Jakie opinie ma Kancelaria Ultimatum?

Opinie są wiarygodne i pochodzą od zweryfikowanych osób, które korzystały z usług tejże firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum opinie, która pomogła szerokiej publiczności potrzebującym osobom.

Z jakimi problemami borykają się potencjalni odbiorcy usług windykacyjnych nie tylko w Kancelaria Ultimatum opinie, ale także na całym rynku?

Nie od wczoraj wiadomo, że branża windykacyjna nie należy do najprostszych, dlatego trzeba być czujnym w momencie wybierania takowej firmy windykacyjnej. Idealnym sposobem poprawiającym bezpieczeństwo i komfort osoby zamawiającej usługę windykacyjną od Kancelaria Ultimatum opinie wzorowe w kontekście skutecznych działań windykacyjnych. Możemy się skusić na nutkę, a nawet tylko odrobinę wiarygodnych opinii sięgając do serwisu przedstawiającego sprawdzony i aktualny ranking wszystkich firm windykacyjnych, który został przygotowany w roku 2019 i cały czas na bieżąco jest aktualizowany.

Kto może zgłosić się do Kancelarii Ultimatum?

Każdy może zadzwonić lub napisać do Kancelaria Ultimatum kto ma problem z odzyskaniem długu – czasami w pojedynkę bez fachowej pomocy zajmie przeciętnemu Kowalskiemu kilkadziesiąt lat zanim dojdzie do tego co ta firma może dojść w  mgnieniu oka.

Ile trzeba mieć pieniędzy żeby Kancelaria Ultimatum opinie chciała z nami rozmawiać?

Kancelaria odzyskiwania należności finansowych o nazwie Ultimatum nie pobiera opłat początkowych czyli na tzw. START nie potrzebujesz ani jednego grosika. Dodamy, że inne firmy za sam START chcą po kilka tysięcy złotych, więc pod tym względem Kancelaria Ultimatum jest nie do przebicia.

Czy Kancelaria Ultimatum ma doświadczenie i czy można spokojnie spać wiedząc, że sprawy posuwają się do przodu?

Tak, wszyscy Klienci Ultimatum są obsługiwani przez doświadczonych profesjonalistów pod czujnym okiem panów: Nurowicz oraz jego biznesowy partner pan Marcin Protaziński, więc spać spokojnie możemy mając pewność, że się wyśpimy.

Jakie sprawy obsługuje Kancelaria Ultimatum z zakresu krajowej windykacji należności wierzytelności?

Zajmują się wszystkimi rodzajami długów tj. windykacja  faktur za usługi i dostawy, umów pożyczki, umów najmu lokalu, umów zawartych ustnie, skomplikowanych umów o pracę, niewykonania różnorakich umów, wszelkiego rodzaju zaliczek, kar umownych w Kancelaria Ultimatum opinie, spraw pokomorniczych, spraw przedawnionych, często spotykanych zapisów niedozwolonych, opłat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych, spraw rozwodowych i alimentacyjnych oraz wszystkich innych których nie ma na liście, a są długami.

Oceny i opinie o Kancelaria Ultimatum:

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Wszystkie pieniądze odzyskane od dłużnika i to jest dla mnie najważniejsze

5,0 rating
17 stycznia 2019

Naprawdę warto podjąć współpracę z kancelarią Ultimatum – nie wiem jakich oni metod używają, ale są niezwykle skuteczni. Polecam ich usługi !!!!!

PAULINA

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko i konkretnie i dziękuję!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybkie podejście do każdej sprawy windykacyjnej. Obsługa bardzo miła. Polecam tą Kancelarie Ultimatum ponieważ są to zawodowcy z krwi i kości.

LILIANNA

Mogę polecić firmę Ultimatum i dać 5 gwiazdek ponieważ już zdążyli mi w życiu pomóc za co bardzo dziękuje

5,0 rating
17 stycznia 2019

Całkowity brak opłaty wstępnej to dla mnie duży plus, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty jest wynagrodzeniem dla Ultimatum. Szybkie rozwiązanie sprawy, dobry kontakt – nic dodać nic ująć, po prostu najlepsze biuro windykacyjne.

JOANNA

Szczerze polecam agentów windykacyjnych z Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Zakończenie dla mnie najlepsze z możliwych, jestem przeogromnie wdzięczna za pomoc w tak ciężkiej sytuacji i chwili dla mnie. Pomogli mi bez chwili namysłu za co bardzo dziękuję z perspektywy czasu.

KINGA

W mocnym skrócie - kontakt bezproblemowy, cały proces windykacyjny został mi świetnie wyjaśniony

5,0 rating
17 stycznia 2019

Prawnik w Kancelarii Ultimatum bardzo skuteczny, majątek dłużnika „prześwietlony” ekspresowo. Powiem szczerze że nie spodziewałam się takiej skuteczności, jestem zdumiona i pozytywnie zaskoczona z działań przeprowadzonych przez firmę Ultimatum.

ANASTAZJA

Moja sprawa załatwiona wzorowo. Prowizja od całości myślę że dość uczciwa 🙂

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko sprawnie i skutecznie, wszelkie doświadczenia z kancelarią ULTIMATUM były wyłącznie pozytywne – w przeciwieństwie do nieudolnej i bardzo niekompetentnej konkurencji. Bardzo polecam firmę Ultimatum.

Anonymous

Szybkie rozwiązanie sprawy, dobry kontakt, dlatego 5 gwiazdek ode mnie dostaje kancelaria Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Brak opłaty wstępnej, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty to dla mnie największy plus i to właśnie on mnie skusił na wypróbowanie usług firmy Kancelaria Ultimatum i jestem bardzo zadowolona.

KAJA

Łatwy kontakt, szybka i skuteczna konsultacja - tak w skrócie można opisać kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Porady prawne na najwyższym poziomie, udzielane w przystępny sposób, z troską o dobro klienta i godnym podziwu zaangażowaniem.

ŁUCJA

Kancelaria Ultimatum to profesjonalizm w każdym calu

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pomogli mi już wielokrotnie z kontrahentami, którzy migali się od zapłacenia za zlecenie. Dziękuję za wszystko, co dla mnie zrobiliście. Polecam firmę Kancelaria Ultimatum.

WERONIKA

Polecam firmę Ultimatum! Świetna kancelaria dla każdej osoby i firmy. Skuteczna!!!!!

4,0 rating
17 stycznia 2019

Sześć na sześć postępowań zakończyło się szczęśliwym finałem tzn. odzyskaniem długu i to w pełni. Wierzę, że z każdą kolejną tak samo będzie. Polecam! Na pewno jeszcze skorzystam o ile będzie taka konieczność.

MAGDALENA

Kancelaria Ultimatum oferuje profesjonalne podejście do wszystkich spraw, fachowa pomoc i wsparcie na każdym etapie trwania współpracy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Polecam kancelarię Ultimatum, bardzo dobra firma. Ogromny plus za stały kontakt i fachowe podejście do tematu w każdym przypadku. Spisaliście się na 5 dużych gwiazdek!

AGATA

Dziękuję i polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Genialna firma windykacyjna! W Kancelarii Ultimatum poprowadzili moją sprawę do końca z pozytywnym skutkiem. Polecam firmę!!!

KAROLINA

Mogę polecić każdej osobie i firmie kancelarię Ultimatum ponieważ przetestowałam na własnej skórze skuteczność ich działań

5,0 rating
17 stycznia 2019

Niezwykle niska prowizja adekwatnie do konkurencyjnych firm, bardzo dobry niemalże wzorowy kontakt i ogromne zaangażowanie ze strony prowadzącego. Będę dalej polecać znajomym. Dostajecie ode mnie 5 gwiazdek 🙂 Pozdrawiam

MARTYNA

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum to najlepsi fachowcy w swoim fachu z jakimi miałam przyjemność pracować

4,0 rating
17 stycznia 2019

Bardzo dobrze znana mi i moim znajomym Kancelaria Ultimatum zatrudnia uczciwych prawników z kulturalnym i rzetelnym podejściem do interesantów. Obsługują klientów z całej Polski. Ja z nimi załatwiałam wszystko mailowo. Cała procedura trwałą 6 tygodni. Polecam Ultimatum!!!

Wieloletnia wierna Klientka

Po działaniach Kancelarii Ultimatum sam zadzwonił do mnie i poprosił o numer konta do spłaty

5,0 rating
17 stycznia 2019

Miłe podejście do klienta i zaangażowanie to atuty tej Kancelarii Ultimatum. Potrafią zdziałać cuda jeśli chodzi o kwestie prawne podczas egzekwowania długu. Dług w pełni ściągnięty. Kancelaria godna zaufania. Polecam w 100% ich usługi.

MILENA

Kilka lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum i było ok

5,0 rating
17 stycznia 2019

Osobiście jestem pielęgniarką i na procedurach sądowych się nie znam ani trochę, a moja sprawa wymagała podejścia profesjonalnego i znajomości prawa, a nie gdybania i podejrzewania. Firma Ultimatum zajęła się bardzo dokładnie i skrupulatnie z satysfakcjonującym wynikiem dla mnie w postaci otrzymania przelewu od dłużnika.

HELENA

Mają ciekawe rozwiązania usprawniające ściąganie długów

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dbają o interesy wszystkich osób, które zgłoszą się do Ultimatum po pomoc. U mnie było tak, że zajęli się wszystkim od kompletacji dokumentów po reprezentacje w sądzie. Super kancelaria.

EMILIA

Panowie z Kancelarii Ultimatum rozumieją problemy swoich Klientów

5,0 rating
17 stycznia 2019

Moi drodzy jeżeli chcecie odzyskać dług i skutecznie ściągnąć należność od swojego dłużnika, to kancelaria Ultimatum jest idealnym rozwiązaniem – wiem ponieważ sama korzystałam raz z ich usług i naprawdę fachowa robota. Jestem zadowolona i usług tej firmy.

WIKTORIA

Odzyskałam pieniądze, dzięki temu biurze windykacyjnemu szybciej, niż myślałam - teraz dzięki Ultimatum wychodzę na prostą

5,0 rating
17 stycznia 2019

W Kancelarii Ultimatum znają się na rzeczy – bardzo dobra firma windykacyjna z Warszawy. Pomogli mi i mojej firmie, a w finale wygrałam sprawę. Profesjonalne i fachowe podejście do problemu, a nie tyto obiecywanie i czekanie. Polecam

NATALIA

Polecam firmę Ultimatum wszystkim pragnącym odzyskać to co im się należy!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Sprawa w naszej firmie nie należała do najłatwiejszych, ale nie zawiedliśmy się i tym razem. Korzystaliśmy 4 razy i zawsze byliśmy zadowoleni.

OLIWIA

Kancelaria Ultimatum bardzo mi pomogła! Mają super podejście do klienta - naprawdę bardzo gorąco polecam właśnie to biuro windykacyjne a nie żadne inne

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pomogli mi w 100% uporać się z dłużnikiem i to za połowę stawki, którą konkurencyjna firma z proponowała, więc szybko, sprawnie i najważniejsze, że pieniądze na konto wróciły.

ALEKSANDRA

Polecam

5,0 rating
17 stycznia 2019

Z całego serca polecam kancelarię Ultimatum jeżeli ktoś potrzebuje fachowej porady. U mnie spisali się znakomicie i odzyskali cały dług! Polecam, bo warto!!!

MARIA

Sprawdzona firma, można korzystać - sama korzystałam z ich usług 2 razy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko i sprawnie, a zaznaczam że sprawa nie należała do najłatwiejszych pod wieloma względami, ale Kancelaria Ultimatum sobie poradziła i to najważniejsze dla mnie

ALICJA

Profesjonalizm, zaangażowanie i ekspresowe działanie

5,0 rating
17 stycznia 2019

Fachowe i indywidualne podejście do wszystkich klientów.

AMELIA

Rzetelna firma potrafiąca sprostać trudnym sprawom

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzięki Kancelarii Ultimatum została sprawa wygrana, pieniądze odzyskanie, oszczędziłam mnóstwo czasu w zamian za stosunkowo niewielki procent od otrzymanej na końcu kwoty. Szybko działają i o wszystkim na bieżąco informują.

HANNA

Polecam kancelarię Ultimatum - ma naprawdę korzystną umowę i są skuteczni

5,0 rating
17 stycznia 2019

Bezproblemowy kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, pełne zaangażowanie w sprawy klienta oraz bardzo miła atmosfera spotkań i rozmów. Nie zauważyłam problemów czy niedociągnięć związanych z świadczonymi usługami kancelarii Ultimatum, więc mogę powiedzieć, że firma godna mej osoby.

MAJA

W Kancelarii Ultimatum brak jest opłaty początkowej - jedynie % od prowizji i to niewielki

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pracownicy firmy znają się na odzyskiwaniu długów. Skuteczność oczywiście bardzo wysoka, jestem zadowolona z podjętej współpracy. Dłużnik namierzony przez nich w 2 tygodnie, a ja sama rok się męczyłam bez skutku.

LENA

Pozytywny finał postępowania windykacyjnego

4,0 rating
17 stycznia 2019

Moja sprawa była poprowadzona przez Kancelaria Ultimatum sprawnie choć w sądzie się przeciągnęło do pół roku co prawda wina dłużnika bo się tamci odwoływali. Sprawa zakończona sukcesem.

ZOFIA

Pozytywna opinia od zadowolonej klientki

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum pomimo, iż miałam dużo pytań przed rozpoczęciem sprawy i odpowiedziała mi na wszystkie moje pytania, na wstępie nie pobrali w ogóle kosztów, co było miłym zaskoczeniem bo w innej firmie adwokat chciał 2000 zł na samym wstępie.

ZUZANNA

Pełen profesjonalizm

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum angażuje się w sprawę klienta. Dla mnie piątka z dużym plusem – podejście w pełni satysfakcjonujące i pozytywne zakończenie sprawy windykacyjnej.

JULIA

Wszystko zapłacił (oddał) dłużnik

5,0 rating
17 stycznia 2019

Skorzystałem z usług Kancelarii Ultimatum pierwszy raz i to w sumie nie w za wielkiej sprawie z polecenia kolegi, ale nie żałuję ponieważ mają ludzkie podejście do tematu i Kancelarii Ultimatum ma brak dodatkowych kosztów windykacji.

DAWID

Bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybkość i skuteczność w postępowaniu z dłużnikiem okazał się największym atutem Kancelarii Ultimatum.

OSKAR

Szybka i konkretna pomoc windykacyjna

4,0 rating
17 stycznia 2019

Dostałem dokładnie to czego oczekiwałem od samego początku współpracy. Dają radę!

TYMOTEUSZ

Kancelaria Ultimatum bardzo mi pomogła uporać się z dłużnikiem

5,0 rating
17 stycznia 2019

Samemu z pewnością nie byłbym w stanie odzyskać tych środków. W agencji pracuje zespół profesjonalistów którzy razem potrafią zdziałać cuda. Dziękuję

IGNACY

Usługi na miarę XXI wieku - Polecam!

5,0 rating
17 stycznia 2019

przystałem z usług po raz drugi, tym razem sprawa była nieco trudniejsza i bardziej skomplikowane aczkolwiek po batalii z dłużnikiem odzyskaliśmy całość środków.

ALAN

Fachowa i miła obsługa

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szkoda tracić nerwy na próbę odzyskania środków na własną rękę – lepiej udać się do Kancelarii Ultimatum i oni za nas wszystko ogarną.

OLIWIER

Mała prowizja od wygranej sprawy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dobry kontakt i ogromne zaangażowanie ze strony prowadzącego sprawę. Będę dalej polecać znajomym Kancelarię Ultimatum, która dostaje ode mnie 5 gwiazdek.

TYMON

Jasne warunki współpracy

4,0 rating
17 stycznia 2019

Korzystny % od kwoty windykacji i szybkie rozwiązanie problemów z dłużnikiem, więc nie omieszkam dać ocenę niższą nić 5 gwiazdek.

MIŁOSZ

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Zrażony wcześniejszymi kancelariami zajmującymi się windykacją trafiłem do firmy Ultimatum. Osoba zajmująca się moją sprawą od razu wydawała się zdecydowanie bardziej kompetentna od wcześniej odwiedzonych konkurencyjnych biur windykacyjnych.

MAKSYMILIAN

Jesteście niesamowici! Szczerze polecam Wasze usługi!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Początkowo straciłem już jakąkolwiek nadzieję na odzyskanie pieniędzy od dłużnika i się poddałem, po kontakcie z kancelarią Ultimatum moje nastawienie zmieniło się o 180 stopni. Po 3-ech miesiącach sprawa została rozwiązana a pieniądze udało się odzyskać w całości.

BARTOSZ

Jestem usatysfakcjonowany

5,0 rating
17 stycznia 2019

Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Nie pobierają dużo za ściągnięcie długu.

MATEUSZ

Pomoc przy kwestiach związanych z długiem za alimenty

3,0 rating
17 stycznia 2019

Znaleźli mojego byłego i doprowadzili ze wziął kredyt, bo nikt ze znajomych nie chciał dać mu nawet 1 złotówki do pożyczenia i finalnie dzięki Kancelarii Ultimatum spłacił mój były cały dług.

HANNA

Profesjonalne biuro windykacyjne godne polecenia

5,0 rating
17 stycznia 2019

Sprawa była mega trudna i wymagająca wiele pracy i doświadczenia, ale Kancelaria Ultimatum poradziła sobie z dłużnikiem bez zająknięcia się.

NIKODEM

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Do tej pory jestem zszokowany bo próbowałam odzyskać pieniądze na własną rękę od dobrych kilku miesięcy a tutaj proszę… Żałuję tylko ze dopiero po takim czasie zdecydowałem się powierzyć sprawę kancelarii Ultimatum.

LEON

Brak opłat wstępnych

4,0 rating
17 stycznia 2019

Pieniądze odzyskane w niecały miesiąc – nie spodziewałem się czegoś takiego 🙂 Duży plus dla Kancelarii Ultimatum.

PIOTR

Nie jestem w stanie napisać złego słowa na tę kancelarię

5,0 rating
17 stycznia 2019

Konkretna firma i konkretni ludzie. Świetne, rzeczowe i fachowe podejście do tematu windykacji. Jasne i klarowne zasady współpracy.

WIKTOR

Szybko i bezproblemowo

5,0 rating
17 stycznia 2019

Świetna kancelaria! Poprowadzili moją sprawę do końca z pozytywnym skutkiem. Dziękuję i polecam!!!

STANISŁAW

Super sprawne załatwienie sprawy związanej z długiem krajowym

5,0 rating
17 stycznia 2019

Plus za cierpliwość ze strony doradców – odpowiedzieli na każde moje pytanie.

MARCEL

Bardzo miłe i indywidualne podejście do klienta

5,0 rating
17 stycznia 2019

Z usług Kancelarii Ultimatum korzystałem już parę razy i za każdym razem nie mam nic negatywnego do zarzucenia

MICHAŁ

Współpraca na najwyższym poziomie

3,0 rating
17 stycznia 2019

Nigdy nie podejrzewałem, że mój kontrahent odda mi całość pieniędzy za zlecenie. Dziękuję Kancelarii Ultimatum gdyż zajęło im to nieco ponad 4 tygodnie, więc relatywnie szybko załatwili dłużnika.

ADAM

Niezawodne osoby pracują w Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Super Kancelaria. Fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolony. POLECAM

KACPER

Kancelaria Ultimatum to świetna i profesjonalna firma. Polecam!!!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Bardzo profesjonalna firma, kontakt mailowy na wysokim poziomie, ale ważne że są skuteczni. W 2 miesiące odzyskali cały dług. Zachęcam do skorzystania z usług firmy Ultimatum.

WOJCIECH

Niezwykle skuteczne biuro windykacyjne

5,0 rating
17 stycznia 2019

Ekspresowe tempo załatwiania spraw na drodze sądowej.

MIKOŁAJ

Pieniądze odzyskane w niecałe 3 miesiąca

5,0 rating
17 stycznia 2019

Niby 3 miesiące czekania, ale to tak naprawdę nic przy tym ile nerwów, czasu i zdrowia straciłam gdy chciałam je odzyskać sama od mojego dłużnika!

ALEKSANDER

Polecam z całego serca

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to fachowa, rzeczowa i konkretna obsługa.

FILIP

Dziękuję za zaangażowanie w moją sprawę

5,0 rating
17 stycznia 2019

Firma Ultimatum jest godna zaufania! Nie ma co się sugerować jakimiś fałszywymi, negatywnymi opiniami. Kancelaria Ultimatum odzyskała od moich dłużników blisko 300 000 zł.

FRANCISZEK

Rzetelna firma pozytywnie odbierana przez moją osobę

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzięki kancelarii Ultimatum udało się odzyskać pieniądze od pewnej firmy. Nie wiem czy ktoś inny potrafiłby to rozwiązać, a ja sam szczerze wątpiłem w powodzenie.

SZYMON

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
17 stycznia 2019

Polecam Kancelarię Ultimatum! Fachowa obsługa i pełen profesjonalizm. Pomogli mi już wielokrotnie odzyskać dług.

JAN

Szczerze polecam

5,0 rating
17 stycznia 2019

Rekomenduję firmę Ultimatum innym osobom, bardzo dobra kancelaria. Duży plus za stały kontakt i fachowe podejście do tematu.

JAKUB

POLECAM

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dziękuję za profesjonalną oraz fachową obsługę!

ANTONI

Profesjonalna obsługa klientów indywidualnych i biznesowych. Bezproblemowy kontakt. Zdecydowanie polecam.

3,0 rating
13 stycznia 2019

Niezwykle dobra i fachowa obsługa wszystkich klientów kancelarii Ultimatum, pełen profesjonalizm, zawsze pracownicy biura windykacyjnego Ultimatum byli do mojej dyspozycji, wszystko na bieżąco przekazywane mailowo i telefonicznie, dzięki czemu cały czas miałem kontrolę nad tym co się robią i kiedy pieniądze odzyskam. Zawsze w sytuacjach wątpliwych służyli pomocą i dobrą radą. Rekomenduje firmę Ultimatum!!!

Artur

W firmie Kancelaria Ultimatum pracują sami "rekiny windykacji" i potrafią znaleźć dłużnika nawet na drugim końcu świata

4,0 rating
12 stycznia 2019

Znakomita kancelaria Ultimatum około 10 razy w naszej firmie pomagali nam uporać się z niefrasobliwymi dłużnikami, którym tak naprawdę nie zależało na nic i nie obchodziło ich czy będą mieli sprawę w sądzie czy nie bo mieli tyle długu że to nie robiło żadnej różnicy dla nich, ale Kancelaria Ultimatum potrafiła namówić ich do zrobienia wyjątku i uregulowania długu z naszą firmą, więc spisali się lepiej niż najlepiej. Szybko nam pomogli i wygraliśmy mnóstwo spraw, dzięki pomocy właśnie tej profesjonalnej kancelarii windykacyjnej z Warszawy, która nigdy nie widzi problemu tylko rozwiązuje wszystkie trudne sprawy.

Inez

Niepowtarzalna Kancelaria Ultimatum opinie od zarania dziejów zbiera tak dobre, że żadna inna firma windykacyjna nie osiągnie takiego wyniku

5,0 rating
10 stycznia 2019

Pomogli mi w problemie związanym z opłaceniem wszystkich faktur przez kontrahenta, który z nami od wielu lat pracował, ale jak syn przejął „pałeczkę” w firmie i ojciec przestał kontrolować wydatki to tak samo przestały być opłacane terminowo faktury. Na sam koniec drań zamknął działalność i bym nieuchwytny – mając zległość ponad 150 tysięcy złotych każdy byłby mało kontaktowy. Bez naszej ingerencji Kancelaria Ultimatum opinie zebrała o dłużniku i okazało się z dnia na dzień, że nie tylko u nas ma zadłużenie. Sprawa została zgłoszona przez Kancelarię Ultimatum na drogę sądową i niby wszystko trwało 2 lata to i tak jesteśmy zadowoleni z prac, dlatego że pobrali tylko parę % wynagrodzenia czyli nas ta zabawa dużo nie kosztowała. Sami i tak byśmy nie odzyskali długu, więc wg nas nie ma lepszej firmy windykacyjnej obsługującej tak fachowymi metodami osoby prywatne, spółki i mniejsze firmy, a także przedsiębiorstwa z całego kraju pomagając odzyskać długi za nierozliczone faktury czy też rachunki. Polecamy!!!

Katarzyna z Pruszkowa

Umowa najmu lokalu była, a wynajmujący lokator nie płacił 3 miesiące za czynsz dobrze że od wielu lat znam Kancelaria Ultimatum opinie mam dobre o nich wręcz najlepsze to długo się nie zastanawiałem i zadzwoniłem do nich

5,0 rating
18 grudnia 2018

Zaczęło się niewinne – przyszedł Pan i chciał wynająć mieszkanie, którego jestem właściciel, wpłacił 3000 kaucje i powinien mi płacić czynsz 2000 i płacił… 1 miesiąc! Potem tylko obiecywał, ale nie przejmowałem się bo miałem kaucję, ale z braku czasu uciekło mi pół roku i zorientowałem się, że facet zalega mi około 8000 zł, pojechałem a tam sąsiadka mówi, że wyprowadził się 2 dni temu. Myślałem, że już po mnie i po pieniądzach, ale Kancelaria Ultimatum zajęła się sprawą i pomogła mi uporać się z dłużnikiem wcześniej namierzając jego personalia – facet wmawiał że nie było umowy najmy lokalu, ale pechowo wyszło dla niego że się podpisał pod umową. Dziękuję Kancelario Ultimatum

Tymek

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w sprawach alimentcyjnych

4,0 rating
15 grudnia 2018

Miałam przez dłuższy czas problemy z alimentami, których prawie nie otrzymywałam od byłego męża, które przeznaczone są na wydatki dla dziecka i walczyłam z moim byłym dłuższy czas bezskutecznie dopiero jak usłyszałam o firmie Kancelaria Ultimatum i zgłosiłam się do nich to sprawa ruszyła, a ona sam zaczął płacić. Pomogli mi także w odzyskaniu kasy za zaległe alimenty. Godni polecenia!

Zuzanna83490

Polecam Kancelaria Ultimatum opinie oczywiście pozytywną dostają ode mnie

5,0 rating
15 listopada 2018

Jestem bardzo wdzięczny firmie Kancelaria Ultimatum reprezentowaną przez p. Marcin Protaziński i Kniaziewski z Warszawy, którzy bez wahania podejmują się najtrudniejszych spraw bez znaczenia na wartość długu. Gorąco zachęcam do korzystania z ich usług.

Antoni90242

Super firma

5,0 rating
30 września 2018

Rzetelna kancelaria obsługująca klientów z całej polski.

Karolina

Pozytywna opinia

5,0 rating
30 września 2018

Kancelaria Ultimatum to bardzo solidny partner w biznesie.

Hurtownia

Świetne biuro windykykacyjne

5,0 rating
30 września 2018

Firma godna zaufania. Polecam!

Adam

Zjawiskowa firma

1,0 rating
15 maja 2018

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna gdyż byłam na rozeznaniu w mieście i każdy mówił, że się nie da albo na wstęp 1000 zł i nie dają gwarancji, a w Ultimatum podjęli się zająć sprawą i nie chcieli ani złotówki na starcie, bo wiedzieli że i tak wygrają sprawę 🙂 Dziękuję i na pewno wrócę jak będzie kolejny delikwent uchylający się od obowiązku oddania pieniędzy.

Julia94835

Kancelaria Ultimatum Marcin Protaziński Warszawa opinie

5,0 rating
15 lutego 2018

Opinie o Kancelaria Ultimatum z naszej strony są jak najbardziej wiarygodnym czynnikiem jeśli chodzi o wiarygodność recenzji gdyż na nasza spółka jest wieloletnim Klientem firmy Ultimatum z Warszawy i nigdy nie mieliśmy z nimi problemu, a wręcz przeciwnie – jesteśmy zadowoleni z świadczonych przez w/w firmę usług i nie zamierzamy z nich przestać korzystać.

TorexPol715492

Świetna współpraca jeśli mowa o windykację z Kancelaria Ultimatum

3,0 rating
15 stycznia 2018

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest pozytywna i oprócz perfekcyjnie wykonywanej roboty analizuje i weryfikuje sprawy całkowicie za darmo czyli nie ma opcji że coś będzie nie tak. Osobiście polecam i w imieniu moich znajomych też rekomenduję z ich strony Kancelarię Ultimatum z Warszawy, mnie obsługiwał panowie Jacyk oraz Protaziński – obu jestem bardzo wdzięczna.

Zofia320489

Jestem zadowolony z świadczonych przez Kancelaria Ultimatum usług windykacyjnych

5,0 rating
18 grudnia 2017

Ultimatum to marka w sobie – nic dodać nic ująć. Odzyskali cały dług 2 razy szybciej niż sami deklarowali i 10 razy szybciej niż inne firmy deklarowały, więc czegóż chcieć więcej, tylko brać i korzystać z usług windykacyjnych tejże Kancelarii Wierzytelności o nazwie Ultimatum.

Jakub32809

Polecam w 100% firmę windykującą długi KANCELARIA ULTIMATUM, która nie tylko obiecuje, ale także rozumie klienta i dąży do celu bez obaw o przeciwności

5,0 rating
10 lipca 2017

Omawiana na tej stronie z opiniami Kancelaria Ultimatum ma jednoznacznie oznajmiające o efektywności z jaką się poruszają po świecie windykacji należności, gdzie nie tylko liczy się spryt i wiedza, ale także doświadczenie, znajomości i wyczucie dłużnika. Znakomita firma odzyskująca należności, którą z całego serca polecam.

Maja983876

Zadowolony Klient z Warszawy

5,0 rating
22 stycznia 2017

Pan Nurowicz reprezentujący firmę Kancelaria Ultimatum doskonale już mnie zna ponieważ od groma razy zgłaszałem się do niego po pomoc, której nigdy mi nie odmówił.

Hanna832092

Kancelaria Ultimatum obsługuje osoby i firmy z całego kraju

5,0 rating
11 sierpnia 2016

Kiedyś myślałam, że Kancelaria Ultimatum załatwia sprawy z dłużnikami tylko w stolicy, ale sama korzystam z ich usług jak się dowiedziałam, że obsługują kontrahentów z całego kraju.

Lena302921

Polecam Kancelarię Ultimatum ponieważ pomogła mi 3 razy ze stu procentowym sukcesem

1,0 rating
8 sierpnia 2016

Firma godna polecenia!!! Nie tylko obsługują sprawy na duże kwoty, ale można już dzwonić i pytać czy się podejmą sprawy już za kilka tysięcy długu. Gromkie brawa dla pana Marcina Protazińskiego, który wielokrotnie wybawił mnie z tarapatów finansowych.

Alicja39202047

Bardzo skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
5 maja 2016

Opinia o Kancelarii Ultimatum z moich ust nie „wypłynie” inna niż PERFEKCJONIŚCI GODNI POLECENIA !!!!!!!!!!! Pomogli mi 1 raz, ale tak istotny był to jeden raz, że naprawdę nigdy nie pójdę do innej firmy walczyć z dłużnikiem niż do Ultimatum. Super jesteście!

Maria324467843

Pozytywna opinia

5,0 rating
1 grudnia 2015

Tutaj jest bez znaczenia czy Twój dłużnik ma mały dług czy duże zobowiązanie finansowe to zawsze bezpłatnie zweryfikują każdą sprawę. U mnie było tak, że sprawdzili wszystkie dokumenty związane z długiem i całą tą sprawą, a po tygodniu odezwali się do mnie mailowo, że zbadali sprawę i odzyskali dług – cała sprawa odbyła się zdalnie (kurier, poczta mailowa), co zaoszczędziło sporo kasy. Rekomenduję tą firmę każdej osobie!!!

Amelia8938525

Potwierdzam, że Kancelaria Ultimatum to świetny gracz na rynku windykacji i oszuści nie mają z nimi szans

5,0 rating
14 marca 2015

Żaden oszust finansowy nie ma najmniejszych szans z działaniami i techniakami stosowanymi przez Kancelarię Ultimatum z Warszawy, dlatego coraz bardziej boją się oszuści tzw. dłużnicy i tym samym wyplewia takie osoby Kancelaria Ultimatum. Polecam, korzystałam.

Oliwia0839210

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Kniaziewski

5,0 rating
15 października 2014

Chwała Panu, że mi zesłał takich cudotwórców pomagających odzyskać pieniądze, które w głębi duszy spisało się już na straty. Dziękuję i polecam!!!

Szymon89202478

Usługi na wysokim poziomie, niskie koszta uzyskania przez Kancelarię Ultimatum długu

3,0 rating
19 września 2014

Bardzo uczciwe osoby pracując w Kancelarii Ultimatum i niosą pomoc bez znaczenia na wielkość długu czy proces jaki musi się odbyć, aby odzyskać dług. Polecam każdemu w potrzebie.

Jan98390

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
15 listopada 2013

Bardzo profesjonalne oraz indywidualne podejście do wszystkich klientów bez znaczenia na miejsce zamieszkania i status społeczny. Ja jestem zwykłym człowiekiem, a pomogli mi jak prezydentowi, dlatego jestem zadowolony i bez hamulców mogę śmiało polecać gdyż za kilka % wartości długu odzyskali wszystko co było można plus odsetki, dlatego Kancelaria Ultimatum u mnie zawsze na pierwszym miejscu.

Kacper80320825

Polecam Kancelarię Ultimatum opinia wzorowa

5,0 rating
15 lipca 2013

Bez zastrzeżeń i uwag. Wykonali swoją robotę jak trzeba – dług odzyskany. Wszystko ok i na pewno polecam z czystym sumieniem.

Aleksande89320

Bez zaliczek i opłat wstępnych

5,0 rating
15 stycznia 2012

Z usług kancelarii Ultimatum korzystałem już kilka razy i ani razu nic złego tej firmie nie mam do zarzucenia. Profesjonaliści i nie wstydzą się tego, że są najlepsi na rynku windykacji.

Tomasz893202

Szybka i miła obsługa w Ultimatum

5,0 rating
15 maja 2011

Duży plus za stanowczość ze strony doradców oraz pomoc i wytłumaczenie wszystkiego – wyjaśnili mi trudną terminologię i odpowiedzieli na każde zadane przeze mnie pytanie.

Tobiasz932974

Spisali się na medal

5,0 rating
15 lutego 2011

Pomogli mi okiełznać dłużnika, który myślał że jest nie do pokonania. Kancelaria Ultimatum to gracz na rynku warty uwagi – mają biuro od przeszło 15 lat, więc i na pewno doświadczenia sporo się nazbierało.

Mirek3894984

Super firma na miarę europejskich standardów

2,0 rating
15 grudnia 2010

Kancelaria Ultimatum zna się na finansach, windykacji, psychologii, prawie i wszystkich innych trudnych dziecinach w których odnaleźć się mogą nieliczni.

Mariusz9043084

Korzystałem 3 razy i stwierdzam, że można korzystać

5,0 rating
15 maja 2009

Obym nie musiała już sądzić się z dłużnikami, ale jak do tego dojdzie to na pewno do Was zgłoszę się.

Tobiasz32982

Najlepsze opinie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 października 2008

Ogromnie mi pomogli jak 10 naszych kontrahentów z którymi współpracowaliśmy od przeszło 15 lat zwlekało lub opóźniali się z opłaceniem należności za towar (nierozliczone faktury), aż przestali telefon odbierać, ale na całe szczęście że Kancelaria Ultimatum konkretnie zadziałała i odzyskała dług.

Mateusz804324

Firma windykacyjna na miarę XXI wieku pomagająca, a nie tylko kasująca klienta

5,0 rating
15 kwietnia 2008

Mieliśmy ogromne szczęście, że poznaliśmy Kancelarię Ultimatum gdyż gdyby nie oni bylibyśmy gdzieś na oko 200-300 tys. w „plecy” bo nikt nie chciał się podjąć takiej sprawy tylko Ultimatum powiedzieli TAK, które utrwaliło mi się na długo w pamięci. Super firma, świetni pracownicy! To jest to czego długo szukałem.

Mikołaj90304

Genialne rozwiązania z sektora windykacyjnego, które przyspieszają działania mające na celu odzyskać dług

5,0 rating
15 września 2007

W Kancelarii Ultimatum kontakt z klientem trzeba przyznać że jest na najwyższym poziomie – wszelakie wątpliwości były od razu sprostowane, jestem na prawdę bardzo zadowolona z usług, które świadczy firma Ultimatum tępiąca oszustów finansowych.

Zadowolona klienta z Wrocławia

Oszuści i dłużnicy chowają się jak słyszą słowo Ultimatum i nic dziwnego 🙂

5,0 rating
15 marca 2007

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre nie tylko za wieloletnie działania z dużymi graczami, ale także za kompleksową obsługę do której możemy zaliczyć np. kompletacje dokumentów, odnajdywanie zadłużonej osoby która ucieka przed uregulowaniem należności finansowych.

Wojciech3207459

Kancelaria Ultimatum z pozytywnymi opiniami jest na pewno warta uwagi

5,0 rating
15 sierpnia 2006

Polecam wszystkie usługi Kancelarii Ultimatum ponieważ mimo, iż miałem dużą wręcz niekończącą się ilość zapytań, chciałem omówić wszystko przed rozpoczęciem działań i sprostała moim oczekiwaniom w 100% – wytłumaczyli wszystko najlepiej jak tylko się dało, oczywiście dług odzyskany.

Tymoteusz8940

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre za ciężką pracę przez wiele lat

5,0 rating
15 lutego 2006

Klienci Kancelarii Ultimatum dobrze wiedzą, że są to profesjonaliści z krwi i kości warci ocenienia na 5 gwiazdek z plusem. Wzorowo wywiązują się z powierzonych im zadań bez znaczenia na poziom złożoności problemu jaki im się powierza. Polecam

Jablexor

Kancelaria wierzytelności Ultimatum Protaziński Jacyk Warszawa

5,0 rating
15 lipca 2005

Nie pobierają zaliczek, opłat wstępnych czy innych należności na starcie za zajęcie się sprawą – u mnie taki atut wpłynął na to, że zdecydowałem się właśnie na nich, bo nie miałem pieniędzy żeby na początku zapłacić jak to inne firmy praktykują. Pieniądze błyskawicznie odzyskali. Dziękuję za wszystko!!!

Stanisław39032

Żaden dłużnik czy oszust finansowy nie uniknie sprawiedliwości, którą wyznacza i ustanawia Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 stycznia 2005

Trzeba przyznać, że Panowie z Kancelarii Ultimatum działają sprawnie pod kątem szybkości jak i tym, że mają bardzo dużo wygranych spraw, co świadczy o profesjonalizmie i stanowczości, której w tej branży nie może zabraknąć. Świetna robota 🙂

Piotr28080845

Średnia końcowa ocena jaka wyszła z wszystkich zostawionych głosów w Kancelaria Ultimatum opinie

4.7
4,7 rating
4.7 z 5 ocen (na podstawie 160 ocen)
Znakomite opinie84%
Bardzo dobre9%
Zadowalające5%
Mizerne1%
Słabe1%

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Piątek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

605 448 944 Dział pomocy windykacyjnej firmy Kancelaria Ultimatum opinie