marca 2019

Osobi┼Ťcie mia┼éem szans─Ö korzysta─ç a┼╝ siedem razy z us┼éugi firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum i ┼Ťmia┼éo mo┼╝emy rekomendowa─ç ich us┼éugi – mo┼╝na bez wahania korzysta─ç z ich us┼éug.

Hermina

Wykaraskała mnie Kancelaria Ultimatum z finansowego bagna

5,0 rating
4 marca 2019

Przez d┼éu┼╝nika sam wpad┼éem w d┼éugi gdy┼╝ oskuba┼é mnie skubaniec na 290 tys. z┼é a┼╝ sp├│┼ék─Ö musieli┼Ťmy zlikwidowa─ç……….., ale wzi─Ö┼éem si─Ö w gar┼Ť─ç, sp┼éaci┼éem swoje d┼éugi, ale d┼éu┼╝nika dalej „wisia┼é” mi z odsetkami 310 tysi─Öcy z┼éotych i ┼╝adna firma nie chcia┼éa ze mn─ů nawi─ůza─ç wsp├│┼épracy………… opr├│cz kancelarii Ultimatum, kt├│ra da┼éa sobie i mi szanse, kt├│ra okaza┼éa si─Ö owocna gdy┼╝ w 8 miesi─ůcach i dziesi─ůtkami z┼éo┼╝onych pism do s─ůdu wygrali┼Ťmy spraw─Ö i d┼éu┼╝nik musia┼é wzi─ů─ç kredyt ┼╝eby mnie sp┼éaci─ç. Wszystko wr├│ci┼éo do normy. Reasumuj─ůc jest to jedyna normalna (nie pazerna) kancelaria windykacyjna, kt├│ra zechcia┼éa mi pom├│c. Dzi─Ökuj─Ö!!!!!!!!!!!!!!

Gerwazy

W b┼éyskawicznym tempie odzyskali pieni─ůdze od mego d┼éu┼╝nika

5,0 rating
3 marca 2019

Nadzwyczaj sprawnie i rzeczowo Kancelaria Ultimatum zaj─Ö┼éa si─Ö przekazan─ů spraw─ů i ju┼╝ nie mam problem├│w finansowych, bo nie mam d┼éu┼╝nika – odzyskali d┼éug, kt├│ry ci─ůgn─ů┼é si─Ö latami, teraz jestem wolny. Dzi─Ökuj─Ö niezmiennie i daje obowi─ůzkowo 5 du┼╝ych gwiazdek.

Salomon

Polecam jak najbardziej i jednocze┼Ťnie chcia┼éam pozdrowi─ç ­čÖé

5,0 rating
2 marca 2019

Dzi─Öki sprawnej i fachowej pomocy biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum ca┼éy d┼éug zosta┼é odzyskany z wielkim sukcesem. Dodam jeszcze tylko, ┼╝e nie pobieraj─ů zaliczek, op┼éat wst─Öpnych, startowych czy jak by inaczej nie nazwa─ç to nie bior─ů na pocz─ůtku nic, jak b─Ödzie niepowodzenie to te┼╝ nic si─Ö nie p┼éaci, dopiero jak b─Ödzie sukces to par─Ö % si─Ö im „odpala” jestem bardzo zadowolona!

Daniela

Polecam w 100% us┼éugi ┼Ťwiadczone przez Warszawskie biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
1 marca 2019

Nigdy mnie nie zawiedli cho─ç wsp├│┼épracujemy ze sob─ů 12 lat, uk┼éad jest prosty, daje im namiar na d┼éu┼╝nika i kwot─Ö do wyegzekwowania tzn. dokumentacj─Ö przekazuj─ů, oni kompletuj─ů dokumenty i bez znaczenia gdzie jest d┼éu┼╝nik to ┼Ťci─ůgaj─ů z niego co do z┼éot├│wki – uczciwy uk┼éad, kt├│ry przetrwa┼é przez ponad dekad─Ö.

Łucja

Najlepsze biuro windykacyjne na ┼Ťwiecie

5,0 rating
24 lutego 2019

Polecam wszystkim firmom, sp├│┼ékom, zak┼éadom produkcyjnym i przedsi─Öbiorstwom us┼éugi oferowane przez Kancelari─Ö Ultimatum poniewa┼╝ kto┼Ť kto jest w podobnej sytuacji jak my byli┼Ťmy jest to ostatnia deska ratunku.

Michał

Kancelaria Ultimatum OPINIE u nas ma wy┼Ťmienite za to ┼╝e pomogli nam odzyska─ç kup─Ö kasy

5,0 rating
24 lutego 2019

Znajomy powiedzia┼é mi o firmie, kt├│ra nazywa si─Ö Kancelaria Ultimatum i w przeci─ůgu 4 tygodni odzyskali kas─Ö, a prowizja nie by┼éa du┼╝a wr─Öcz znikoma. Polecamy i na pewno jak b─Ödzie taka potrzeba skorzystamy ponownie z ich us┼éug, bo nie mieli┼Ťmy ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä.

Miron

Ka┼╝dy klient biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum powie to samo - nie ma lepszego biura windykacyjnego ­čÖé

4,0 rating
24 lutego 2019

D┼éu┼╝nik unika┼é kontaktu, oszukiwa┼é nas, przedstawia┼é fa┼észywe dokumenty, a p├│┼║niej zapad┼é si─Ö pod ziemie i szukali┼Ťmy jego rok czasu bez skutku… Zg┼éosili┼Ťmy si─Ö do Kancelaria Ultimatum poniewa┼╝ nie ma tam op┼éat startowych, a nie mieli┼Ťmy na naprawd─Ö pieni─Ödzy na takie przedsi─Öwzi─Öcie i finalnie ┼Ťci─ůgn─Öli d┼éug tzn. Kancelaria Ultimatum ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa.

Norbert

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
24 lutego 2019

Mieli┼Ťmy trudna spraw─Ö z d┼éu┼╝nikiem, um├│wi┼é si─Ö z nasz─ů sp├│┼ék─ů na systematyczn─ů i cykliczn─ů sp┼éat─Ö, a nast─Öpnie nie dotrzymywa┼é s┼éowa. Czekali┼Ťmy, czekali┼Ťmy i dalej czekali┼Ťmy, a┼╝ w ko┼äcu przesta┼é si─Ö odzywa─ç – byli┼Ťmy bezradni. Nasz kontrahent, kt├│ry mia┼é podobny problem poleci┼é nam firm─Ö Kancelaria Ultimatum i po kontakcie z t─ů kancelari─ů by┼éo ju┼╝ tylko z g├│rki. Pieni─ůdze mo┼╝e nie by┼éy odzyskane z dnia na dzie┼ä, ale po 2 miesi─ůcach i sp┼éatach w ratach ca┼éo┼Ť─ç d┼éugu by┼éa wyegzekwowana – wr├│ci┼éa ca┼éa kwota do nas na konto.

MiloTrox

Kancelaria Ultimatum jest nie do zastapienia

5,0 rating
24 lutego 2019

Kontakt z obs┼éug─ů jest du┼╝ym atutem, dodatkowym plusem jest to ┼╝e co tydzie┼ä wysy┼éaj─ů raport mailowo lub jak chcemy to dzwoni─ů i m├│wi─ů na czym sprawa stoi wtedy wiadomo rzecz jasna ┼╝e co┼Ť robi─ů w naszym interesie – nie wygl─ůda to tak ┼╝e si─Ö daje im spraw─Ö i tylko czeka tylko ca┼éy czas pr├│buj─ů odzyska─ç pieni─ůdze. Polecamy

Gabriel

Polecam 100% skuteczno┼Ťci w naszym przypadku

5,0 rating
24 lutego 2019

Z 3 sprawami poradzili sobie w trymiga i zobaczymy jak ostatnia sprawa im p├│jdzie, ale jeste┼Ťmy spokojni i wiemy ┼╝e jest to niezast─ůpiona firma na miar─Ö XXI wieku, kt├│ra nie tylko windykuje, ale tak┼╝e potrafi zrozumie─ç oszukane osoby.

Karol

Super firma i 5 gwiazdek obowi─ůzkowo dajemy

5,0 rating
24 lutego 2019

Generalnie wsp├│┼épracujemy z kancelari─ů Ultimatum kilka dobrych lat i oceniamy finalnie ich prac─Ö na du┼╝y plus, skutecznie windykuj─ů nawet najbardziej kombinatorskich d┼éu┼╝nik├│w. Solidna firma, kt├│ra potrafi zrobi─ç naprawd─Ö du┼╝o w imieniu klienta.

Michałkowicze

Polecamy zesp├│┼é Kancelaria Ultimatum, kt├│ry naprawd─Ö umie odzyska─ç pieni─ůdze i to w bardzo szybkim czasie

5,0 rating
24 lutego 2019

3 d┼éugi sp┼éaci┼é d┼éu┼╝nik w ca┼éo┼Ťci i o 4 jeszcze KANCELARIA ULTIMATUM walczy. Atutem jest to, ┼╝e nie trzeba mie─ç pieni─Ödzy ┼╝eby do nich zg┼éosi─ç d┼éu┼╝nika – tak, to prawda, przetestowali┼Ťmy ich i nie mamy zarzut├│w. Bardzo dobre biuro windykacyjne.

Oliwier

Firma windykacyjna, kt├│ra nie zna granic - potrafi─ů zadzia┼éa─ç skutecznie!!!

5,0 rating
24 lutego 2019

Kilka lat temu zleci┼éem 2 sprawy do ┼Ťci─ůgni─Öcia kancelarii Ultimatum, zad┼éu┼╝ona firma by┼éa oporna, my┼Ťleli ┼╝e „upiecze” si─Ö im i nie b─Öd─ů musieli p┼éaci─ç,
ale definitywnie mylili się. Kancelaria Ultimatum poradziła sobie szybko i sprawnie z bardzo trudnym dłużnikiem. Polecam ich usługi w 100%

Zakład wulkanizacyjny z Koszalina

Nasza firma jest bardzo zadowolona ze wsp├│┼épracy - Kancelaria Ultimatum pokaza┼éa, ┼╝e si─Ö da zrobi─ç wszystko, wystarczy taktycznie do ka┼╝dej spawy podej┼Ť─ç

5,0 rating
24 lutego 2019

┼Ürodki finansowe zacz─Ö┼éy „wchodzi─ç” na nasze konto w sprawach, kt├│re dawno spisali┼Ťmy na straty. Bardzo jeste┼Ťmy usatysfakcjonowani z us┼éug jakie ┼Ťwiadczy Kancelaria Ultimatum i nic tego nie zmieni.

Monika z Globalex Transport

Kancelaria Ultimatum OPINIE W NASZEJ FIRMIE MA WZOROW─ä i mo┼╝emy ┼Ťmia┼éo poleci─ç ich us┼éugi!

5,0 rating
24 lutego 2019

Na pewno efektywnie ┼Ťci─ůgaj─ů pieni─ůdze od d┼éu┼╝nika i zad┼éu┼╝ona osoba zwr├│ci zawsze wszystko to co powinna.

Dominik

Rekomenduję usługi biura Kancelaria Ultimatum ponieważ pomogli mi 2 razy z dłużnikiem

5,0 rating
24 lutego 2019

Nawet nie trzeba si─Ö fatygowa─ç do ich siedzimy tylko wystarczy napisa─ç wszystko mailowo ewentualnie dos┼éa─ç listownie i Kancelaria Ultimatum p├│┼║niej sama kompletuje dokumenty. Ca┼éy d┼éug ┼Ťci─ůgni─Öty w 2 miesi─ůce gdzie inni kazali czeka─ç rok.

Julian

Profesjonalna i co ważniejsze solidna firma, która nie rzuca słów na wiatr

5,0 rating
24 lutego 2019

B┼éyskawicznie odzyskali nasze pieni─ůdze, a pr├│bowa┼éy ju┼╝ wcze┼Ťniej 4 inne firmy z Krakowa i Szczecina. Z kontrahentem dalej wsp├│┼épracuje, a nawet oni przekazuj─ů sprawy do firmy Ultimatum jak maj─ů d┼éu┼╝nika – wida─ç ┼╝e zrozumieli sw├│j b┼é─ůd i ┼╝e Kancelaria Ultimatum odzyskuje kas─Ö a nie tylko gada jak inne firemki.

Leon

Jak d┼éu┼╝nicy s┼éysz─ů "KANCELARIA ULTIMATUM" to z miejsca oddaj─ů pieni─ůdze i sami si─Ö prosz─ů o numer konta do zwrotu

4,0 rating
24 lutego 2019

Osobi┼Ťcie wsp├│┼épracuje z firm─ů nazywaj─ůc─ů si─Ö Kancelaria Ultimatum ju┼╝ od ok 10 lat. S─ů efektywni i czasami odzyskuj─ů pieni─ůdze w 2 miesi─ůce, ale finalnie skuteczni. Odzyskali pieni─ůdze od moich kilku d┼éu┼╝nik├│w w Toruniu, Be┼échatowie i Przemy┼Ťlu. Pewna i solidna firma ­čÖé

Mikołaj

Brawurowo ┼Ťci─ůgni─Öta kasa od oszuka┼äczego d┼éu┼╝nika

5,0 rating
24 lutego 2019

Da┼éem im na pr├│b─Ö 2 sprawy i wszystko ┼Ťci─ůgni─Öte przed czasem. Kancelaria Ultimatum z tego co wiem to oko┼éo 15 lat jest na rynku, wi─Öc wiedz─ů jak podej┼Ť─ç do niemal┼╝e ka┼╝dej sprawy z zamkni─Ötymi oczami.

Szymon

4 spawy załatwione sukcesem, dzięki kancelarii Ultimatum, a 5-ta sprawa jest w trakcie

5,0 rating
24 lutego 2019

Konkretnie wida─ç ┼╝e Panowie z kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na rzeczy, gdy┼╝ przekaza┼éem im kilka spraw do windykacji i 4 na 5 sfinalizowali przed czasem, a jedna jest w toku, bo d┼éu┼╝nik to sko┼äczony kr─Ötacz nie maj─ůcy maj─ůtku i ci─ůgle ucieka/przemieszcza si─Ö… Og├│lnie daje 5 gwiazdek dla firmy Kancelaria Ultimatum – s─ů godnymi partnerami w biznesie.

Kacper

Polecam biuro ┼Ťci─ůgaj─ůce d┼éugi Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 lutego 2019

Przedstawiciele firmy Kancelaria Ultimatum przyjechali do mnie na spotkanie, przedstawili mo┼╝liwo┼Ťci i warianty zwi─ůzane z odzyskaniem d┼éugu. Zaryzykowa┼éem i op┼éaci┼éo si─Ö – d┼éug ┼Ťci─ůgni─Öty w kilka tygodni od przekazania dokument├│w.

Mietek

Obs┼éuguj─ů klient├│w prywatnych i biznesowych

5,0 rating
24 lutego 2019

Prowadz─Ö ma┼éy biznes i nie sta─ç mnie na utworzenie dzia┼éu windykacyjnego, a specyfika firmy jest taka ┼╝e d┼éu┼╝nicy byli, s─ů i b─Öd─ů. Idealnym rozwi─ůzaniem by┼éo posilenie si─Ö us┼éugami firmy Ultimatum, kt├│ra bez najmniejszych op├│┼║nie┼ä odzyska┼é─ů d┼éug i moja firma odzyska┼éa p┼éynno┼Ť─ç finansow─ů.

Tobiasz

Mała kwota, ale nie powiedzieli NIE tylko sumiennie pomogli

5,0 rating
24 lutego 2019

Mo┼╝e i d┼éug nie by┼é du┼╝y, ale w okresie zimowym ka┼╝da z┼éot├│wka si─Ö przyda w naszym przedsi─Öbiorstwie. Maj─ů dobrych windykator├│w i prawnik├│w – wi─Öcej do szcz─Ö┼Ťcia mi nie jest potrzebne. Super za┼éatwili spraw─Ö, za co dzi─Ökuj─Ö !!!!!!!!!!!!!!

Maja

Korzysta┼éem 3 razy prywatnie z ich us┼éug i raz w firmie - poradzili sobie za ka┼╝dym razem fenomenalnie ze ┼Ťci─ůgni─Öciem pieni─Ödzy

5,0 rating
24 lutego 2019

U mnie bran┼╝y transportowe op├│┼║nienia z op┼éatami to norma, ale te┼╝ s─ů jakie┼Ť granice – mia┼éem spraw─Ö na 14 000 z┼é zleci┼éem ja do kancelarii Ultimatum i po miesi─ůcu mia┼éem przelew na koncie. Jaki mora┼é? Potrafi─ů w ULTIMATUM konkretnie zmobilizowa─ç d┼éu┼╝nika.

Michał

Maj─ů ┼Ťwietny zesp├│┼é prawnik├│w w ULTIMATUM

5,0 rating
24 lutego 2019

Polecam mia┼éem jedna spraw─Ö na 25000 z┼é poprzednia firma nie poradzi┼éa sobie, a ja tylko p┼éaci┼éem miesi─Öczne abonamenty za nic… natomiast Kancelaria Ultimatum jak zaj─Ö┼éa si─Ö d┼éu┼╝nikiem to ju┼╝ nie mia┼é lekko i chcia┼é czy nie chcia┼é bym zmuszony prawnie do rozliczenia si─Ö z nasz─ů firm─ů.

Heneso

S─ů efektywni je┼Ťli chodzi o kwestie windykacyjne

5,0 rating
24 lutego 2019

Mog─Ö poleci─ç z czystym sumieniem biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM opinie maj─ů ┼Ťwietne i nie dzia┼éaj─ů od wczoraj, nast─Öpnego d┼éu┼╝nika tez im przeka┼╝e poniewa┼╝ w naszej sp├│┼éce co chwila komu┼Ť nie specjalnie zale┼╝y z rozliczaniem si─Ö.

Olek

Nie pobieraj─ů zaliczek

5,0 rating
24 lutego 2019

Zg┼éosi┼éem si─Ö do kancelarii Ultimatum i mo┼╝e nie odzyska┼éem pieni─Ödzy od razu, ale wystarczy┼éo im da─ç miesi─ůc czasu na sumienn─ů i uczciw─ů prac─Ö zwi─ůzan─ů z dotarciem do d┼éu┼╝nika, a pieni─ůdze lada chwila wp┼éyn─Ö┼éy na konto. Dodatkowym atutem jaki oferuje Kancelaria Ultimatum to fakt, i┼╝ nie pobieraj─ů op┼éat wst─Öpnych.

Anto┼Ť z Sosnowca

Wszystko szybko i sprawnie załatwiła Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 lutego 2019

Jaki┼Ť czas temu chcia┼éem raz na zawsze pozby─ç si─Ö nerw├│w i postanowi┼éem sprzeda─ç d┼éug, natrafi┼éem na firm─Ö Kancelaria Ultimatum, kt├│ra z ch─Öci─ů pomog┼éa mi w uporaniu si─Ö z moimi problemami. Szybciej odzyska┼éem pieni─ůdze ni┼╝ przewidywa┼éem. Dzi─Ökuj─Ö ­čÖé

Mirek

Kancelaria Ultimatum to solidne biuro windykacyjne na kt├│re zawsze mo┼╝na liczy─ç!!!

5,0 rating
24 lutego 2019

Jak inne firmy zajmowa┼éy si─Ö d┼éugiem nie by┼éo kolorowo… pieni─Ödzy nie zobaczy┼éem ani razu, a nawet musia┼éem dok┼éada─ç do tego biznesu, wp┼éaca┼éem spore zaliczki na s─ůd i windykator├│w, kt├│rych defacto nie by┼éo, pracownicy wysy┼éali tylko upomnienia do zad┼éu┼╝onej osoby, totalne zero interwencji terenowej, chocia┼╝ dok┼éadnie wiedzia┼éem gdzie nasz d┼éu┼╝nik obecnie znajduje si─Ö. Kancelaria Ultimatum za┼éatwi┼éa praktycznie spraw─Ö z miejsca i powiedzieli ┼╝e jak kto┼Ť wie jak to zrobi─ç to wcale nie by┼éo to trudne. Pieni─ůdze wr├│ci┼éy na konto.

Marian

Bardzo wysoka jako┼Ť─ç ┼Ťwiadczonych us┼éug obowi─ůzuje w kancelarii Ultimatum, wi─Öc za to niepodwa┼╝alny plus

5,0 rating
24 lutego 2019

Naszym nieszcz─Ösnym i zak┼éamanym d┼éu┼╝nikiem zajmowa┼éy si─Ö ju┼╝ dwie pseudo firmy z Poznania i ┼üodzi – wsz─Ödzie kazali tylko czeka─ç, a Kancelaria Ultimatum sama z siebie zaj─Ö┼éa si─Ö naszym d┼éugiem i to bardzo solidnie poniewa┼╝ zmotywowali d┼éu┼╝nika do sp┼éaty d┼éugu bez zb─Ödnego s─ůdzenia si─Ö.

Gra┼╝yna

Polecam firm─Ö Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 lutego 2019

Obs┼éuguj─ů klient├│w z ca┼éego kraju i nie trzeba do nich je┼║dzi─ç tylko wszystko zdalnie mo┼╝na za┼éatwi─ç. Ja jestem z okoli─ç Sopotu i nie by┼éo problemu z komunikacj─ů.

Kuba

Bez zastrzeżeń - Kancelaria Ultimatum poradziła sobie z dłużnikiem

5,0 rating
24 lutego 2019

Poprzednicy kt├│ry opiniowali maj─ů racj─Ö poniewa┼╝ musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e mimo du┼╝ego oporu naszego d┼éu┼╝nika (sprawa zwi─ůzane z udzielon─ů po┼╝yczk─ů zabezpieczon─ů wekslem) uda┼éo si─Ö ┼Ťci─ůgn─ů─ç ca┼éy d┼éug przez kancelari─Ö Ultimatum. I musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e nie warto by┼éo tak d┼éugo zwleka─ç z przekazaniem sprawy firmie windykacyjnej. Fachowo za┼éatwili spraw─Ö. Mo┼╝na sprawdzi─ç ich stron─Ö kancelariaultimatum.pl

Marxoes

Znakomite wyczucie na rynku windykacyjnym

5,0 rating
24 lutego 2019

Bez zb─Ödnego gadania Kancelaria Ultimatum wzi─Ö┼éa si─Ö za nasz─ů spraw─Ö i ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa z kontrahenta cz─Ö┼Ť─ç d┼éugu w 3 tygodnie i reszt─Ö na drodze s─ůdowej. W 4 miesi─ůce ca┼éa kwota wr├│ci┼éa do nas na konto.

Julia

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Kancelaria Ultimatum jako profesjonalnego partnera do wsp├│┼épracy we wsp├│┼éczesnym biznesie

5,0 rating
24 lutego 2019

U mnie wygl─ůda┼éo to tak, ┼╝e w zleconej przeze mnie sprawie podj─Öto ekspresowe i namacalne dzia┼éania maj─ůce na celu odzyska─ç moje pieni─ůdze. Fachowy z kancelarii Ultimatum zweryfikowali stan maj─ůtku d┼éu┼╝nika i w ca┼éo┼Ťci odzyskali moje nale┼╝no┼Ťci.

Janex

Wszystkie pieni─ůdze odzyskane od d┼éu┼╝nika i to jest dla mnie najwa┼╝niejsze

5,0 rating
17 stycznia 2019

Naprawd─Ö warto podj─ů─ç wsp├│┼éprac─Ö z kancelari─ů Ultimatum – nie wiem jakich oni metod u┼╝ywaj─ů, ale s─ů niezwykle skuteczni. Polecam ich us┼éugi !!!!!

PAULINA

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko i konkretnie i dziękuję!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybkie podej┼Ťcie do ka┼╝dej sprawy windykacyjnej. Obs┼éuga bardzo mi┼éa. Polecam t─ů Kancelarie Ultimatum poniewa┼╝ s─ů to zawodowcy z krwi i ko┼Ťci.

LILIANNA

Mog─Ö poleci─ç firm─Ö Ultimatum i da─ç 5 gwiazdek poniewa┼╝ ju┼╝ zd─ů┼╝yli mi w ┼╝yciu pom├│c za co bardzo dzi─Ökuje

5,0 rating
17 stycznia 2019

Ca┼ékowity brak op┼éaty wst─Öpnej to dla mnie du┼╝y plus, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty jest wynagrodzeniem dla Ultimatum. Szybkie rozwi─ůzanie sprawy, dobry kontakt – nic doda─ç nic uj─ů─ç, po prostu najlepsze biuro windykacyjne.

JOANNA

Szczerze polecam agent├│w windykacyjnych z Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Zakończenie dla mnie najlepsze z możliwych, jestem przeogromnie wdzięczna za pomoc w tak ciężkiej sytuacji i chwili dla mnie. Pomogli mi bez chwili namysłu za co bardzo dziękuję z perspektywy czasu.

KINGA

W mocnym skr├│cie - kontakt bezproblemowy, ca┼éy proces windykacyjny zosta┼é mi ┼Ťwietnie wyja┼Ťniony

5,0 rating
17 stycznia 2019

Prawnik w Kancelarii Ultimatum bardzo skuteczny, maj─ůtek d┼éu┼╝nika „prze┼Ťwietlony” ekspresowo. Powiem szczerze ┼╝e nie spodziewa┼éam si─Ö takiej skuteczno┼Ťci, jestem zdumiona i pozytywnie zaskoczona z dzia┼éa┼ä przeprowadzonych przez firm─Ö Ultimatum.

ANASTAZJA

Moja sprawa za┼éatwiona wzorowo. Prowizja od ca┼éo┼Ťci my┼Ťl─Ö ┼╝e do┼Ť─ç uczciwa ­čÖé

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko sprawnie i skutecznie, wszelkie do┼Ťwiadczenia z kancelari─ů ULTIMATUM by┼éy wy┼é─ůcznie pozytywne – w przeciwie┼ästwie do nieudolnej i bardzo niekompetentnej konkurencji. Bardzo polecam firm─Ö Ultimatum.

Anonymous

Szybkie rozwi─ůzanie sprawy, dobry kontakt, dlatego 5 gwiazdek ode mnie dostaje kancelaria Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Brak op┼éaty wst─Öpnej, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty to dla mnie najwi─Ökszy plus i to w┼éa┼Ťnie on mnie skusi┼é na wypr├│bowanie us┼éug firmy Kancelaria Ultimatum i jestem bardzo zadowolona.

KAJA

Łatwy kontakt, szybka i skuteczna konsultacja - tak w skrócie można opisać kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Porady prawne na najwy┼╝szym poziomie, udzielane w przyst─Öpny spos├│b, z trosk─ů o dobro klienta i godnym podziwu zaanga┼╝owaniem.

ŁUCJA

Kancelaria Ultimatum to profesjonalizm w ka┼╝dym calu

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pomogli mi ju┼╝ wielokrotnie z kontrahentami, kt├│rzy migali si─Ö od zap┼éacenia za zlecenie. Dzi─Ökuj─Ö za wszystko, co dla mnie zrobili┼Ťcie. Polecam firm─Ö Kancelaria Ultimatum.

WERONIKA

Polecam firmę Ultimatum! Świetna kancelaria dla każdej osoby i firmy. Skuteczna!!!!!

4,0 rating
17 stycznia 2019

Sze┼Ť─ç na sze┼Ť─ç post─Öpowa┼ä zako┼äczy┼éo si─Ö szcz─Ö┼Ťliwym fina┼éem tzn. odzyskaniem d┼éugu i to w pe┼éni. Wierz─Ö, ┼╝e z ka┼╝d─ů kolejn─ů tak samo b─Ödzie. Polecam! Na pewno jeszcze skorzystam o ile b─Ödzie taka konieczno┼Ť─ç.

MAGDALENA

Kancelaria Ultimatum oferuje profesjonalne podej┼Ťcie do wszystkich spraw, fachowa pomoc i wsparcie na ka┼╝dym etapie trwania wsp├│┼épracy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Polecam kancelari─Ö Ultimatum, bardzo dobra firma. Ogromny plus za sta┼éy kontakt i fachowe podej┼Ťcie do tematu w ka┼╝dym przypadku. Spisali┼Ťcie si─Ö na 5 du┼╝ych gwiazdek!

AGATA

Dzi─Ökuj─Ö i polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Genialna firma windykacyjna! W Kancelarii Ultimatum poprowadzili moj─ů spraw─Ö do ko┼äca z pozytywnym skutkiem. Polecam firm─Ö!!!

KAROLINA

Mog─Ö poleci─ç ka┼╝dej osobie i firmie kancelari─Ö Ultimatum poniewa┼╝ przetestowa┼éam na w┼éasnej sk├│rze skuteczno┼Ť─ç ich dzia┼éa┼ä

5,0 rating
17 stycznia 2019

Niezwykle niska prowizja adekwatnie do konkurencyjnych firm, bardzo dobry niemal┼╝e wzorowy kontakt i ogromne zaanga┼╝owanie ze strony prowadz─ůcego. B─Öd─Ö dalej poleca─ç znajomym. Dostajecie ode mnie 5 gwiazdek ­čÖé Pozdrawiam

MARTYNA

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum to najlepsi fachowcy w swoim fachu z jakimi mia┼éam przyjemno┼Ť─ç pracowa─ç

4,0 rating
17 stycznia 2019

Bardzo dobrze znana mi i moim znajomym Kancelaria Ultimatum zatrudnia uczciwych prawnik├│w z kulturalnym i rzetelnym podej┼Ťciem do interesant├│w. Obs┼éuguj─ů klient├│w z ca┼éej Polski. Ja z nimi za┼éatwia┼éam wszystko mailowo. Ca┼éa procedura trwa┼é─ů 6 tygodni. Polecam Ultimatum!!!

Wieloletnia wierna Klientka

Po działaniach Kancelarii Ultimatum sam zadzwonił do mnie i poprosił o numer konta do spłaty

5,0 rating
17 stycznia 2019

Mi┼ée podej┼Ťcie do klienta i zaanga┼╝owanie to atuty tej Kancelarii Ultimatum. Potrafi─ů zdzia┼éa─ç cuda je┼Ťli chodzi o kwestie prawne podczas egzekwowania d┼éugu. D┼éug w pe┼éni ┼Ťci─ůgni─Öty. Kancelaria godna zaufania. Polecam w 100% ich us┼éugi.

MILENA

Kilka lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum i było ok

5,0 rating
17 stycznia 2019

Osobi┼Ťcie jestem piel─Ögniark─ů i na procedurach s─ůdowych si─Ö nie znam ani troch─Ö, a moja sprawa wymaga┼éa podej┼Ťcia profesjonalnego i znajomo┼Ťci prawa, a nie gdybania i podejrzewania. Firma Ultimatum zaj─Ö┼éa si─Ö bardzo dok┼éadnie i skrupulatnie z satysfakcjonuj─ůcym wynikiem dla mnie w postaci otrzymania przelewu od d┼éu┼╝nika.

HELENA

Maj─ů ciekawe rozwi─ůzania usprawniaj─ůce ┼Ťci─ůganie d┼éug├│w

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dbaj─ů o interesy wszystkich os├│b, kt├│re zg┼éosz─ů si─Ö do Ultimatum po pomoc. U mnie by┼éo tak, ┼╝e zaj─Öli si─Ö wszystkim od kompletacji dokument├│w po reprezentacje w s─ůdzie. Super kancelaria.

EMILIA

Panowie z Kancelarii Ultimatum rozumiej─ů problemy swoich Klient├│w

5,0 rating
17 stycznia 2019

Moi drodzy je┼╝eli chcecie odzyska─ç d┼éug i skutecznie ┼Ťci─ůgn─ů─ç nale┼╝no┼Ť─ç od swojego d┼éu┼╝nika, to kancelaria Ultimatum jest idealnym rozwi─ůzaniem – wiem poniewa┼╝ sama korzysta┼éam raz z ich us┼éug i naprawd─Ö fachowa robota. Jestem zadowolona i us┼éug tej firmy.

WIKTORIA

Odzyska┼éam pieni─ůdze, dzi─Öki temu biurze windykacyjnemu szybciej, ni┼╝ my┼Ťla┼éam - teraz dzi─Öki Ultimatum wychodz─Ö na prost─ů

5,0 rating
17 stycznia 2019

W Kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na rzeczy – bardzo dobra firma windykacyjna z Warszawy. Pomogli mi i mojej firmie, a w finale wygra┼éam spraw─Ö. Profesjonalne i fachowe podej┼Ťcie do problemu, a nie tyto obiecywanie i czekanie. Polecam

NATALIA

Polecam firm─Ö Ultimatum wszystkim pragn─ůcym odzyska─ç to co im si─Ö nale┼╝y!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Sprawa w naszej firmie nie nale┼╝a┼éa do naj┼éatwiejszych, ale nie zawiedli┼Ťmy si─Ö i tym razem. Korzystali┼Ťmy 4 razy i zawsze byli┼Ťmy zadowoleni.

OLIWIA

Kancelaria Ultimatum bardzo mi pomog┼éa! Maj─ů super podej┼Ťcie do klienta - naprawd─Ö bardzo gor─ůco polecam w┼éa┼Ťnie to biuro windykacyjne a nie ┼╝adne inne

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pomogli mi w 100% upora─ç si─Ö z d┼éu┼╝nikiem i to za po┼éow─Ö stawki, kt├│r─ů konkurencyjna firma z proponowa┼éa, wi─Öc szybko, sprawnie i najwa┼╝niejsze, ┼╝e pieni─ůdze na konto wr├│ci┼éy.

ALEKSANDRA

Polecam

5,0 rating
17 stycznia 2019

Z ca┼éego serca polecam kancelari─Ö Ultimatum je┼╝eli kto┼Ť potrzebuje fachowej porady. U mnie spisali si─Ö znakomicie i odzyskali ca┼éy d┼éug! Polecam, bo warto!!!

MARIA

Sprawdzona firma, można korzystać - sama korzystałam z ich usług 2 razy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko i sprawnie, a zaznaczam że sprawa nie należała do najłatwiejszych pod wieloma względami, ale Kancelaria Ultimatum sobie poradziła i to najważniejsze dla mnie

ALICJA

Profesjonalizm, zaangażowanie i ekspresowe działanie

5,0 rating
17 stycznia 2019

Fachowe i indywidualne podej┼Ťcie do wszystkich klient├│w.

AMELIA

Rzetelna firma potrafi─ůca sprosta─ç trudnym sprawom

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum zosta┼éa sprawa wygrana, pieni─ůdze odzyskanie, oszcz─Ödzi┼éam mn├│stwo czasu w zamian za stosunkowo niewielki procent od otrzymanej na ko┼äcu kwoty. Szybko dzia┼éaj─ů i o wszystkim na bie┼╝─ůco informuj─ů.

HANNA

Polecam kancelari─Ö Ultimatum - ma naprawd─Ö korzystn─ů umow─Ö i s─ů skuteczni

5,0 rating
17 stycznia 2019

Bezproblemowy kontakt zar├│wno telefoniczny jak i mailowy, pe┼éne zaanga┼╝owanie w sprawy klienta oraz bardzo mi┼éa atmosfera spotka┼ä i rozm├│w. Nie zauwa┼╝y┼éam problem├│w czy niedoci─ůgni─Ö─ç zwi─ůzanych z ┼Ťwiadczonymi us┼éugami kancelarii Ultimatum, wi─Öc mog─Ö powiedzie─ç, ┼╝e firma godna mej osoby.

MAJA

W Kancelarii Ultimatum brak jest op┼éaty pocz─ůtkowej - jedynie % od prowizji i to niewielki

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pracownicy firmy znaj─ů si─Ö na odzyskiwaniu d┼éug├│w. Skuteczno┼Ť─ç oczywi┼Ťcie bardzo wysoka, jestem zadowolona z podj─Ötej wsp├│┼épracy. D┼éu┼╝nik namierzony przez nich w 2 tygodnie, a ja sama rok si─Ö m─Öczy┼éam bez skutku.

LENA

Pozytywny finał postępowania windykacyjnego

4,0 rating
17 stycznia 2019

Moja sprawa by┼éa poprowadzona przez Kancelaria Ultimatum sprawnie cho─ç w s─ůdzie si─Ö przeci─ůgn─Ö┼éo do p├│┼é roku co prawda wina d┼éu┼╝nika bo si─Ö tamci odwo┼éywali. Sprawa zako┼äczona sukcesem.

ZOFIA

Pozytywna opinia od zadowolonej klientki

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum pomimo, iż miałam dużo pytań przed rozpoczęciem sprawy i odpowiedziała mi na wszystkie moje pytania, na wstępie nie pobrali w ogóle kosztów, co było miłym zaskoczeniem bo w innej firmie adwokat chciał 2000 zł na samym wstępie.

ZUZANNA

Pełen profesjonalizm

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum anga┼╝uje si─Ö w spraw─Ö klienta. Dla mnie pi─ůtka z du┼╝ym plusem – podej┼Ťcie w pe┼éni satysfakcjonuj─ůce i pozytywne zako┼äczenie sprawy windykacyjnej.

JULIA

Wszystko zapłacił (oddał) dłużnik

5,0 rating
17 stycznia 2019

Skorzysta┼éem z us┼éug Kancelarii Ultimatum pierwszy raz i to w sumie nie w za wielkiej sprawie z polecenia kolegi, ale nie ┼╝a┼éuj─Ö poniewa┼╝ maj─ů ludzkie podej┼Ťcie do tematu i Kancelarii Ultimatum ma brak dodatkowych koszt├│w windykacji.

DAWID

Bardzo zadowolony z us┼éug ┼Ťwiadczonych przez Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko┼Ť─ç i skuteczno┼Ť─ç w post─Öpowaniu z d┼éu┼╝nikiem okaza┼é si─Ö najwi─Ökszym atutem Kancelarii Ultimatum.

OSKAR

Szybka i konkretna pomoc windykacyjna

4,0 rating
17 stycznia 2019

Dosta┼éem dok┼éadnie to czego oczekiwa┼éem od samego pocz─ůtku wsp├│┼épracy. Daj─ů rad─Ö!

TYMOTEUSZ

Kancelaria Ultimatum bardzo mi pomogła uporać się z dłużnikiem

5,0 rating
17 stycznia 2019

Samemu z pewno┼Ťci─ů nie by┼ébym w stanie odzyska─ç tych ┼Ťrodk├│w. W agencji pracuje zesp├│┼é profesjonalist├│w kt├│rzy razem potrafi─ů zdzia┼éa─ç cuda. Dzi─Ökuj─Ö

IGNACY

Usługi na miarę XXI wieku - Polecam!

5,0 rating
17 stycznia 2019

przysta┼éem z us┼éug po raz drugi, tym razem sprawa by┼éa nieco trudniejsza i bardziej skomplikowane aczkolwiek po batalii z d┼éu┼╝nikiem odzyskali┼Ťmy ca┼éo┼Ť─ç ┼Ťrodk├│w.

ALAN

Fachowa i miła obsługa

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szkoda traci─ç nerwy na pr├│b─Ö odzyskania ┼Ťrodk├│w na w┼éasn─ů r─Ök─Ö – lepiej uda─ç si─Ö do Kancelarii Ultimatum i oni za nas wszystko ogarn─ů.

OLIWIER

Mała prowizja od wygranej sprawy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dobry kontakt i ogromne zaanga┼╝owanie ze strony prowadz─ůcego spraw─Ö. B─Öd─Ö dalej poleca─ç znajomym Kancelari─Ö Ultimatum, kt├│ra dostaje ode mnie 5 gwiazdek.

TYMON

Jasne warunki współpracy

4,0 rating
17 stycznia 2019

Korzystny % od kwoty windykacji i szybkie rozwi─ůzanie problem├│w z d┼éu┼╝nikiem, wi─Öc nie omieszkam da─ç ocen─Ö ni┼╝sz─ů ni─ç 5 gwiazdek.

MIŁOSZ

Polecam w 100% Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Zra┼╝ony wcze┼Ťniejszymi kancelariami zajmuj─ůcymi si─Ö windykacj─ů trafi┼éem do firmy Ultimatum. Osoba zajmuj─ůca si─Ö moj─ů spraw─ů od razu wydawa┼éa si─Ö zdecydowanie bardziej kompetentna od wcze┼Ťniej odwiedzonych konkurencyjnych biur windykacyjnych.

MAKSYMILIAN

Jeste┼Ťcie niesamowici! Szczerze polecam Wasze us┼éugi!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pocz─ůtkowo straci┼éem ju┼╝ jak─ůkolwiek nadziej─Ö na odzyskanie pieni─Ödzy od d┼éu┼╝nika i si─Ö podda┼éem, po kontakcie z kancelari─ů Ultimatum moje nastawienie zmieni┼éo si─Ö o 180 stopni. Po 3-ech miesi─ůcach sprawa zosta┼éa rozwi─ůzana a pieni─ůdze uda┼éo si─Ö odzyska─ç w ca┼éo┼Ťci.

BARTOSZ

Jestem usatysfakcjonowany

5,0 rating
17 stycznia 2019

┼╗adnych niespodzianek przy za┼éatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porz─ůdku. Nie pobieraj─ů du┼╝o za ┼Ťci─ůgni─Öcie d┼éugu.

MATEUSZ

Pomoc przy kwestiach zwi─ůzanych z d┼éugiem za alimenty

3,0 rating
17 stycznia 2019

Znale┼║li mojego by┼éego i doprowadzili ze wzi─ů┼é kredyt, bo nikt ze znajomych nie chcia┼é da─ç mu nawet 1 z┼éot├│wki do po┼╝yczenia i finalnie dzi─Öki Kancelarii Ultimatum sp┼éaci┼é m├│j by┼éy ca┼éy d┼éug.

HANNA

Profesjonalne biuro windykacyjne godne polecenia

5,0 rating
17 stycznia 2019

Sprawa by┼éa mega trudna i wymagaj─ůca wiele pracy i do┼Ťwiadczenia, ale Kancelaria Ultimatum poradzi┼éa sobie z d┼éu┼╝nikiem bez zaj─ůkni─Öcia si─Ö.

NIKODEM

Polecam firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Do tej pory jestem zszokowany bo pr├│bowa┼éam odzyska─ç pieni─ůdze na w┼éasn─ů r─Ök─Ö od dobrych kilku miesi─Öcy a tutaj prosz─Ö… ┼╗a┼éuj─Ö tylko ze dopiero po takim czasie zdecydowa┼éem si─Ö powierzy─ç spraw─Ö kancelarii Ultimatum.

LEON

Brak opłat wstępnych

4,0 rating
17 stycznia 2019

Pieni─ůdze odzyskane w nieca┼éy miesi─ůc – nie spodziewa┼éem si─Ö czego┼Ť takiego ­čÖé Du┼╝y plus dla Kancelarii Ultimatum.

PIOTR

Nie jestem w stanie napisać złego słowa na tę kancelarię

5,0 rating
17 stycznia 2019

Konkretna firma i konkretni ludzie. ┼Üwietne, rzeczowe i fachowe podej┼Ťcie do tematu windykacji. Jasne i klarowne zasady wsp├│┼épracy.

WIKTOR

Szybko i bezproblemowo

5,0 rating
17 stycznia 2019

┼Üwietna kancelaria! Poprowadzili moj─ů spraw─Ö do ko┼äca z pozytywnym skutkiem. Dzi─Ökuj─Ö i polecam!!!

STANISŁAW

Super sprawne za┼éatwienie sprawy zwi─ůzanej z d┼éugiem krajowym

5,0 rating
17 stycznia 2019

Plus za cierpliwo┼Ť─ç ze strony doradc├│w – odpowiedzieli na ka┼╝de moje pytanie.

MARCEL

Bardzo mi┼ée i indywidualne podej┼Ťcie do klienta

5,0 rating
17 stycznia 2019

Z usług Kancelarii Ultimatum korzystałem już parę razy i za każdym razem nie mam nic negatywnego do zarzucenia

MICHAŁ

Współpraca na najwyższym poziomie

3,0 rating
17 stycznia 2019

Nigdy nie podejrzewa┼éem, ┼╝e m├│j kontrahent odda mi ca┼éo┼Ť─ç pieni─Ödzy za zlecenie. Dzi─Ökuj─Ö Kancelarii Ultimatum gdy┼╝ zaj─Ö┼éo im to nieco ponad 4 tygodnie, wi─Öc relatywnie szybko za┼éatwili d┼éu┼╝nika.

ADAM

Niezawodne osoby pracuj─ů w Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Super Kancelaria. Fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolony. POLECAM

KACPER

Kancelaria Ultimatum to ┼Ťwietna i profesjonalna firma. Polecam!!!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Bardzo profesjonalna firma, kontakt mailowy na wysokim poziomie, ale wa┼╝ne ┼╝e s─ů skuteczni. W 2 miesi─ůce odzyskali ca┼éy d┼éug. Zach─Öcam do skorzystania z us┼éug firmy Ultimatum.

WOJCIECH

Niezwykle skuteczne biuro windykacyjne

5,0 rating
17 stycznia 2019

Ekspresowe tempo za┼éatwiania spraw na drodze s─ůdowej.

MIKOŁAJ

Pieni─ůdze odzyskane w nieca┼ée 3 miesi─ůca

5,0 rating
17 stycznia 2019

Niby 3 miesi─ůce czekania, ale to tak naprawd─Ö nic przy tym ile nerw├│w, czasu i zdrowia straci┼éam gdy chcia┼éam je odzyska─ç sama od mojego d┼éu┼╝nika!

ALEKSANDER

Polecam z całego serca

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to fachowa, rzeczowa i konkretna obsługa.

FILIP

Dzi─Ökuj─Ö za zaanga┼╝owanie w moj─ů spraw─Ö

5,0 rating
17 stycznia 2019

Firma Ultimatum jest godna zaufania! Nie ma co si─Ö sugerowa─ç jakimi┼Ť fa┼észywymi, negatywnymi opiniami. Kancelaria Ultimatum odzyska┼éa od moich d┼éu┼╝nik├│w blisko 300 000 z┼é.

FRANCISZEK

Rzetelna firma pozytywnie odbierana przez moj─ů osob─Ö

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzi─Öki kancelarii Ultimatum uda┼éo si─Ö odzyska─ç pieni─ůdze od pewnej firmy. Nie wiem czy kto┼Ť inny potrafi┼éby to rozwi─ůza─ç, a ja sam szczerze w─ůtpi┼éem w powodzenie.

SZYMON

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
17 stycznia 2019

Polecam Kancelarię Ultimatum! Fachowa obsługa i pełen profesjonalizm. Pomogli mi już wielokrotnie odzyskać dług.

JAN

Szczerze polecam

5,0 rating
17 stycznia 2019

Rekomenduj─Ö firm─Ö Ultimatum innym osobom, bardzo dobra kancelaria. Du┼╝y plus za sta┼éy kontakt i fachowe podej┼Ťcie do tematu.

JAKUB

POLECAM

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzi─Ökuj─Ö za profesjonaln─ů oraz fachow─ů obs┼éug─Ö!

ANTONI

Profesjonalna obsługa klientów indywidualnych i biznesowych. Bezproblemowy kontakt. Zdecydowanie polecam.

3,0 rating
13 stycznia 2019

Niezwykle dobra i fachowa obs┼éuga wszystkich klient├│w kancelarii Ultimatum, pe┼éen profesjonalizm, zawsze pracownicy biura windykacyjnego Ultimatum byli do mojej dyspozycji, wszystko na bie┼╝─ůco przekazywane mailowo i telefonicznie, dzi─Öki czemu ca┼éy czas mia┼éem kontrol─Ö nad tym co si─Ö robi─ů i kiedy pieni─ůdze odzyskam. Zawsze w sytuacjach w─ůtpliwych s┼éu┼╝yli pomoc─ů i dobr─ů rad─ů. Rekomenduje firm─Ö Ultimatum!!!

Artur

W firmie Kancelaria Ultimatum pracuj─ů sami "rekiny windykacji" i potrafi─ů znale┼║─ç d┼éu┼╝nika nawet na drugim ko┼äcu ┼Ťwiata

4,0 rating
12 stycznia 2019

Znakomita kancelaria Ultimatum oko┼éo 10 razy w naszej firmie pomagali nam upora─ç si─Ö z niefrasobliwymi d┼éu┼╝nikami, kt├│rym tak naprawd─Ö nie zale┼╝a┼éo na nic i nie obchodzi┼éo ich czy b─Öd─ů mieli spraw─Ö w s─ůdzie czy nie bo mieli tyle d┼éugu ┼╝e to nie robi┼éo ┼╝adnej r├│┼╝nicy dla nich, ale Kancelaria Ultimatum potrafi┼éa nam├│wi─ç ich do zrobienia wyj─ůtku i uregulowania d┼éugu z nasz─ů firm─ů, wi─Öc spisali si─Ö lepiej ni┼╝ najlepiej. Szybko nam pomogli i wygrali┼Ťmy mn├│stwo spraw, dzi─Öki pomocy w┼éa┼Ťnie tej profesjonalnej kancelarii windykacyjnej z Warszawy, kt├│ra nigdy nie widzi problemu tylko rozwi─ůzuje wszystkie trudne sprawy.

Inez

Niepowtarzalna Kancelaria Ultimatum opinie od zarania dziej├│w zbiera tak dobre, ┼╝e ┼╝adna inna firma windykacyjna nie osi─ůgnie takiego wyniku

5,0 rating
10 stycznia 2019

Pomogli mi w problemie zwi─ůzanym z op┼éaceniem wszystkich faktur przez kontrahenta, kt├│ry z nami od wielu lat pracowa┼é, ale jak syn przej─ů┼é „pa┼éeczk─Ö” w firmie i ojciec przesta┼é kontrolowa─ç wydatki to tak samo przesta┼éy by─ç op┼éacane terminowo faktury. Na sam koniec dra┼ä zamkn─ů┼é dzia┼éalno┼Ť─ç i bym nieuchwytny – maj─ůc zleg┼éo┼Ť─ç ponad 150 tysi─Öcy z┼éotych ka┼╝dy by┼éby ma┼éo kontaktowy. Bez naszej ingerencji Kancelaria Ultimatum opinie zebra┼éa o d┼éu┼╝niku i okaza┼éo si─Ö z dnia na dzie┼ä, ┼╝e nie tylko u nas ma zad┼éu┼╝enie. Sprawa zosta┼éa zg┼éoszona przez Kancelari─Ö Ultimatum na drog─Ö s─ůdow─ů i niby wszystko trwa┼éo 2 lata to i tak jeste┼Ťmy zadowoleni z prac, dlatego ┼╝e pobrali tylko par─Ö % wynagrodzenia czyli nas ta zabawa du┼╝o nie kosztowa┼éa. Sami i tak by┼Ťmy nie odzyskali d┼éugu, wi─Öc wg nas nie ma lepszej firmy windykacyjnej obs┼éuguj─ůcej tak fachowymi metodami osoby prywatne, sp├│┼éki i mniejsze firmy, a tak┼╝e przedsi─Öbiorstwa z ca┼éego kraju pomagaj─ůc odzyska─ç d┼éugi za nierozliczone faktury czy te┼╝ rachunki. Polecamy!!!

Katarzyna z Pruszkowa

Umowa najmu lokalu by┼éa, a wynajmuj─ůcy lokator nie p┼éaci┼é 3 miesi─ůce za czynsz dobrze ┼╝e od wielu lat znam Kancelaria Ultimatum opinie mam dobre o nich wr─Öcz najlepsze to d┼éugo si─Ö nie zastanawia┼éem i zadzwoni┼éem do nich

5,0 rating
18 grudnia 2018

Zacz─Ö┼éo si─Ö niewinne – przyszed┼é Pan i chcia┼é wynaj─ů─ç mieszkanie, kt├│rego jestem w┼éa┼Ťciciel, wp┼éaci┼é 3000 kaucje i powinien mi p┼éaci─ç czynsz 2000 i p┼éaci┼é… 1 miesi─ůc! Potem tylko obiecywa┼é, ale nie przejmowa┼éem si─Ö bo mia┼éem kaucj─Ö, ale z braku czasu uciek┼éo mi p├│┼é roku i zorientowa┼éem si─Ö, ┼╝e facet zalega mi oko┼éo 8000 z┼é, pojecha┼éem a tam s─ůsiadka m├│wi, ┼╝e wyprowadzi┼é si─Ö 2 dni temu. My┼Ťla┼éem, ┼╝e ju┼╝ po mnie i po pieni─ůdzach, ale Kancelaria Ultimatum zaj─Ö┼éa si─Ö spraw─ů i pomog┼éa mi upora─ç si─Ö z d┼éu┼╝nikiem wcze┼Ťniej namierzaj─ůc jego personalia – facet wmawia┼é ┼╝e nie by┼éo umowy najmy lokalu, ale pechowo wysz┼éo dla niego ┼╝e si─Ö podpisa┼é pod umow─ů. Dzi─Ökuj─Ö Kancelario Ultimatum

Tymek

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w sprawach alimentcyjnych

4,0 rating
15 grudnia 2018

Mia┼éam przez d┼éu┼╝szy czas problemy z alimentami, kt├│rych prawie nie otrzymywa┼éam od by┼éego m─Ö┼╝a, kt├│re przeznaczone s─ů na wydatki dla dziecka i walczy┼éam z moim by┼éym d┼éu┼╝szy czas bezskutecznie dopiero jak us┼éysza┼éam o firmie Kancelaria Ultimatum i zg┼éosi┼éam si─Ö do nich to sprawa ruszy┼éa, a ona sam zacz─ů┼é p┼éaci─ç. Pomogli mi tak┼╝e w odzyskaniu kasy za zaleg┼ée alimenty. Godni polecenia!

Zuzanna83490

Polecam Kancelaria Ultimatum opinie oczywi┼Ťcie pozytywn─ů dostaj─ů ode mnie

5,0 rating
15 listopada 2018

Jestem bardzo wdzi─Öczny firmie Kancelaria Ultimatum reprezentowan─ů przez p. Marcin Protazi┼äski i Kniaziewski z Warszawy, kt├│rzy bez wahania podejmuj─ů si─Ö najtrudniejszych spraw bez znaczenia na warto┼Ť─ç d┼éugu. Gor─ůco zach─Öcam do korzystania z ich us┼éug.

Antoni90242

Super firma

5,0 rating
30 wrze┼Ťnia 2018

Rzetelna kancelaria obs┼éuguj─ůca klient├│w z ca┼éej polski.

Karolina

Pozytywna opinia

5,0 rating
30 wrze┼Ťnia 2018

Kancelaria Ultimatum to bardzo solidny partner w biznesie.

Hurtownia

Świetne biuro windykykacyjne

5,0 rating
30 wrze┼Ťnia 2018

Firma godna zaufania. Polecam!

Adam

Zjawiskowa firma

1,0 rating
15 maja 2018

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna gdy┼╝ by┼éam na rozeznaniu w mie┼Ťcie i ka┼╝dy m├│wi┼é, ┼╝e si─Ö nie da albo na wst─Öp 1000 z┼é i nie daj─ů gwarancji, a w Ultimatum podj─Öli si─Ö zaj─ů─ç spraw─ů i nie chcieli ani z┼éot├│wki na starcie, bo wiedzieli ┼╝e i tak wygraj─ů spraw─Ö ­čÖé Dzi─Ökuj─Ö i na pewno wr├│c─Ö jak b─Ödzie kolejny delikwent uchylaj─ůcy si─Ö od obowi─ůzku oddania pieni─Ödzy.

Julia94835

Kancelaria Ultimatum Marcin Protaziński Warszawa opinie

5,0 rating
15 lutego 2018

Opinie o Kancelaria Ultimatum z naszej strony s─ů jak najbardziej wiarygodnym czynnikiem je┼Ťli chodzi o wiarygodno┼Ť─ç recenzji gdy┼╝ na nasza sp├│┼éka jest wieloletnim Klientem firmy Ultimatum z Warszawy i nigdy nie mieli┼Ťmy z nimi problemu, a wr─Öcz przeciwnie – jeste┼Ťmy zadowoleni z ┼Ťwiadczonych przez w/w firm─Ö us┼éug i nie zamierzamy z nich przesta─ç korzysta─ç.

TorexPol715492

┼Üwietna wsp├│┼épraca je┼Ťli mowa o windykacj─Ö z Kancelaria Ultimatum

3,0 rating
15 stycznia 2018

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest pozytywna i opr├│cz perfekcyjnie wykonywanej roboty analizuje i weryfikuje sprawy ca┼ékowicie za darmo czyli nie ma opcji ┼╝e co┼Ť b─Ödzie nie tak. Osobi┼Ťcie polecam i w imieniu moich znajomych te┼╝ rekomenduj─Ö z ich strony Kancelari─Ö Ultimatum z Warszawy, mnie obs┼éugiwa┼é panowie Jacyk oraz Protazi┼äski – obu jestem bardzo wdzi─Öczna.

Zofia320489

Jestem zadowolony z ┼Ťwiadczonych przez Kancelaria Ultimatum us┼éug windykacyjnych

5,0 rating
18 grudnia 2017

Ultimatum to marka w sobie – nic doda─ç nic uj─ů─ç. Odzyskali ca┼éy d┼éug 2 razy szybciej ni┼╝ sami deklarowali i 10 razy szybciej ni┼╝ inne firmy deklarowa┼éy, wi─Öc czeg├│┼╝ chcie─ç wi─Öcej, tylko bra─ç i korzysta─ç z us┼éug windykacyjnych tej┼╝e Kancelarii Wierzytelno┼Ťci o nazwie Ultimatum.

Jakub32809

Polecam w 100% firm─Ö windykuj─ůc─ů d┼éugi KANCELARIA ULTIMATUM, kt├│ra nie tylko obiecuje, ale tak┼╝e rozumie klienta i d─ů┼╝y do celu bez obaw o przeciwno┼Ťci

5,0 rating
10 lipca 2017

Omawiana na tej stronie z opiniami Kancelaria Ultimatum ma jednoznacznie oznajmiaj─ůce o efektywno┼Ťci z jak─ů si─Ö poruszaj─ů po ┼Ťwiecie windykacji nale┼╝no┼Ťci, gdzie nie tylko liczy si─Ö spryt i wiedza, ale tak┼╝e do┼Ťwiadczenie, znajomo┼Ťci i wyczucie d┼éu┼╝nika. Znakomita firma odzyskuj─ůca nale┼╝no┼Ťci, kt├│r─ů z ca┼éego serca polecam.

Maja983876

Zadowolony Klient z Warszawy

5,0 rating
22 stycznia 2017

Pan Nurowicz reprezentuj─ůcy firm─Ö Kancelaria Ultimatum doskonale ju┼╝ mnie zna poniewa┼╝ od groma razy zg┼éasza┼éem si─Ö do niego po pomoc, kt├│rej nigdy mi nie odm├│wi┼é.

Hanna832092

Kancelaria Ultimatum obsługuje osoby i firmy z całego kraju

5,0 rating
11 sierpnia 2016

Kiedy┼Ť my┼Ťla┼éam, ┼╝e Kancelaria Ultimatum za┼éatwia sprawy z d┼éu┼╝nikami tylko w stolicy, ale sama korzystam z ich us┼éug jak si─Ö dowiedzia┼éam, ┼╝e obs┼éuguj─ů kontrahent├│w z ca┼éego kraju.

Lena302921

Polecam Kancelarię Ultimatum ponieważ pomogła mi 3 razy ze stu procentowym sukcesem

1,0 rating
8 sierpnia 2016

Firma godna polecenia!!! Nie tylko obs┼éuguj─ů sprawy na du┼╝e kwoty, ale mo┼╝na ju┼╝ dzwoni─ç i pyta─ç czy si─Ö podejm─ů sprawy ju┼╝ za kilka tysi─Öcy d┼éugu. Gromkie brawa dla pana Marcina Protazi┼äskiego, kt├│ry wielokrotnie wybawi┼é mnie z tarapat├│w finansowych.

Alicja39202047

Bardzo skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
5 maja 2016

Opinia o Kancelarii Ultimatum z moich ust nie „wyp┼éynie” inna ni┼╝ PERFEKCJONI┼ÜCI GODNI POLECENIA !!!!!!!!!!! Pomogli mi 1 raz, ale tak istotny by┼é to jeden raz, ┼╝e naprawd─Ö nigdy nie p├│jd─Ö do innej firmy walczy─ç z d┼éu┼╝nikiem ni┼╝ do Ultimatum. Super jeste┼Ťcie!

Maria324467843

Pozytywna opinia

5,0 rating
1 grudnia 2015

Tutaj jest bez znaczenia czy Tw├│j d┼éu┼╝nik ma ma┼éy d┼éug czy du┼╝e zobowi─ůzanie finansowe to zawsze bezp┼éatnie zweryfikuj─ů ka┼╝d─ů spraw─Ö. U mnie by┼éo tak, ┼╝e sprawdzili wszystkie dokumenty zwi─ůzane z d┼éugiem i ca┼é─ů t─ů spraw─ů, a po tygodniu odezwali si─Ö do mnie mailowo, ┼╝e zbadali spraw─Ö i odzyskali d┼éug – ca┼éa sprawa odby┼éa si─Ö zdalnie (kurier, poczta mailowa), co zaoszcz─Ödzi┼éo sporo kasy. Rekomenduj─Ö t─ů firm─Ö ka┼╝dej osobie!!!

Amelia8938525

Potwierdzam, ┼╝e Kancelaria Ultimatum to ┼Ťwietny gracz na rynku windykacji i oszu┼Ťci nie maj─ů z nimi szans

5,0 rating
14 marca 2015

┼╗aden oszust finansowy nie ma najmniejszych szans z dzia┼éaniami i techniakami stosowanymi przez Kancelari─Ö Ultimatum z Warszawy, dlatego coraz bardziej boj─ů si─Ö oszu┼Ťci tzw. d┼éu┼╝nicy i tym samym wyplewia takie osoby Kancelaria Ultimatum. Polecam, korzysta┼éam.

Oliwia0839210

Opinie o Kancelaria Wierzytelno┼Ťci Ultimatum Marcin Protazi┼äski i Kniaziewski

5,0 rating
15 pa┼║dziernika 2014

Chwa┼éa Panu, ┼╝e mi zes┼éa┼é takich cudotw├│rc├│w pomagaj─ůcych odzyska─ç pieni─ůdze, kt├│re w g┼é─Öbi duszy spisa┼éo si─Ö ju┼╝ na straty. Dzi─Ökuj─Ö i polecam!!!

Szymon89202478

Usługi na wysokim poziomie, niskie koszta uzyskania przez Kancelarię Ultimatum długu

3,0 rating
19 wrze┼Ťnia 2014

Bardzo uczciwe osoby pracuj─ůc w Kancelarii Ultimatum i nios─ů pomoc bez znaczenia na wielko┼Ť─ç d┼éugu czy proces jaki musi si─Ö odby─ç, aby odzyska─ç d┼éug. Polecam ka┼╝demu w potrzebie.

Jan98390

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
15 listopada 2013

Bardzo profesjonalne oraz indywidualne podej┼Ťcie do wszystkich klient├│w bez znaczenia na miejsce zamieszkania i status spo┼éeczny. Ja jestem zwyk┼éym cz┼éowiekiem, a pomogli mi jak prezydentowi, dlatego jestem zadowolony i bez hamulc├│w mog─Ö ┼Ťmia┼éo poleca─ç gdy┼╝ za kilka % warto┼Ťci d┼éugu odzyskali wszystko co by┼éo mo┼╝na plus odsetki, dlatego Kancelaria Ultimatum u mnie zawsze na pierwszym miejscu.

Kacper80320825

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum opinia wzorowa

5,0 rating
15 lipca 2013

Bez zastrze┼╝e┼ä i uwag. Wykonali swoj─ů robot─Ö jak trzeba – d┼éug odzyskany. Wszystko ok i na pewno polecam z czystym sumieniem.

Aleksande89320

Bez zaliczek i opłat wstępnych

5,0 rating
15 stycznia 2012

Z us┼éug kancelarii Ultimatum korzysta┼éem ju┼╝ kilka razy i ani razu nic z┼éego tej firmie nie mam do zarzucenia. Profesjonali┼Ťci i nie wstydz─ů si─Ö tego, ┼╝e s─ů najlepsi na rynku windykacji.

Tomasz893202

Szybka i miła obsługa w Ultimatum

5,0 rating
15 maja 2011

Du┼╝y plus za stanowczo┼Ť─ç ze strony doradc├│w oraz pomoc i wyt┼éumaczenie wszystkiego – wyja┼Ťnili mi trudn─ů terminologi─Ö i odpowiedzieli na ka┼╝de zadane przeze mnie pytanie.

Tobiasz932974

Spisali si─Ö na medal

5,0 rating
15 lutego 2011

Pomogli mi okie┼ézna─ç d┼éu┼╝nika, kt├│ry my┼Ťla┼é ┼╝e jest nie do pokonania. Kancelaria Ultimatum to gracz na rynku warty uwagi – maj─ů biuro od przesz┼éo 15 lat, wi─Öc i na pewno do┼Ťwiadczenia sporo si─Ö nazbiera┼éo.

Mirek3894984

Super firma na miar─Ö europejskich standard├│w

2,0 rating
15 grudnia 2010

Kancelaria Ultimatum zna si─Ö na finansach, windykacji, psychologii, prawie i wszystkich innych trudnych dziecinach w kt├│rych odnale┼║─ç si─Ö mog─ů nieliczni.

Mariusz9043084

Korzystałem 3 razy i stwierdzam, że można korzystać

5,0 rating
15 maja 2009

Obym nie musia┼éa ju┼╝ s─ůdzi─ç si─Ö z d┼éu┼╝nikami, ale jak do tego dojdzie to na pewno do Was zg┼éosz─Ö si─Ö.

Tobiasz32982

Najlepsze opinie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 pa┼║dziernika 2008

Ogromnie mi pomogli jak 10 naszych kontrahent├│w z kt├│rymi wsp├│┼épracowali┼Ťmy od przesz┼éo 15 lat zwleka┼éo lub op├│┼║niali si─Ö z op┼éaceniem nale┼╝no┼Ťci za towar (nierozliczone faktury), a┼╝ przestali telefon odbiera─ç, ale na ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie ┼╝e Kancelaria Ultimatum konkretnie zadzia┼éa┼éa i odzyska┼éa d┼éug.

Mateusz804324

Firma windykacyjna na miar─Ö XXI wieku pomagaj─ůca, a nie tylko kasuj─ůca klienta

5,0 rating
15 kwietnia 2008

Mieli┼Ťmy ogromne szcz─Ö┼Ťcie, ┼╝e poznali┼Ťmy Kancelari─Ö Ultimatum gdy┼╝ gdyby nie oni byliby┼Ťmy gdzie┼Ť na oko 200-300 tys. w „plecy” bo nikt nie chcia┼é si─Ö podj─ů─ç takiej sprawy tylko Ultimatum powiedzieli TAK, kt├│re utrwali┼éo mi si─Ö na d┼éugo w pami─Öci. Super firma, ┼Ťwietni pracownicy! To jest to czego d┼éugo szuka┼éem.

Mikołaj90304

Genialne rozwi─ůzania z sektora windykacyjnego, kt├│re przyspieszaj─ů dzia┼éania maj─ůce na celu odzyska─ç d┼éug

5,0 rating
15 wrze┼Ťnia 2007

W Kancelarii Ultimatum kontakt z klientem trzeba przyzna─ç ┼╝e jest na najwy┼╝szym poziomie – wszelakie w─ůtpliwo┼Ťci by┼éy od razu sprostowane, jestem na prawd─Ö bardzo zadowolona z us┼éug, kt├│re ┼Ťwiadczy firma Ultimatum t─Öpi─ůca oszust├│w finansowych.

Zadowolona klienta z Wrocławia

Oszu┼Ťci i d┼éu┼╝nicy chowaj─ů si─Ö jak s┼éysz─ů s┼éowo Ultimatum i nic dziwnego ­čÖé

5,0 rating
15 marca 2007

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre nie tylko za wieloletnie dzia┼éania z du┼╝ymi graczami, ale tak┼╝e za kompleksow─ů obs┼éug─Ö do kt├│rej mo┼╝emy zaliczy─ç np. kompletacje dokument├│w, odnajdywanie zad┼éu┼╝onej osoby kt├│ra ucieka przed uregulowaniem nale┼╝no┼Ťci finansowych.

Wojciech3207459

Kancelaria Ultimatum z pozytywnymi opiniami jest na pewno warta uwagi

5,0 rating
15 sierpnia 2006

Polecam wszystkie us┼éugi Kancelarii Ultimatum poniewa┼╝ mimo, i┼╝ mia┼éem du┼╝─ů wr─Öcz nieko┼äcz─ůc─ů si─Ö ilo┼Ť─ç zapyta┼ä, chcia┼éem om├│wi─ç wszystko przed rozpocz─Öciem dzia┼éa┼ä i sprosta┼éa moim oczekiwaniom w 100% – wyt┼éumaczyli wszystko najlepiej jak tylko si─Ö da┼éo, oczywi┼Ťcie d┼éug odzyskany.

Tymoteusz8940

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre za ci─Ö┼╝k─ů prac─Ö przez wiele lat

5,0 rating
15 lutego 2006

Klienci Kancelarii Ultimatum dobrze wiedz─ů, ┼╝e s─ů to profesjonali┼Ťci z krwi i ko┼Ťci warci ocenienia na 5 gwiazdek z plusem. Wzorowo wywi─ůzuj─ů si─Ö z powierzonych im zada┼ä bez znaczenia na poziom z┼éo┼╝ono┼Ťci problemu jaki im si─Ö powierza. Polecam

Jablexor

Kancelaria wierzytelno┼Ťci Ultimatum Protazi┼äski Jacyk Warszawa

5,0 rating
15 lipca 2005

Nie pobieraj─ů zaliczek, op┼éat wst─Öpnych czy innych nale┼╝no┼Ťci na starcie za zaj─Öcie si─Ö spraw─ů – u mnie taki atut wp┼éyn─ů┼é na to, ┼╝e zdecydowa┼éem si─Ö w┼éa┼Ťnie na nich, bo nie mia┼éem pieni─Ödzy ┼╝eby na pocz─ůtku zap┼éaci─ç jak to inne firmy praktykuj─ů. Pieni─ůdze b┼éyskawicznie odzyskali. Dzi─Ökuj─Ö za wszystko!!!

Stanisław39032

┼╗aden d┼éu┼╝nik czy oszust finansowy nie uniknie sprawiedliwo┼Ťci, kt├│r─ů wyznacza i ustanawia Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 stycznia 2005

Trzeba przyzna─ç, ┼╝e Panowie z Kancelarii Ultimatum dzia┼éaj─ů sprawnie pod k─ůtem szybko┼Ťci jak i tym, ┼╝e maj─ů bardzo du┼╝o wygranych spraw, co ┼Ťwiadczy o profesjonalizmie i stanowczo┼Ťci, kt├│rej w tej bran┼╝y nie mo┼╝e zabrakn─ů─ç. ┼Üwietna robota ­čÖé

Piotr28080845

Średnia końcowa ocena jaka wyszła z wszystkich zostawionych głosów w Kancelaria Ultimatum opinie

4.8
4,8 rating
4.8 z 5 ocen (na podstawie 217 ocen)
Znakomite opinie88%
Bardzo dobre7%
Zadowalaj─ůce3%
Mizerne1%
Słabe1%

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Pi─ůtek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamkni─Öte

605 448 944 Dział pomocy windykacyjnej firmy Kancelaria Ultimatum opinie