Jakie opinie ma Kancelaria Ultimatum?

Opinie są wiarygodne i pochodzą od zweryfikowanych osób, które korzystały z usług tejże firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum opinie, która pomogła szerokiej publiczności potrzebującym osobom.

Z jakimi problemami borykają się potencjalni odbiorcy usług windykacyjnych nie tylko w Kancelaria Ultimatum opinie, ale także na całym rynku?

Nie od wczoraj wiadomo, że branża windykacyjna nie należy do najprostszych, dlatego trzeba być czujnym w momencie wybierania takowej firmy windykacyjnej. Idealnym sposobem poprawiającym bezpieczeństwo i komfort osoby zamawiającej usługę windykacyjną od Kancelaria Ultimatum opinie wzorowe w kontekście skutecznych działań windykacyjnych. Możemy się skusić na nutkę, a nawet tylko odrobinę wiarygodnych opinii sięgając do serwisu przedstawiającego sprawdzony i aktualny ranking wszystkich firm windykacyjnych, który został przygotowany w roku 2019 i cały czas na bieżąco jest aktualizowany.

Kto może zgłosić się do Kancelarii Ultimatum?

Każdy może zadzwonić lub napisać do Kancelaria Ultimatum kto ma problem z odzyskaniem długu – czasami w pojedynkę bez fachowej pomocy zajmie przeciętnemu Kowalskiemu kilkadziesiąt lat zanim dojdzie do tego co ta firma może dojść w  mgnieniu oka.

Ile trzeba mieć pieniędzy żeby Kancelaria Ultimatum opinie chciała z nami rozmawiać?

Kancelaria odzyskiwania należności finansowych o nazwie Ultimatum nie pobiera opłat początkowych czyli na tzw. START nie potrzebujesz ani jednego grosika. Dodamy, że inne firmy za sam START chcą po kilka tysięcy złotych, więc pod tym względem Kancelaria Ultimatum jest nie do przebicia.

Czy Kancelaria Ultimatum ma doświadczenie i czy można spokojnie spać wiedząc, że sprawy posuwają się do przodu?

Tak, wszyscy Klienci Ultimatum są obsługiwani przez doświadczonych profesjonalistów pod czujnym okiem panów: Nurowicz oraz jego biznesowy partner pan Marcin Protaziński, więc spać spokojnie możemy mając pewność, że się wyśpimy.

Jakie sprawy obsługuje Kancelaria Ultimatum z zakresu krajowej windykacji należności wierzytelności?

Zajmują się wszystkimi rodzajami długów tj. windykacja  faktur za usługi i dostawy, umów pożyczki, umów najmu lokalu, umów zawartych ustnie, skomplikowanych umów o pracę, niewykonania różnorakich umów, wszelkiego rodzaju zaliczek, kar umownych w Kancelaria Ultimatum opinie, spraw pokomorniczych, spraw przedawnionych, często spotykanych zapisów niedozwolonych, opłat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych, spraw rozwodowych i alimentacyjnych oraz wszystkich innych których nie ma na liście, a są długami.

Oceny i opinie o Kancelaria Ultimatum:

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Kancelaria Ultimatum:

Prawnicy z kancelarii Ultimatum doskonale znają się na aktualnie obowiązującym prawie

5,0 rating
1 września 2019

Ponad rok temu miałam zaszczyt korzystać z usług radcy prawnego z kancelarii prawnej Ultimatum i bardzo pozytywnie oceniam to biuro. Wszystkie osoby z kancelarii prawnej Ultimatum obsługują wzorowo swoich klientów i to się ceni we współczesnych czasach. Bardzo Wam dziękuję i szczerze polecam!

Chrystian

Kancelaria Ultimatum to lider na rynku windykacynym

5,0 rating
1 września 2019

Błyskawiczna pomoc windykacyjna na miarę XXI wieku – wiedzą jak zająć się klientem i jak odzyskać dług bez znaczenia na jego wysokość. Bardzo pomocni ludzi tam pracują, którzy prowadzą przez cały proces windykacyjny.

Albrecht

Nie ma lepszej firmy windykacyjnej w całym kraju niż Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
1 września 2019

Pracownik kancelarii Ultimatum zajmujący się moją sprawą związaną z nieopłaconą fakturą od razu wydawał się zdecydowanie bardziej kompetentny niż pseudo-fachowcy z innych firmach konkurencyjnych. Jasne warunki współpracy, niski procent od windykowanej kwoty i ekspresowe rozwiązanie problemów z dłużnikiem. Polecam w 100% ich taktykę działania.

Radosława

Kancelaria Ultimatum to mistrzowie w odzyskiwaniu długów

5,0 rating
1 września 2019

Osobiście rekomenduję usługi świadczone przez kancelarię Ultimatum gdyż mają wzorowe i niepowtarzalne podejście do problemu. Ogromna wiedza i pomoc na każdym kroku wpływa, że jest to najlepsze biuro odzyskujące długi. W 100% polecam współpracę z tą firmą – lepiej trafić nie można było jeżeli chodzi o wybór adekwatnej do naszych potrzeb firmy windykacyjnej. Pozdrawiam

Doris

The domain of the Ultimatum law firm is solidarity and keeping the word irrelevant to the problematic nature of the case

5,0 rating
31 sierpnia 2019

They do not collect any advance payments or initial fees and are available to help complete the entire debt recovery procedure. I wholeheartedly recommend both the people who work there and the services provided by their office in themselves.

Marita

Załatwili za mnie całą papierologię co pozwoliło zaoszczędzić mi sporo czasu i jeszcze więcej nerwów

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Skorzystałam z ich usług pierwszy raz i to w sumie nie w za wielkiej sprawie z polecenia sąsiadki, ale nie żałuję – w moim przypadku nie musiałam nawet uiszczać żadnej opłaty wstępnej – dłużnik oddał całą kwotę dzięki działaniom Kancelarii Ultimatum.

Mirela

Niezwykle pomocni ludzie pracują w biurze Ultimatum

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Szczerze mogę ująć jednoznacznie, że współpraca z Ultimatum jest to czysta przyjemność gdyż jest na najwyższym poziomie. Nigdy nie podejrzewałam, że dłużnik zwróci mi całe zobowiązanie i to z odsetkami. Ogromne podziękowania dla kancelarii za priorytetowe załatwienie sprawy – zajęło to niecałe dwa miesiące. Jestem niezmiernie usatysfakcjonowana.

Klotylda

Jestem w 100% zadowolony z usług jakie świadczy Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Kancelaria Ultimatum to super mega profesjonalna i przemiła obsługa, personel najwyższego szczebla, szkoda marnować nerwy i czas na próbę odzyskania kasy na własną rękę. Kancelaria windykacyjna pobrała małą prowizję od wywalczonej kwoty, a ja oszczędzam dużo nerwów i jeszcze więcej czasu. Super robota Panowie 🙂

Celestyn

Spisali się doskonale przy każdym z trzech postępowań windykowań jakie im zleciliśmy

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Fachowe podejście do klienta. Pomogli mi w odzyskaniu długu, a nie było to łatwe zadanie. Mogę szczerze polecić tę kancelarię windykacyjną – jeśli zdarzy mi się jeszcze w życiu taka sytuacja to na pewno chętnie skorzystam z ich usług.

Przybysław

Znawcy tematu windykacyjnego jakich mało w całej Polsce

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Totalny brak opłat wstępnych to niebywały atut Kancelarii Ultimatum, duży plus za to że swoją dolę również ściągają z dłużnika, a nie ze mnie przed odzyskaniem długu. Może dla niektórych to mało znaczące powody, ale jak ktoś jest w takiej sytuacji, że nie ma na fundamentalne opłaty to taka kancelaria jak Ultimatum jest bez wątpienia zbawieniem!!!

Euzebia

Dłużnik jak słyszy KANCELARIA ULTIMATUM to wie, że nie ma szans na walkę

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Rekomenduję usługi tej firmy ponieważ firma Ultimatum pomimo, iż miałam niezliczoną liczbę pytań przed rozpoczęciem współpracy odpowiedziała na wszystkie moje pytania bez żadnej opłaty. Na wstępie nie pobrali w ogóle pieniędzy za wykonanie usługi, co było pozytywnym zaskoczeniem bo w innej firmie pewien Pan chciał cztery tysiące złotych na samym wstępie.

Flora

Najlepsza oferta usług windykacyjnych w całym kraju - regularnie korzystam z tego typu usług, więc doskonale wiem, co mówię 🙂

5,0 rating
30 sierpnia 2019

W moim przypadku także zweryfikowali zupełnie bezpłatnie stan majątkowy zadłużonej osoby po rodzinie czy czegoś nie ukrywał i wyszło szydło z worka. Fachowcy z kancelarii Ultimatum znają się na swoim zawodzie jak nikt inny w całym kraju. Nie było ani żadnej wpadki przy odzyskiwaniu długu – wszystko w jak najlepszym porządku jeśli chodzi o współpracę z nimi.

Budzisława

Mają niezawodne metody odzyskiwania pieniędzy i są bardzo pomocni na każdym etapie postępowania

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Pierwszy raz potrzebowałam wsparcia prawnego w takiej niecodziennej sytuacji jak teraz gdzie dłużnik nie chciał mi oddać pieniędzy przez bardzo długi czas i cały czas wymyślał nowe wymówki. Tak naprawdę nie miałam pojęcia do kogo się zgłosić w tej sprawie ale szwagier polecił mi właśnie tę kancelarię i jestem mu bardzo wdzięczna, bo to był właściwy wybór gdyż należności odzyskałem szybciej niż się spodziewałam. Specjaliści windykacyjni z tego biura są niezwykle cierpliwi i mają ludzkie podejście tematu odzyskiwania długów.

Przecława

Męczyłam się z odzyskaniem długu rok czasu, a Kancelaria Ultimatum poradziła sobie z tematem w lekko ponad miesiąc

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Miałam ogromne problemy jeśli chodzi o przetrzymywane pieniądze przez mojego byłego wspólnika, który po dwóch miesiącach ogarniania ze mną interesu stwierdził, że to nie dla niego taka papranina i zostawił mnie z pożyczkami na spore kwoty i wierzycielami na karku – dobrze, że rodzina mi pomogła, ale jemu już nic nie pomogło jak zgłosiłam go do biura windykacyjnego Ultimatum. Ściągnęli z niego pieniądze, które miał mi oddać za pożyczki z banków i również środki finansowe, które sobie (ukradł) przywłaszczył. Gdyby nie pomocni ludzie z tej kancelarii nie wiem co by ze mną było… Dziękuję!

Oktawia

Debt recovery specialists who comprehensively deal with the entire procedure related to recovering money

5,0 rating
29 sierpnia 2019

There are no initial fees in Ultimatum like others, even PLN 5,000 for a case drowned by my brother-in-law by a company from Krakow. I estimate at 5 because the law firm has found the debtor’s data by itself only, because it hid so that it even changed the addresses. When he received the letter, he was shocked that they tracked him down.

Ambrozja

Bardzo małą prowizję bierze Kancelaria Ultimatum i dodam jeszcze, że tylko płaci się im od wygranej sprawy, a nie za brak efektu

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Osoba wynajmująca ode mnie mieszkanie przestała uiszczać opłaty związane z czynszem, prądem gazem, a jak się o tym dowiedziałem i poprosiłem go o spłatę wszystkiego to przestał mi płacić za najem lokalu i zmył się, dlatego moja sprawa była strasznie trudna i potrzeba było sporo roboty przy samym zbieraniu dokumentów do kupy, a już nie mówię ile było zagmatwanych tematów z samym dłużnikiem, ale Kancelaria Ultimatum ogarnęła temat i dała radę, dlatego mogę z czystym sumieniem polecić tym co się wahają przy wzięciu adekwatnej firmy do zaistniałej sprawy.

Eustachy

Na arenie windykacyjnej nie mają sobie równych!!! Potrafią zdziałać cuda i nie wyślizgnie się im żaden oszust finansowy

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Super traktują klientów natomiast jeśli chodzi o dłużników to nie dadzą sobie wejść na głowę. Nadzwyczaj dobrze wspominam współpracę z Kancelarią Ultimatum. Panowie wspólnicy z tego biura windykacyjnego są niezmiernie pomocni na każdym etapie postępowania, doskonale tłumaczą co się dzieje i na czym stoimy, no a do tego wszystkiego trzeba podkreślić fakt, iż są bardzo skuteczni.

Feliks

W skali od 1 do 5 oceniam specjalistów windykacyjnych z kancelarii Ultimatum na dużą "piątkę" z ogromniastym plusem

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Bez chwili zbędnej zwłoki czasowej ludzie z tego biura windykacyjnego szybko zaczęli załatać kwestie związane z dłużnikiem i to jest niesłychanie ogromniasty plus Kancelarii Ultimatum, że nie tracą czasu tylko działają co przynosi efekty i to już w bardzo krótkim czasie. W moim przypadku niestety miałam nóż na gardle i mi pomogli Ci ludzie tak szybko jak to tylko możliwe, a może i nawet szybciej 🙂 Dzięki ich niebywałej pomocy dłużnik nie zdołał dłużej ukrywać się za granicą, lecz szybko wrócił jak dowiedział się jaką firmę windykacyjną wynajęłam i kasiorka została szybko zwrócona na moje konto. Jestem bardzo wdzięczna i polecam wszystkim poszkodowanym, którzy szukają ratunku.

Laura

Współpraca układała się bardzo dobrze - super kontaktowi ludzie z biura Ultimatum prowadzili nasze postępowanie windykacyjne

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Odzyskali w naszej rodzinie już przy dwóch postępowaniach ponad 25000 złotych dlatego bez chwili namysłu stwierdzamy jednoznacznie, że jest to najlepsza firma windykacyjna z jaką mieliśmy do czynienia. Mają strasznie profesjonalne podejście do każdego dłużnika stąd całe postępowanie odbywa się bez nerwów i zbędnych problemów. Wspomniany dług odzyskany został niezmiernie szybko co było dla nas bardzo istotne. Podziękowania od całej naszej rodziny.

Eligiusz

Korzystałam 2 razy i jak będzie potrzeba skorzystam przy kolejnych potyczkach z dłużnikiem, bo są efektywni i szybko odzyskują pieniądze

5,0 rating
28 sierpnia 2019

W tym biurze windykacyjnym mają super stosunek do klienta, który często w takich chwilach potrzebuje pomocy i rzetelnej rady od od windykatorów, prawników czy też adwokatów, dzięki którym będzie mógł poszkodowany człowiek znowu odzyskać nadzieje w odzyskanie należności czyli ściślej ujmując rzecz – dać szanse na „lepsze jutro”. Kancelaria Ultimatum od 17 lat nieustannie pomaga począwszy od skompletowania dokumentów związanych z zadłużeniem, aż po godne i profesjonalne reprezentowanie klienta w wielu instytucjach do których możemy zaliczyć np. sądy, urzędy czy w końcu adres dłużnika.

Hiacynta

Pozytywny finał postępowania

5,0 rating
30 czerwca 2019

Jak najbardziej można brać Ultimatum – jest to sprawdzona firma. Idealny finał sprawy windykacyjnej i o to mi chodziło!!!!!

Baltazar

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

5,0 rating
29 czerwca 2019

Totalny brak opłaty początkowej, a płaci się jedynie % od prowizji, więc korzystny układ. Pomocni w 100% a nie jak inne firmy, które patrzą tylko na wysokość długu.

Filomena

Satisfied client

5,0 rating
29 czerwca 2019

I would like to thank you for regaining my money from a very, very problem debtor. Excellent cooperation.

Caroline

Jednym słowem wszystko jak należy, firma Ultimatum spisała się wyśmienicie

5,0 rating
29 czerwca 2019

Jestem bardzo zadowolony z podjętej współpracy. Skuteczność Ultimatum oczywiście zawsze na bardzo wysokim poziomie. Polecam ich usługi 🙂 Pozdrawiam serdecznie

Patryk

Debt collection experts are undeniably the best whip on indebted fraudsters

5,0 rating
28 czerwca 2019

I checked this company and I have to admit that getting back a debt with them is really nothing hard, i.e. they are a lot of people, but I just stood there and watched, and finally look, and the coins returned to the account.

Clifford

Dług odzyskany w 100% dzięki Kancelarii Ultimatum

4,0 rating
28 czerwca 2019

Wielokrotnie korzystałem i polecam innym usługi windykacyjne. W Kancelarii Ultimatum zawsze obowiązuje szybkie załatwienie sprawy windykacyjnej bez zbędnej zwłoki czasowej.

Euzebiusz

Bez zbędnego czekania tylko prawie o razu widoczny gołym okiem efekt ich działań windykacyjnych

5,0 rating
27 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum mają niewygórowany cennik, co także wpływa korzystnie na całokształt firmy.

Eryka

A great partner in a business match with contractors. They know the law, recovery and psychology best in the whole country.

5,0 rating
27 czerwca 2019

They do not charge advances, and this is a sign of confidence and frequent victories as it was in my case. They recovered all their money in less than 2 months, but it was not an easy matter.

Charles

Pięć gwiazdek należy się w 100% za wygraną sprawę i odzyskany dług przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
26 czerwca 2019

Profesjonalna obsługa windykacyjna Ultimatum. Wszystko bez zastrzeżeń – miły kontakt z klientem zarówno mailowy jak i telefoniczny. POLECAM !!!!!

Ireneusz

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

4,0 rating
26 czerwca 2019

To że jest całkowity brak opłaty wstępnej było decydujące przy wyborze firmy windykacyjnej i właśnie to przekonało mnie do skorzystania z ich usług czego nie żałuje w najmniejszym stopniu.

Faustyn

An excellent debt collection office

5,0 rating
26 czerwca 2019

All conversations were very satisfactory. Personally, I am extremely pleased with the quality of services provided by this office, the speed and accuracy that the Ultimatum Law Firm offered me – I highly recommend this company dealing with debt collection vindicators to anyone.

Cornelia

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum z Warszawy - opinia pozytywna

5,0 rating
25 czerwca 2019

Jednym słowem brak dodatkowych kosztów windykacyjnych – dla mnie to była najlepsza informacja. Wszystko zapłacił dłużnik od kiedy Kancelaria Ultimatum zainteresowała się sprawą. Pozdrawiam i dziękuję

Dobroniega

Excellent contact with Mr. Rafał and Marcin. Description of the course of the order is clearly explained without any payment. They help from the heart!

5,0 rating
25 czerwca 2019

They represented me in court and arranged all formalities with the court and the debtor. You could say that sometimes I just signed, and that’s how they pulled me out of this swamp.

David

Wzorowa znajomość prawa to atut Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Odznacza kancelarię Ultimatum ludzkie podejście do każdego klienta bez znaczenia na wielkość sprawy. Znają się na literaturze prawa jak mało kto. Oczywiście polecam i daje ocenę 5/5.

Fabian

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
23 czerwca 2019

Osobiście skorzystałam z ich usług po raz pierwszy z polecenia przyjaciółki i nie żałuję. Profesjonalizm, znajomość prawa na wysokim poziomie i skuteczność to coś co wyróżnia firmę Ultimatum na tle konkurencji.

Bronisława

Opinie o Kancelarii Ultimatum zawsze będą pozytywne, bo to świetna firma

5,0 rating
22 czerwca 2019

Nasza firma budowlana współpracuje z Kancelarią Ultimatum od przeszło 7 lat, dlatego nie wyobrażamy sobie windykacji z inną kancelarią windykacyjną niż właśnie z nimi.

Dagmara

Kompleksowa obsługa windykacyjna dla małych i dużych firm

5,0 rating
21 czerwca 2019

Oprócz samej windykacji pomagają w sprawdzeniu księgi wieczystej, co można już nazwać działaniami komplementarnymi.

Jadwiga

W ekspresowym tempie działają na terenie całego kraju

5,0 rating
20 czerwca 2019

U nas sprawa z wygrana z dużym sukcesem – trwało całe postępowanie od pierwszego kontaktu z Ultimatum ponad rok, ale udało się gdzie inne firmy mówiły, że to niemożliwe odzyskać tego typu dług.

Elizeusz

Korzystaliśmy 4 razy, pracownicy biura przemili. Mogę śmiało polecić potrzebującym walczącym z dłużnikami

5,0 rating
19 czerwca 2019

W naszym przypadku Kancelaria Ultimatum nie pobrała żadnych opłat wstępnych, więc atut naprawdę bardzo duży.

Eulalia

Wszystko poszło pozytywnie z Ultimatum

5,0 rating
19 czerwca 2019

Ogromnym atutem Kancelarii Ultimatum jest to, że nie trzeba mieć żadnych pieniędzy na start – oni biorą na siebie czas podczas którego weryfikują sprawę.

Edmund

Polecam Kancelarię Ultimatum z całego serca jak ich wieloletni klient

4,0 rating
18 czerwca 2019

Organizują wszystko wraz z kompletacją dokumentów – załatwiają wszystkie formalności bez dopłaty i bez zaliczek weryfikują sprawę. Polecam i pozdrawiam.

Walerian

Korzystnie finansowo i znają się bardzo dobrze na windykacji

5,0 rating
17 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum z Warszawy to jedyna w swoim rodzaju firma windykacyjna potrafiąca zrozumieć klienta. Dosłownie wszystko doskonale zorganizowane i finał pozytywny.

Świętosława

Doskonały harmonogram działań windykacyjnych

5,0 rating
16 czerwca 2019

Załatwili za mnie wszystkie dokumenty związane z długiem i wyciągnęli od dłużnika wszystkie pieniądze na spłatę zobowiązań finansowych, więc bardzo dziękuję Kancelarii Ultimatum.

Albert

Całe postępowanie windykacyjne trochę trwało, ale suma summarum w 95% pieniądze odzyskane.

5,0 rating
15 czerwca 2019

Jak Ultimatum zaczyna pytać o dłużnika to wszyscy mają przerąbane i zaczynają inaczej myśleć. Można śmiało korzystać z ich usług windykacyjnych, sama korzystałam i w porządeczku było.

Halina

Znaleźli dłużnika w ciągu tygodnia gdzie my męczyliśmy się pół roku i bez skutecznie

5,0 rating
14 czerwca 2019

Nie ma potrzeby wpłacania opłaty wstępnej – tak, to prawda, że tak jest w Ultimatum. Korzystała nasza firma 2 razy i 2 razy sukces już nie mówię że załatwili wszystko w trymiga.

Zdzisława

Usługi windykacyjne na wysokim poziomie w atrakcyjnej ofercie cenowej.

5,0 rating
14 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna w kraju. Doskonali detektywi o czym przekonali się dłużnicy już nie raz.

Hieronim

Bardzo dziękuję za trud, który został włożony w moje postępowanie windykacyjne. Polecam wszystkim kancelarię ULTIMATUM !!!!!

5,0 rating
13 czerwca 2019

Wszystkie etapy postępowania przebiegły bez zastrzeżeń. Firma windykacyjne wg mnie jak najbardziej godna polecenia.

Pelagiusz

Nie było problemów przy ściąganiu długu

4,0 rating
12 czerwca 2019

Nasza spółka bardzo dziękuję za to co dla nas zrobiliście Kancelario Ultimatum. POLECAMY WAS!!!

Felicjan

Kancelaria Ultimatum umie doprowadzić do końca nawet najtrudniejszą sprawę na korzyść klienta, więc ogromny plus.

5,0 rating
11 czerwca 2019

Polecam za uczciwość i szybkość w działaniu. Rzetelna firma ze skutecznym nastawieniem na wynik jakim jest odzyskanie długu dla klienta.

Eudoksja

Kancelaria Ultimatum to bardzo solidny partner biznesowy

5,0 rating
10 czerwca 2019

Korzystałem 2 razy z usług Kancelarii Ultimatum i było ok, a na dodatek wywiązują się ze spraw przed terminem, więc duży plus za podgonienie czasowe.

Gerard

Dziękuję firmie KANCELARIA ULTIMATUM z całego serca i polecam wszystkim - OPINIA POZYTYWNA

5,0 rating
30 marca 2019

Kancelario Ultimatum muszę powiedzieć oficjalnie, że dzięki Wam moja czwarta sprawa z dłużnikiem zakończyła się ogromnym powodzeniem

Antoni

Kancelaria Ultimatum jest godna polecenia i nic tego nie zmieni. Pieniądze za alimenty wywalczone błyskawicznie. Dziękuję

5,0 rating
29 marca 2019

Szczerze to nie wiem jak się odwdzięczyć Kancelarii Ultimatum gdyż odzyskali bardzo duży dług już praktycznie prawie nie do ściągnięcia przez problematycznego mojego byłego męża, który okazał się finalnie krętaczem tzw. oszustem finansowym.

Barbara

KANCELARIA ULTIMATUM nie pobiera opłat startowych za co megaśny plus dla nich 🙂

5,0 rating
28 marca 2019

U mnie był całkowity brak kosztów wstępnych, swoją dolę pobrali dopiero po sfinalizowaniu postępowania windykacyjnego jak i samej sprawy sądowej – rzecz jasna sprawa z dłużnikiem pozytywnie uwieńczona sukcesem.

Kacper

Pieniądze odzyskane to jeden plus, ale dodatkowo nasza firma dzięki kancelarii Ultimatum dostała na konto odsetki za zwłokę czasową od zadłużonej osoby

5,0 rating
27 marca 2019

Kancelaria Ultimatum działa na poziomie Europejskim, dlatego jestemy maksymalnie zadowoleni i usatysfakcjonowani ponieważ dłużnik oddał pieniądze z odsetkami. Polecam i pozdrawiam Panów z Ultimatum.

Michał

W niespełna cztery miesiące pieniądze odzyskane, nie pobierają pieniędzy za analizę i weryfikację sprawy czyli nigdy nie mamy nic do stracenia decydując się właśnie na nich

4,0 rating
26 marca 2019

Również potwierdzam wszystkie pozostałe opinie tj. Kancelaria Ultimatum to najwybitniejsza firma windykacyjna w całej Europie. Zaległe pieniądze od niesłownego kontrahenta odzyskali w 4 miesiące za co duży plus.

Wojciech

Pomogli naszej rodzinie wyjść z problemów finansowych, które zgotował nam oszust finansowy

5,0 rating
25 marca 2019

Omawiana firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum zmierzająca się na co dzień z oszustami finansowymi o nazwie zajęła się dosłownie wszystkimi rzeczami związanymi z odzyskaniem długu, nie było łatwo, ale dali radę. Polecam i gratuluje wytrwałości w dążeniu do celu, widać że jesteście w branży prawie dwie dekady.

Jakub

Jak dłużnik dostał pismo gdzie nadawcą była Kancelaria Ultimatum już mu nie było do śmiechu

5,0 rating
24 marca 2019

Dłużnik jak spojrzał na pismo od kancelarii Ultimatum sam osobiście zadał pytanie gdzie ma przelać pieniądze żeby rozliczyć się czyli Kancelaria Ultimatum działa maksymalnie profesjonalnie i co ważniejsze skutecznie.

Szymon

Polecam ich usługi, korzystałem 3 razy i było zawsze wszystko maksymalnie zorganizowane

5,0 rating
23 marca 2019

Jako wieloletni klient korzystający z z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że jesteście godni zaufania i warci polecenia bez znaczenia na wysokość kwoty o jaką walczycie.

Wojciech

Maksimum wdzięczności dla kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 marca 2019

W naszym przypadku Kancelaria Ultimatum dług odzyskała za bardzo symboliczną prowizję adekwatnie do gabarytu problemu jaki mieliśmy dzięki dłużnikowi.

Mateusz

Polecamy kancelarię Ultimatum za pomoc w walce z dłużnikami, którzy w finale okazali się zwykłymi oszustami

4,0 rating
21 marca 2019

Razem z mężem od samego początku wiedzieliśmy, że można powierzyć Kancelarii Ultimatum sprawę windykacyjną i ani trochę nie myliliśmy się. Znakomici fachowcy mający własne zaplecze i rzetelnych prawników.

Blanka

Nie mam nic im do zarzucenia - Kancelaria Ultimatum opinie pozytywne ma nie bez byle powodu

5,0 rating
20 marca 2019

U mnie finalnie satysfakcja była na najwyższym poziomie gdyż pomogli mi dosłownie ze wszystkimi bolączkami związanymi z ogromnym zobowiązaniem ze strony dłużnika, któremu nie spieszyło się z uregulowaniem zaległych należności.

Kacper

Zadowoleni z usług firmy ULTIMATUM, kancelaria wie co robi i to bardzo dobrze

1,0 rating
19 marca 2019

Osobiście jestem bardzo wdzięczny wraz z naszą całą firmą za solidność, uczciwość oraz profesjonalne podejście do tematu związanego z odzyskaniem naszych pieniędzy.

Kamil

Polecam ludzi reprezentujących biuro KANCELARIA ULTIMATUM

3,0 rating
18 marca 2019

Niezmiernie jestem wdzięczny za to, że potrafiliście załatwić wszystko bez zbędnego angażowania mnie za co jestem wdzięczny i rekomenduję Wasze usługi rodzinie i znajomym.

Franciszek

Odzyskane środki finansowe naszej firmy

5,0 rating
17 marca 2019

W naszym przypadku załatwienie sprawy włącznie z postępowaniem w sądzie zajęło niecałe cztery miesiące i można rzecz że jest to idealny wyznacznik z jaką skutecznością i szybkością windykuje KANCELARIA ULTIMATUM i dopiero człowieka olśniewa, że te opinie nie biorą się znikąd.

Filip

Świetna jest Kancelaria Ultimatum, a ich ogromnym atutem jest to, że kompleksowo świadczą wszelakie usługi windykacyjne

5,0 rating
16 marca 2019

Szczerze pragnę bardzo podziękować za pozbycie się oszusta-dłużnika i wyrazić uznanie za pełen profesjonalizm w moim procesie odszkodowawczym

Krzysztof

Jestem Wam bardzo wdzięczny kancelario Ultimatum za wytrwałość w walce z moim dłużnikiem

5,0 rating
15 marca 2019

Profesjonalne podejście do sprawy było niezbędnym aspektem całościowego postępowania windykacyjnego, które dzięki Was skończyło się z wielkim powodzeniem. Super robota Panowie!

Tomas

Duży plus dla ULTIMATUM za świetny kontakt z klientem

5,0 rating
14 marca 2019

Znają się na rzeczy w Kancelarii Ultimatum i nie sposób tego nie zawuważyć -można to zobaczyć m. in. po rekomendacjach klientów z całej Polski za co chwała im, u mnie spisali się na 5 gwiazdek.

Hanna

Mały procent biorą od wygranej sprawy

5,0 rating
13 marca 2019

Zaproponowali klarowną i jasną umowę gdzie jak ją zobaczyliśmy nie sposób było nie zgodzić się – finalnie dogadaliśmy się z uśmiechem na mej twarzy. Po zakończeniu postępowania prowadzonego przez kancelarię Ultimatum nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam, bo to super firma.

Zuzanna

Kancelaria Ultimatum wygrała dla nas trzy sprawy bez sprawy sądowej

5,0 rating
12 marca 2019

U nas 3 sprawy z dłużnikami, którzy nie chcieli zwrócić pieniędzy obyły się bez ingerencji sądu, więc zaoszczędziliśmy pieniądze, dzięki pomocy Kancelarii Ultimatum, nie ma to tamto – znają się na windykacji bardzo dobrze.

Arletta

Rewelacyjna współpraca, nie pobierają zaliczek, więc szczęście w szczęściu 🙂

5,0 rating
11 marca 2019

Jasne zasady proponuje biuro ULTIMATUM i już od 1-ego dnia współpracy stąd Kancelaria Ultimatum opinie ma bardzo dobre włącznie z moją ponieważ bardzo mi pomogli!!!

Zyta

Konkretna firma windykacyjna jakich mało w kraju

5,0 rating
10 marca 2019

W firmie, która zwie się Kancelaria Ultimatum zaproponowali rozwiązanie i wszystkich sprawach sądowych mogę powiedzieć z ręką na sercu, że jestem usatysfakcjonowany na maxa, nie mam żadnych obiekcji co do działań tejże firmy 🙂

Godfryd

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE BEZ OWIJANIA W BAWEŁNĘ

5,0 rating
9 marca 2019

Majątek zadłużonej osoby odnaleziony w 2 tygodnie, a może i krócej – KANCELARIA ULTIMATUM odzyskała wszystko co do złotówki i to się nazywa prawdziwa pomoc prawna.

Marcjanna

Przetestowałem ich kompetencje i wyszło, że są nie do "przebicia" przez firmy konkurencyjne

5,0 rating
8 marca 2019

Przekazałem kancelarii Ultimatum parę spraw windykacyjnych i z wszystkimi sobie poradzili doskonale – kwestia czasu, ale mogą ogarnąć każdą sprawę związaną z długami, wystarczy tylko mieć dokumenty i opisać dokładnie sprawę. Dostają ode mnie 5 gwiazdek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alwin

Bardzo, ale to bardzo POZYTYWNA ocena o kancelarii Ultimatum

5,0 rating
7 marca 2019

Kancelaria Ultimatum udzieliła poradę prawną za darmo, więc ogromny atut tejże kancelarii za chęć pomocy ze strony firmy Ultimatum stąd nie dali mi wyboru i nie mogę dać im innej oceny niż 5/5 🙂 Dziękuję i POLECAM !!!!!

Nastia

Pozytywne zaskoczenie - wdzięczna będę do końca życia

5,0 rating
6 marca 2019

Zbierałam pieniądze na firmę windykacyjną 2 miesiąc, aż poszłam do kancelarii Ultimatum tylko zapytać – udałam się po poradę i okazało się, że weryfikują spray zupełnie za darmo, ale jak mi Pan powiedział, że podejmują się zleceń bez opłat wstępnych osłupiałam ze szczęścia. Od razu dałam im dokumenty, a 3 miesiące później miałam pieniądze na koncie gdzie borykałam się z problemem rok………….. więc sami widzicie, że człowiek zanim nie spróbuje nie ma co się bać i narzekać.

Dagna

Kancelaria Ultimatum OPINIE i ode mnie dostanie wzorową za to że jak inni mówili, że się nie da to Panowie z kancelarii Ultimatum stanęli na wysokości zadania i pomogli mi uzyskać pieniądze w trymiga

5,0 rating
5 marca 2019

Osobiście miałem szansę korzystać aż siedem razy z usługi firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum i śmiało możemy rekomendować ich usługi – można bez wahania korzystać z ich usług.

Hermina

Wykaraskała mnie Kancelaria Ultimatum z finansowego bagna

5,0 rating
4 marca 2019

Przez dłużnika sam wpadłem w długi gdyż oskubał mnie skubaniec na 290 tys. zł aż spółkę musieliśmy zlikwidować……….., ale wzięłem się w garść, spłaciłem swoje długi, ale dłużnika dalej „wisiał” mi z odsetkami 310 tysięcy złotych i żadna firma nie chciała ze mną nawiązać współpracy………… oprócz kancelarii Ultimatum, która dała sobie i mi szanse, która okazała się owocna gdyż w 8 miesiącach i dziesiątkami złożonych pism do sądu wygraliśmy sprawę i dłużnik musiał wziąć kredyt żeby mnie spłacić. Wszystko wróciło do normy. Reasumując jest to jedyna normalna (nie pazerna) kancelaria windykacyjna, która zechciała mi pomóc. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!

Gerwazy

W błyskawicznym tempie odzyskali pieniądze od mego dłużnika

5,0 rating
3 marca 2019

Nadzwyczaj sprawnie i rzeczowo Kancelaria Ultimatum zajęła się przekazaną sprawą i już nie mam problemów finansowych, bo nie mam dłużnika – odzyskali dług, który ciągnął się latami, teraz jestem wolny. Dziękuję niezmiennie i daje obowiązkowo 5 dużych gwiazdek.

Salomon

Polecam jak najbardziej i jednocześnie chciałam pozdrowić 🙂

5,0 rating
2 marca 2019

Dzięki sprawnej i fachowej pomocy biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum cały dług został odzyskany z wielkim sukcesem. Dodam jeszcze tylko, że nie pobierają zaliczek, opłat wstępnych, startowych czy jak by inaczej nie nazwać to nie biorą na początku nic, jak będzie niepowodzenie to też nic się nie płaci, dopiero jak będzie sukces to parę % się im „odpala” jestem bardzo zadowolona!

Daniela

Polecam w 100% usługi świadczone przez Warszawskie biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
1 marca 2019

Nigdy mnie nie zawiedli choć współpracujemy ze sobą 12 lat, układ jest prosty, daje im namiar na dłużnika i kwotę do wyegzekwowania tzn. dokumentację przekazują, oni kompletują dokumenty i bez znaczenia gdzie jest dłużnik to ściągają z niego co do złotówki – uczciwy układ, który przetrwał przez ponad dekadę.

Łucja

Najlepsze biuro windykacyjne na świecie

5,0 rating
24 lutego 2019

Polecam wszystkim firmom, spółkom, zakładom produkcyjnym i przedsiębiorstwom usługi oferowane przez Kancelarię Ultimatum ponieważ ktoś kto jest w podobnej sytuacji jak my byliśmy jest to ostatnia deska ratunku.

Michał

Kancelaria Ultimatum OPINIE u nas ma wyśmienite za to że pomogli nam odzyskać kupę kasy

5,0 rating
24 lutego 2019

Znajomy powiedział mi o firmie, która nazywa się Kancelaria Ultimatum i w przeciągu 4 tygodni odzyskali kasę, a prowizja nie była duża wręcz znikoma. Polecamy i na pewno jak będzie taka potrzeba skorzystamy ponownie z ich usług, bo nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń.

Miron

Każdy klient biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum powie to samo - nie ma lepszego biura windykacyjnego 🙂

4,0 rating
24 lutego 2019

Dłużnik unikał kontaktu, oszukiwał nas, przedstawiał fałszywe dokumenty, a później zapadł się pod ziemie i szukaliśmy jego rok czasu bez skutku… Zgłosiliśmy się do Kancelaria Ultimatum ponieważ nie ma tam opłat startowych, a nie mieliśmy na naprawdę pieniędzy na takie przedsięwzięcie i finalnie ściągnęli dług tzn. Kancelaria Ultimatum ściągnęła.

Norbert

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
24 lutego 2019

Mieliśmy trudna sprawę z dłużnikiem, umówił się z naszą spółką na systematyczną i cykliczną spłatę, a następnie nie dotrzymywał słowa. Czekaliśmy, czekaliśmy i dalej czekaliśmy, aż w końcu przestał się odzywać – byliśmy bezradni. Nasz kontrahent, który miał podobny problem polecił nam firmę Kancelaria Ultimatum i po kontakcie z tą kancelarią było już tylko z górki. Pieniądze może nie były odzyskane z dnia na dzień, ale po 2 miesiącach i spłatach w ratach całość długu była wyegzekwowana – wróciła cała kwota do nas na konto.

MiloTrox

Kancelaria Ultimatum jest nie do zastapienia

5,0 rating
24 lutego 2019

Kontakt z obsługą jest dużym atutem, dodatkowym plusem jest to że co tydzień wysyłają raport mailowo lub jak chcemy to dzwonią i mówią na czym sprawa stoi wtedy wiadomo rzecz jasna że coś robią w naszym interesie – nie wygląda to tak że się daje im sprawę i tylko czeka tylko cały czas próbują odzyskać pieniądze. Polecamy

Gabriel

Polecam 100% skuteczności w naszym przypadku

5,0 rating
24 lutego 2019

Z 3 sprawami poradzili sobie w trymiga i zobaczymy jak ostatnia sprawa im pójdzie, ale jesteśmy spokojni i wiemy że jest to niezastąpiona firma na miarę XXI wieku, która nie tylko windykuje, ale także potrafi zrozumieć oszukane osoby.

Karol

Super firma i 5 gwiazdek obowiązkowo dajemy

5,0 rating
24 lutego 2019

Generalnie współpracujemy z kancelarią Ultimatum kilka dobrych lat i oceniamy finalnie ich pracę na duży plus, skutecznie windykują nawet najbardziej kombinatorskich dłużników. Solidna firma, która potrafi zrobić naprawdę dużo w imieniu klienta.

Michałkowicze

Polecamy zespół Kancelaria Ultimatum, który naprawdę umie odzyskać pieniądze i to w bardzo szybkim czasie

5,0 rating
24 lutego 2019

3 długi spłacił dłużnik w całości i o 4 jeszcze KANCELARIA ULTIMATUM walczy. Atutem jest to, że nie trzeba mieć pieniędzy żeby do nich zgłosić dłużnika – tak, to prawda, przetestowaliśmy ich i nie mamy zarzutów. Bardzo dobre biuro windykacyjne.

Oliwier

Firma windykacyjna, która nie zna granic - potrafią zadziałać skutecznie!!!

5,0 rating
24 lutego 2019

Kilka lat temu zleciłem 2 sprawy do ściągnięcia kancelarii Ultimatum, zadłużona firma była oporna, myśleli że „upiecze” się im i nie będą musieli płacić,
ale definitywnie mylili się. Kancelaria Ultimatum poradziła sobie szybko i sprawnie z bardzo trudnym dłużnikiem. Polecam ich usługi w 100%

Zakład wulkanizacyjny z Koszalina

Nasza firma jest bardzo zadowolona ze współpracy - Kancelaria Ultimatum pokazała, że się da zrobić wszystko, wystarczy taktycznie do każdej spawy podejść

5,0 rating
24 lutego 2019

Środki finansowe zaczęły „wchodzić” na nasze konto w sprawach, które dawno spisaliśmy na straty. Bardzo jesteśmy usatysfakcjonowani z usług jakie świadczy Kancelaria Ultimatum i nic tego nie zmieni.

Monika z Globalex Transport

Kancelaria Ultimatum OPINIE W NASZEJ FIRMIE MA WZOROWĄ i możemy śmiało polecić ich usługi!

5,0 rating
24 lutego 2019

Na pewno efektywnie ściągają pieniądze od dłużnika i zadłużona osoba zwróci zawsze wszystko to co powinna.

Dominik

Rekomenduję usługi biura Kancelaria Ultimatum ponieważ pomogli mi 2 razy z dłużnikiem

5,0 rating
24 lutego 2019

Nawet nie trzeba się fatygować do ich siedzimy tylko wystarczy napisać wszystko mailowo ewentualnie dosłać listownie i Kancelaria Ultimatum później sama kompletuje dokumenty. Cały dług ściągnięty w 2 miesiące gdzie inni kazali czekać rok.

Julian

Profesjonalna i co ważniejsze solidna firma, która nie rzuca słów na wiatr

5,0 rating
24 lutego 2019

Błyskawicznie odzyskali nasze pieniądze, a próbowały już wcześniej 4 inne firmy z Krakowa i Szczecina. Z kontrahentem dalej współpracuje, a nawet oni przekazują sprawy do firmy Ultimatum jak mają dłużnika – widać że zrozumieli swój błąd i że Kancelaria Ultimatum odzyskuje kasę a nie tylko gada jak inne firemki.

Leon

Jak dłużnicy słyszą "KANCELARIA ULTIMATUM" to z miejsca oddają pieniądze i sami się proszą o numer konta do zwrotu

4,0 rating
24 lutego 2019

Osobiście współpracuje z firmą nazywającą się Kancelaria Ultimatum już od ok 10 lat. Są efektywni i czasami odzyskują pieniądze w 2 miesiące, ale finalnie skuteczni. Odzyskali pieniądze od moich kilku dłużników w Toruniu, Bełchatowie i Przemyślu. Pewna i solidna firma 🙂

Mikołaj

Brawurowo ściągnięta kasa od oszukańczego dłużnika

5,0 rating
24 lutego 2019

Dałem im na próbę 2 sprawy i wszystko ściągnięte przed czasem. Kancelaria Ultimatum z tego co wiem to około 15 lat jest na rynku, więc wiedzą jak podejść do niemalże każdej sprawy z zamkniętymi oczami.

Szymon

4 spawy załatwione sukcesem, dzięki kancelarii Ultimatum, a 5-ta sprawa jest w trakcie

5,0 rating
24 lutego 2019

Konkretnie widać że Panowie z kancelarii Ultimatum znają się na rzeczy, gdyż przekazałem im kilka spraw do windykacji i 4 na 5 sfinalizowali przed czasem, a jedna jest w toku, bo dłużnik to skończony krętacz nie mający majątku i ciągle ucieka/przemieszcza się… Ogólnie daje 5 gwiazdek dla firmy Kancelaria Ultimatum – są godnymi partnerami w biznesie.

Kacper

Polecam biuro ściągające długi Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 lutego 2019

Przedstawiciele firmy Kancelaria Ultimatum przyjechali do mnie na spotkanie, przedstawili możliwości i warianty związane z odzyskaniem długu. Zaryzykowałem i opłaciło się – dług ściągnięty w kilka tygodni od przekazania dokumentów.

Mietek

Obsługują klientów prywatnych i biznesowych

5,0 rating
24 lutego 2019

Prowadzę mały biznes i nie stać mnie na utworzenie działu windykacyjnego, a specyfika firmy jest taka że dłużnicy byli, są i będą. Idealnym rozwiązaniem było posilenie się usługami firmy Ultimatum, która bez najmniejszych opóźnień odzyskałą dług i moja firma odzyskała płynność finansową.

Tobiasz

Mała kwota, ale nie powiedzieli NIE tylko sumiennie pomogli

5,0 rating
24 lutego 2019

Może i dług nie był duży, ale w okresie zimowym każda złotówka się przyda w naszym przedsiębiorstwie. Mają dobrych windykatorów i prawników – więcej do szczęścia mi nie jest potrzebne. Super załatwili sprawę, za co dziękuję !!!!!!!!!!!!!!

Maja

Korzystałem 3 razy prywatnie z ich usług i raz w firmie - poradzili sobie za każdym razem fenomenalnie ze ściągnięciem pieniędzy

5,0 rating
24 lutego 2019

U mnie branży transportowe opóźnienia z opłatami to norma, ale też są jakieś granice – miałem sprawę na 14 000 zł zleciłem ja do kancelarii Ultimatum i po miesiącu miałem przelew na koncie. Jaki morał? Potrafią w ULTIMATUM konkretnie zmobilizować dłużnika.

Michał

Mają świetny zespół prawników w ULTIMATUM

5,0 rating
24 lutego 2019

Polecam miałem jedna sprawę na 25000 zł poprzednia firma nie poradziła sobie, a ja tylko płaciłem miesięczne abonamenty za nic… natomiast Kancelaria Ultimatum jak zajęła się dłużnikiem to już nie miał lekko i chciał czy nie chciał bym zmuszony prawnie do rozliczenia się z naszą firmą.

Heneso

Są efektywni jeśli chodzi o kwestie windykacyjne

5,0 rating
24 lutego 2019

Mogę polecić z czystym sumieniem biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM opinie mają świetne i nie działają od wczoraj, następnego dłużnika tez im przekaże ponieważ w naszej spółce co chwila komuś nie specjalnie zależy z rozliczaniem się.

Olek

Nie pobierają zaliczek

5,0 rating
24 lutego 2019

Zgłosiłem się do kancelarii Ultimatum i może nie odzyskałem pieniędzy od razu, ale wystarczyło im dać miesiąc czasu na sumienną i uczciwą pracę związaną z dotarciem do dłużnika, a pieniądze lada chwila wpłynęły na konto. Dodatkowym atutem jaki oferuje Kancelaria Ultimatum to fakt, iż nie pobierają opłat wstępnych.

Antoś z Sosnowca

Wszystko szybko i sprawnie załatwiła Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 lutego 2019

Jakiś czas temu chciałem raz na zawsze pozbyć się nerwów i postanowiłem sprzedać dług, natrafiłem na firmę Kancelaria Ultimatum, która z chęcią pomogła mi w uporaniu się z moimi problemami. Szybciej odzyskałem pieniądze niż przewidywałem. Dziękuję 🙂

Mirek

Kancelaria Ultimatum to solidne biuro windykacyjne na które zawsze można liczyć!!!

5,0 rating
24 lutego 2019

Jak inne firmy zajmowały się długiem nie było kolorowo… pieniędzy nie zobaczyłem ani razu, a nawet musiałem dokładać do tego biznesu, wpłacałem spore zaliczki na sąd i windykatorów, których defacto nie było, pracownicy wysyłali tylko upomnienia do zadłużonej osoby, totalne zero interwencji terenowej, chociaż dokładnie wiedziałem gdzie nasz dłużnik obecnie znajduje się. Kancelaria Ultimatum załatwiła praktycznie sprawę z miejsca i powiedzieli że jak ktoś wie jak to zrobić to wcale nie było to trudne. Pieniądze wróciły na konto.

Marian

Bardzo wysoka jakość świadczonych usług obowiązuje w kancelarii Ultimatum, więc za to niepodważalny plus

5,0 rating
24 lutego 2019

Naszym nieszczęsnym i zakłamanym dłużnikiem zajmowały się już dwie pseudo firmy z Poznania i Łodzi – wszędzie kazali tylko czekać, a Kancelaria Ultimatum sama z siebie zajęła się naszym długiem i to bardzo solidnie ponieważ zmotywowali dłużnika do spłaty długu bez zbędnego sądzenia się.

Grażyna

Polecam firmę Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 lutego 2019

Obsługują klientów z całego kraju i nie trzeba do nich jeździć tylko wszystko zdalnie można załatwić. Ja jestem z okolić Sopotu i nie było problemu z komunikacją.

Kuba

Bez zastrzeżeń - Kancelaria Ultimatum poradziła sobie z dłużnikiem

5,0 rating
24 lutego 2019

Poprzednicy który opiniowali mają rację ponieważ muszę przyznać, że mimo dużego oporu naszego dłużnika (sprawa związane z udzieloną pożyczką zabezpieczoną wekslem) udało się ściągnąć cały dług przez kancelarię Ultimatum. I muszę powiedzieć, że nie warto było tak długo zwlekać z przekazaniem sprawy firmie windykacyjnej. Fachowo załatwili sprawę. Można sprawdzić ich stronę kancelariaultimatum.pl

Marxoes

Znakomite wyczucie na rynku windykacyjnym

5,0 rating
24 lutego 2019

Bez zbędnego gadania Kancelaria Ultimatum wzięła się za naszą sprawę i ściągnęła z kontrahenta część długu w 3 tygodnie i resztę na drodze sądowej. W 4 miesiące cała kwota wróciła do nas na konto.

Julia

Polecam firmę windykacyjną Kancelaria Ultimatum jako profesjonalnego partnera do współpracy we współczesnym biznesie

5,0 rating
24 lutego 2019

U mnie wyglądało to tak, że w zleconej przeze mnie sprawie podjęto ekspresowe i namacalne działania mające na celu odzyskać moje pieniądze. Fachowy z kancelarii Ultimatum zweryfikowali stan majątku dłużnika i w całości odzyskali moje należności.

Janex

Wszystkie pieniądze odzyskane od dłużnika i to jest dla mnie najważniejsze

5,0 rating
17 stycznia 2019

Naprawdę warto podjąć współpracę z kancelarią Ultimatum – nie wiem jakich oni metod używają, ale są niezwykle skuteczni. Polecam ich usługi !!!!!

PAULINA

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko i konkretnie i dziękuję!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybkie podejście do każdej sprawy windykacyjnej. Obsługa bardzo miła. Polecam tą Kancelarie Ultimatum ponieważ są to zawodowcy z krwi i kości.

LILIANNA

Mogę polecić firmę Ultimatum i dać 5 gwiazdek ponieważ już zdążyli mi w życiu pomóc za co bardzo dziękuje

5,0 rating
17 stycznia 2019

Całkowity brak opłaty wstępnej to dla mnie duży plus, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty jest wynagrodzeniem dla Ultimatum. Szybkie rozwiązanie sprawy, dobry kontakt – nic dodać nic ująć, po prostu najlepsze biuro windykacyjne.

JOANNA

Szczerze polecam agentów windykacyjnych z Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Zakończenie dla mnie najlepsze z możliwych, jestem przeogromnie wdzięczna za pomoc w tak ciężkiej sytuacji i chwili dla mnie. Pomogli mi bez chwili namysłu za co bardzo dziękuję z perspektywy czasu.

KINGA

W mocnym skrócie - kontakt bezproblemowy, cały proces windykacyjny został mi świetnie wyjaśniony

5,0 rating
17 stycznia 2019

Prawnik w Kancelarii Ultimatum bardzo skuteczny, majątek dłużnika „prześwietlony” ekspresowo. Powiem szczerze że nie spodziewałam się takiej skuteczności, jestem zdumiona i pozytywnie zaskoczona z działań przeprowadzonych przez firmę Ultimatum.

ANASTAZJA

Moja sprawa załatwiona wzorowo. Prowizja od całości myślę że dość uczciwa 🙂

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko sprawnie i skutecznie, wszelkie doświadczenia z kancelarią ULTIMATUM były wyłącznie pozytywne – w przeciwieństwie do nieudolnej i bardzo niekompetentnej konkurencji. Bardzo polecam firmę Ultimatum.

Anonymous

Szybkie rozwiązanie sprawy, dobry kontakt, dlatego 5 gwiazdek ode mnie dostaje kancelaria Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Brak opłaty wstępnej, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty to dla mnie największy plus i to właśnie on mnie skusił na wypróbowanie usług firmy Kancelaria Ultimatum i jestem bardzo zadowolona.

KAJA

Łatwy kontakt, szybka i skuteczna konsultacja - tak w skrócie można opisać kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Porady prawne na najwyższym poziomie, udzielane w przystępny sposób, z troską o dobro klienta i godnym podziwu zaangażowaniem.

ŁUCJA

Kancelaria Ultimatum to profesjonalizm w każdym calu

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pomogli mi już wielokrotnie z kontrahentami, którzy migali się od zapłacenia za zlecenie. Dziękuję za wszystko, co dla mnie zrobiliście. Polecam firmę Kancelaria Ultimatum.

WERONIKA

Polecam firmę Ultimatum! Świetna kancelaria dla każdej osoby i firmy. Skuteczna!!!!!

4,0 rating
17 stycznia 2019

Sześć na sześć postępowań zakończyło się szczęśliwym finałem tzn. odzyskaniem długu i to w pełni. Wierzę, że z każdą kolejną tak samo będzie. Polecam! Na pewno jeszcze skorzystam o ile będzie taka konieczność.

MAGDALENA

Kancelaria Ultimatum oferuje profesjonalne podejście do wszystkich spraw, fachowa pomoc i wsparcie na każdym etapie trwania współpracy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Polecam kancelarię Ultimatum, bardzo dobra firma. Ogromny plus za stały kontakt i fachowe podejście do tematu w każdym przypadku. Spisaliście się na 5 dużych gwiazdek!

AGATA

Dziękuję i polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Genialna firma windykacyjna! W Kancelarii Ultimatum poprowadzili moją sprawę do końca z pozytywnym skutkiem. Polecam firmę!!!

KAROLINA

Mogę polecić każdej osobie i firmie kancelarię Ultimatum ponieważ przetestowałam na własnej skórze skuteczność ich działań

5,0 rating
17 stycznia 2019

Niezwykle niska prowizja adekwatnie do konkurencyjnych firm, bardzo dobry niemalże wzorowy kontakt i ogromne zaangażowanie ze strony prowadzącego. Będę dalej polecać znajomym. Dostajecie ode mnie 5 gwiazdek 🙂 Pozdrawiam

MARTYNA

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum to najlepsi fachowcy w swoim fachu z jakimi miałam przyjemność pracować

4,0 rating
17 stycznia 2019

Bardzo dobrze znana mi i moim znajomym Kancelaria Ultimatum zatrudnia uczciwych prawników z kulturalnym i rzetelnym podejściem do interesantów. Obsługują klientów z całej Polski. Ja z nimi załatwiałam wszystko mailowo. Cała procedura trwałą 6 tygodni. Polecam Ultimatum!!!

Wieloletnia wierna Klientka

Po działaniach Kancelarii Ultimatum sam zadzwonił do mnie i poprosił o numer konta do spłaty

5,0 rating
17 stycznia 2019

Miłe podejście do klienta i zaangażowanie to atuty tej Kancelarii Ultimatum. Potrafią zdziałać cuda jeśli chodzi o kwestie prawne podczas egzekwowania długu. Dług w pełni ściągnięty. Kancelaria godna zaufania. Polecam w 100% ich usługi.

MILENA

Kilka lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum i było ok

5,0 rating
17 stycznia 2019

Osobiście jestem pielęgniarką i na procedurach sądowych się nie znam ani trochę, a moja sprawa wymagała podejścia profesjonalnego i znajomości prawa, a nie gdybania i podejrzewania. Firma Ultimatum zajęła się bardzo dokładnie i skrupulatnie z satysfakcjonującym wynikiem dla mnie w postaci otrzymania przelewu od dłużnika.

HELENA

Mają ciekawe rozwiązania usprawniające ściąganie długów

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dbają o interesy wszystkich osób, które zgłoszą się do Ultimatum po pomoc. U mnie było tak, że zajęli się wszystkim od kompletacji dokumentów po reprezentacje w sądzie. Super kancelaria.

EMILIA

Panowie z Kancelarii Ultimatum rozumieją problemy swoich Klientów

5,0 rating
17 stycznia 2019

Moi drodzy jeżeli chcecie odzyskać dług i skutecznie ściągnąć należność od swojego dłużnika, to kancelaria Ultimatum jest idealnym rozwiązaniem – wiem ponieważ sama korzystałam raz z ich usług i naprawdę fachowa robota. Jestem zadowolona i usług tej firmy.

WIKTORIA

Odzyskałam pieniądze, dzięki temu biurze windykacyjnemu szybciej, niż myślałam - teraz dzięki Ultimatum wychodzę na prostą

5,0 rating
17 stycznia 2019

W Kancelarii Ultimatum znają się na rzeczy – bardzo dobra firma windykacyjna z Warszawy. Pomogli mi i mojej firmie, a w finale wygrałam sprawę. Profesjonalne i fachowe podejście do problemu, a nie tyto obiecywanie i czekanie. Polecam

NATALIA

Polecam firmę Ultimatum wszystkim pragnącym odzyskać to co im się należy!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Sprawa w naszej firmie nie należała do najłatwiejszych, ale nie zawiedliśmy się i tym razem. Korzystaliśmy 4 razy i zawsze byliśmy zadowoleni.

OLIWIA

Kancelaria Ultimatum bardzo mi pomogła! Mają super podejście do klienta - naprawdę bardzo gorąco polecam właśnie to biuro windykacyjne a nie żadne inne

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pomogli mi w 100% uporać się z dłużnikiem i to za połowę stawki, którą konkurencyjna firma z proponowała, więc szybko, sprawnie i najważniejsze, że pieniądze na konto wróciły.

ALEKSANDRA

Polecam

5,0 rating
17 stycznia 2019

Z całego serca polecam kancelarię Ultimatum jeżeli ktoś potrzebuje fachowej porady. U mnie spisali się znakomicie i odzyskali cały dług! Polecam, bo warto!!!

MARIA

Sprawdzona firma, można korzystać - sama korzystałam z ich usług 2 razy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybko i sprawnie, a zaznaczam że sprawa nie należała do najłatwiejszych pod wieloma względami, ale Kancelaria Ultimatum sobie poradziła i to najważniejsze dla mnie

ALICJA

Profesjonalizm, zaangażowanie i ekspresowe działanie

5,0 rating
17 stycznia 2019

Fachowe i indywidualne podejście do wszystkich klientów.

AMELIA

Rzetelna firma potrafiąca sprostać trudnym sprawom

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzięki Kancelarii Ultimatum została sprawa wygrana, pieniądze odzyskanie, oszczędziłam mnóstwo czasu w zamian za stosunkowo niewielki procent od otrzymanej na końcu kwoty. Szybko działają i o wszystkim na bieżąco informują.

HANNA

Polecam kancelarię Ultimatum - ma naprawdę korzystną umowę i są skuteczni

5,0 rating
17 stycznia 2019

Bezproblemowy kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, pełne zaangażowanie w sprawy klienta oraz bardzo miła atmosfera spotkań i rozmów. Nie zauważyłam problemów czy niedociągnięć związanych z świadczonymi usługami kancelarii Ultimatum, więc mogę powiedzieć, że firma godna mej osoby.

MAJA

W Kancelarii Ultimatum brak jest opłaty początkowej - jedynie % od prowizji i to niewielki

5,0 rating
17 stycznia 2019

Pracownicy firmy znają się na odzyskiwaniu długów. Skuteczność oczywiście bardzo wysoka, jestem zadowolona z podjętej współpracy. Dłużnik namierzony przez nich w 2 tygodnie, a ja sama rok się męczyłam bez skutku.

LENA

Pozytywny finał postępowania windykacyjnego

4,0 rating
17 stycznia 2019

Moja sprawa była poprowadzona przez Kancelaria Ultimatum sprawnie choć w sądzie się przeciągnęło do pół roku co prawda wina dłużnika bo się tamci odwoływali. Sprawa zakończona sukcesem.

ZOFIA

Pozytywna opinia od zadowolonej klientki

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum pomimo, iż miałam dużo pytań przed rozpoczęciem sprawy i odpowiedziała mi na wszystkie moje pytania, na wstępie nie pobrali w ogóle kosztów, co było miłym zaskoczeniem bo w innej firmie adwokat chciał 2000 zł na samym wstępie.

ZUZANNA

Pełen profesjonalizm

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum angażuje się w sprawę klienta. Dla mnie piątka z dużym plusem – podejście w pełni satysfakcjonujące i pozytywne zakończenie sprawy windykacyjnej.

JULIA

Wszystko zapłacił (oddał) dłużnik

5,0 rating
17 stycznia 2019

Skorzystałem z usług Kancelarii Ultimatum pierwszy raz i to w sumie nie w za wielkiej sprawie z polecenia kolegi, ale nie żałuję ponieważ mają ludzkie podejście do tematu i Kancelarii Ultimatum ma brak dodatkowych kosztów windykacji.

DAWID

Bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szybkość i skuteczność w postępowaniu z dłużnikiem okazał się największym atutem Kancelarii Ultimatum.

OSKAR

Szybka i konkretna pomoc windykacyjna

4,0 rating
17 stycznia 2019

Dostałem dokładnie to czego oczekiwałem od samego początku współpracy. Dają radę!

TYMOTEUSZ

Kancelaria Ultimatum bardzo mi pomogła uporać się z dłużnikiem

5,0 rating
17 stycznia 2019

Samemu z pewnością nie byłbym w stanie odzyskać tych środków. W agencji pracuje zespół profesjonalistów którzy razem potrafią zdziałać cuda. Dziękuję

IGNACY

Usługi na miarę XXI wieku - Polecam!

5,0 rating
17 stycznia 2019

przystałem z usług po raz drugi, tym razem sprawa była nieco trudniejsza i bardziej skomplikowane aczkolwiek po batalii z dłużnikiem odzyskaliśmy całość środków.

ALAN

Fachowa i miła obsługa

5,0 rating
17 stycznia 2019

Szkoda tracić nerwy na próbę odzyskania środków na własną rękę – lepiej udać się do Kancelarii Ultimatum i oni za nas wszystko ogarną.

OLIWIER

Mała prowizja od wygranej sprawy

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dobry kontakt i ogromne zaangażowanie ze strony prowadzącego sprawę. Będę dalej polecać znajomym Kancelarię Ultimatum, która dostaje ode mnie 5 gwiazdek.

TYMON

Jasne warunki współpracy

4,0 rating
17 stycznia 2019

Korzystny % od kwoty windykacji i szybkie rozwiązanie problemów z dłużnikiem, więc nie omieszkam dać ocenę niższą nić 5 gwiazdek.

MIŁOSZ

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Zrażony wcześniejszymi kancelariami zajmującymi się windykacją trafiłem do firmy Ultimatum. Osoba zajmująca się moją sprawą od razu wydawała się zdecydowanie bardziej kompetentna od wcześniej odwiedzonych konkurencyjnych biur windykacyjnych.

MAKSYMILIAN

Jesteście niesamowici! Szczerze polecam Wasze usługi!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Początkowo straciłem już jakąkolwiek nadzieję na odzyskanie pieniędzy od dłużnika i się poddałem, po kontakcie z kancelarią Ultimatum moje nastawienie zmieniło się o 180 stopni. Po 3-ech miesiącach sprawa została rozwiązana a pieniądze udało się odzyskać w całości.

BARTOSZ

Jestem usatysfakcjonowany

5,0 rating
17 stycznia 2019

Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Nie pobierają dużo za ściągnięcie długu.

MATEUSZ

Pomoc przy kwestiach związanych z długiem za alimenty

3,0 rating
17 stycznia 2019

Znaleźli mojego byłego i doprowadzili ze wziął kredyt, bo nikt ze znajomych nie chciał dać mu nawet 1 złotówki do pożyczenia i finalnie dzięki Kancelarii Ultimatum spłacił mój były cały dług.

HANNA

Profesjonalne biuro windykacyjne godne polecenia

5,0 rating
17 stycznia 2019

Sprawa była mega trudna i wymagająca wiele pracy i doświadczenia, ale Kancelaria Ultimatum poradziła sobie z dłużnikiem bez zająknięcia się.

NIKODEM

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Do tej pory jestem zszokowany bo próbowałam odzyskać pieniądze na własną rękę od dobrych kilku miesięcy a tutaj proszę… Żałuję tylko ze dopiero po takim czasie zdecydowałem się powierzyć sprawę kancelarii Ultimatum.

LEON

Brak opłat wstępnych

4,0 rating
17 stycznia 2019

Pieniądze odzyskane w niecały miesiąc – nie spodziewałem się czegoś takiego 🙂 Duży plus dla Kancelarii Ultimatum.

PIOTR

Nie jestem w stanie napisać złego słowa na tę kancelarię

5,0 rating
17 stycznia 2019

Konkretna firma i konkretni ludzie. Świetne, rzeczowe i fachowe podejście do tematu windykacji. Jasne i klarowne zasady współpracy.

WIKTOR

Szybko i bezproblemowo

5,0 rating
17 stycznia 2019

Świetna kancelaria! Poprowadzili moją sprawę do końca z pozytywnym skutkiem. Dziękuję i polecam!!!

STANISŁAW

Super sprawne załatwienie sprawy związanej z długiem krajowym

5,0 rating
17 stycznia 2019

Plus za cierpliwość ze strony doradców – odpowiedzieli na każde moje pytanie.

MARCEL

Bardzo miłe i indywidualne podejście do klienta

5,0 rating
17 stycznia 2019

Z usług Kancelarii Ultimatum korzystałem już parę razy i za każdym razem nie mam nic negatywnego do zarzucenia

MICHAŁ

Współpraca na najwyższym poziomie

3,0 rating
17 stycznia 2019

Nigdy nie podejrzewałem, że mój kontrahent odda mi całość pieniędzy za zlecenie. Dziękuję Kancelarii Ultimatum gdyż zajęło im to nieco ponad 4 tygodnie, więc relatywnie szybko załatwili dłużnika.

ADAM

Niezawodne osoby pracują w Ultimatum

5,0 rating
17 stycznia 2019

Super Kancelaria. Fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolony. POLECAM

KACPER

Kancelaria Ultimatum to świetna i profesjonalna firma. Polecam!!!

5,0 rating
17 stycznia 2019

Bardzo profesjonalna firma, kontakt mailowy na wysokim poziomie, ale ważne że są skuteczni. W 2 miesiące odzyskali cały dług. Zachęcam do skorzystania z usług firmy Ultimatum.

WOJCIECH

Niezwykle skuteczne biuro windykacyjne

5,0 rating
17 stycznia 2019

Ekspresowe tempo załatwiania spraw na drodze sądowej.

MIKOŁAJ

Pieniądze odzyskane w niecałe 3 miesiąca

5,0 rating
17 stycznia 2019

Niby 3 miesiące czekania, ale to tak naprawdę nic przy tym ile nerwów, czasu i zdrowia straciłam gdy chciałam je odzyskać sama od mojego dłużnika!

ALEKSANDER

Polecam z całego serca

5,0 rating
17 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum to fachowa, rzeczowa i konkretna obsługa.

FILIP

Dziękuję za zaangażowanie w moją sprawę

5,0 rating
17 stycznia 2019

Firma Ultimatum jest godna zaufania! Nie ma co się sugerować jakimiś fałszywymi, negatywnymi opiniami. Kancelaria Ultimatum odzyskała od moich dłużników blisko 300 000 zł.

FRANCISZEK

Rzetelna firma pozytywnie odbierana przez moją osobę

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dzięki kancelarii Ultimatum udało się odzyskać pieniądze od pewnej firmy. Nie wiem czy ktoś inny potrafiłby to rozwiązać, a ja sam szczerze wątpiłem w powodzenie.

SZYMON

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
17 stycznia 2019

Polecam Kancelarię Ultimatum! Fachowa obsługa i pełen profesjonalizm. Pomogli mi już wielokrotnie odzyskać dług.

JAN

Szczerze polecam

5,0 rating
17 stycznia 2019

Rekomenduję firmę Ultimatum innym osobom, bardzo dobra kancelaria. Duży plus za stały kontakt i fachowe podejście do tematu.

JAKUB

POLECAM

5,0 rating
17 stycznia 2019

Dziękuję za profesjonalną oraz fachową obsługę!

ANTONI

Profesjonalna obsługa klientów indywidualnych i biznesowych. Bezproblemowy kontakt. Zdecydowanie polecam.

3,0 rating
13 stycznia 2019

Niezwykle dobra i fachowa obsługa wszystkich klientów kancelarii Ultimatum, pełen profesjonalizm, zawsze pracownicy biura windykacyjnego Ultimatum byli do mojej dyspozycji, wszystko na bieżąco przekazywane mailowo i telefonicznie, dzięki czemu cały czas miałem kontrolę nad tym co się robią i kiedy pieniądze odzyskam. Zawsze w sytuacjach wątpliwych służyli pomocą i dobrą radą. Rekomenduje firmę Ultimatum!!!

Artur

W firmie Kancelaria Ultimatum pracują sami "rekiny windykacji" i potrafią znaleźć dłużnika nawet na drugim końcu świata

4,0 rating
12 stycznia 2019

Znakomita kancelaria Ultimatum około 10 razy w naszej firmie pomagali nam uporać się z niefrasobliwymi dłużnikami, którym tak naprawdę nie zależało na nic i nie obchodziło ich czy będą mieli sprawę w sądzie czy nie bo mieli tyle długu że to nie robiło żadnej różnicy dla nich, ale Kancelaria Ultimatum potrafiła namówić ich do zrobienia wyjątku i uregulowania długu z naszą firmą, więc spisali się lepiej niż najlepiej. Szybko nam pomogli i wygraliśmy mnóstwo spraw, dzięki pomocy właśnie tej profesjonalnej kancelarii windykacyjnej z Warszawy, która nigdy nie widzi problemu tylko rozwiązuje wszystkie trudne sprawy.

Inez

Niepowtarzalna Kancelaria Ultimatum opinie od zarania dziejów zbiera tak dobre, że żadna inna firma windykacyjna nie osiągnie takiego wyniku

5,0 rating
10 stycznia 2019

Pomogli mi w problemie związanym z opłaceniem wszystkich faktur przez kontrahenta, który z nami od wielu lat pracował, ale jak syn przejął „pałeczkę” w firmie i ojciec przestał kontrolować wydatki to tak samo przestały być opłacane terminowo faktury. Na sam koniec drań zamknął działalność i bym nieuchwytny – mając zległość ponad 150 tysięcy złotych każdy byłby mało kontaktowy. Bez naszej ingerencji Kancelaria Ultimatum opinie zebrała o dłużniku i okazało się z dnia na dzień, że nie tylko u nas ma zadłużenie. Sprawa została zgłoszona przez Kancelarię Ultimatum na drogę sądową i niby wszystko trwało 2 lata to i tak jesteśmy zadowoleni z prac, dlatego że pobrali tylko parę % wynagrodzenia czyli nas ta zabawa dużo nie kosztowała. Sami i tak byśmy nie odzyskali długu, więc wg nas nie ma lepszej firmy windykacyjnej obsługującej tak fachowymi metodami osoby prywatne, spółki i mniejsze firmy, a także przedsiębiorstwa z całego kraju pomagając odzyskać długi za nierozliczone faktury czy też rachunki. Polecamy!!!

Katarzyna z Pruszkowa

Umowa najmu lokalu była, a wynajmujący lokator nie płacił 3 miesiące za czynsz dobrze że od wielu lat znam Kancelaria Ultimatum opinie mam dobre o nich wręcz najlepsze to długo się nie zastanawiałem i zadzwoniłem do nich

5,0 rating
18 grudnia 2018

Zaczęło się niewinne – przyszedł Pan i chciał wynająć mieszkanie, którego jestem właściciel, wpłacił 3000 kaucje i powinien mi płacić czynsz 2000 i płacił… 1 miesiąc! Potem tylko obiecywał, ale nie przejmowałem się bo miałem kaucję, ale z braku czasu uciekło mi pół roku i zorientowałem się, że facet zalega mi około 8000 zł, pojechałem a tam sąsiadka mówi, że wyprowadził się 2 dni temu. Myślałem, że już po mnie i po pieniądzach, ale Kancelaria Ultimatum zajęła się sprawą i pomogła mi uporać się z dłużnikiem wcześniej namierzając jego personalia – facet wmawiał że nie było umowy najmy lokalu, ale pechowo wyszło dla niego że się podpisał pod umową. Dziękuję Kancelario Ultimatum

Tymek

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w sprawach alimentcyjnych

4,0 rating
15 grudnia 2018

Miałam przez dłuższy czas problemy z alimentami, których prawie nie otrzymywałam od byłego męża, które przeznaczone są na wydatki dla dziecka i walczyłam z moim byłym dłuższy czas bezskutecznie dopiero jak usłyszałam o firmie Kancelaria Ultimatum i zgłosiłam się do nich to sprawa ruszyła, a ona sam zaczął płacić. Pomogli mi także w odzyskaniu kasy za zaległe alimenty. Godni polecenia!

Zuzanna83490

Polecam Kancelaria Ultimatum opinie oczywiście pozytywną dostają ode mnie

5,0 rating
15 listopada 2018

Jestem bardzo wdzięczny firmie Kancelaria Ultimatum reprezentowaną przez p. Marcin Protaziński i Kniaziewski z Warszawy, którzy bez wahania podejmują się najtrudniejszych spraw bez znaczenia na wartość długu. Gorąco zachęcam do korzystania z ich usług.

Antoni90242

Super firma

5,0 rating
30 września 2018

Rzetelna kancelaria obsługująca klientów z całej polski.

Karolina

Pozytywna opinia

5,0 rating
30 września 2018

Kancelaria Ultimatum to bardzo solidny partner w biznesie.

Hurtownia

Świetne biuro windykykacyjne

5,0 rating
30 września 2018

Firma godna zaufania. Polecam!

Adam

Zjawiskowa firma

1,0 rating
15 maja 2018

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna gdyż byłam na rozeznaniu w mieście i każdy mówił, że się nie da albo na wstęp 1000 zł i nie dają gwarancji, a w Ultimatum podjęli się zająć sprawą i nie chcieli ani złotówki na starcie, bo wiedzieli że i tak wygrają sprawę 🙂 Dziękuję i na pewno wrócę jak będzie kolejny delikwent uchylający się od obowiązku oddania pieniędzy.

Julia94835

Kancelaria Ultimatum Marcin Protaziński Warszawa opinie

5,0 rating
15 lutego 2018

Opinie o Kancelaria Ultimatum z naszej strony są jak najbardziej wiarygodnym czynnikiem jeśli chodzi o wiarygodność recenzji gdyż na nasza spółka jest wieloletnim Klientem firmy Ultimatum z Warszawy i nigdy nie mieliśmy z nimi problemu, a wręcz przeciwnie – jesteśmy zadowoleni z świadczonych przez w/w firmę usług i nie zamierzamy z nich przestać korzystać.

TorexPol715492

Świetna współpraca jeśli mowa o windykację z Kancelaria Ultimatum

3,0 rating
15 stycznia 2018

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest pozytywna i oprócz perfekcyjnie wykonywanej roboty analizuje i weryfikuje sprawy całkowicie za darmo czyli nie ma opcji że coś będzie nie tak. Osobiście polecam i w imieniu moich znajomych też rekomenduję z ich strony Kancelarię Ultimatum z Warszawy, mnie obsługiwał panowie Jacyk oraz Protaziński – obu jestem bardzo wdzięczna.

Zofia320489

Jestem zadowolony z świadczonych przez Kancelaria Ultimatum usług windykacyjnych

5,0 rating
18 grudnia 2017

Ultimatum to marka w sobie – nic dodać nic ująć. Odzyskali cały dług 2 razy szybciej niż sami deklarowali i 10 razy szybciej niż inne firmy deklarowały, więc czegóż chcieć więcej, tylko brać i korzystać z usług windykacyjnych tejże Kancelarii Wierzytelności o nazwie Ultimatum.

Jakub32809

Polecam w 100% firmę windykującą długi KANCELARIA ULTIMATUM, która nie tylko obiecuje, ale także rozumie klienta i dąży do celu bez obaw o przeciwności

5,0 rating
10 lipca 2017

Omawiana na tej stronie z opiniami Kancelaria Ultimatum ma jednoznacznie oznajmiające o efektywności z jaką się poruszają po świecie windykacji należności, gdzie nie tylko liczy się spryt i wiedza, ale także doświadczenie, znajomości i wyczucie dłużnika. Znakomita firma odzyskująca należności, którą z całego serca polecam.

Maja983876

Zadowolony Klient z Warszawy

5,0 rating
22 stycznia 2017

Pan Nurowicz reprezentujący firmę Kancelaria Ultimatum doskonale już mnie zna ponieważ od groma razy zgłaszałem się do niego po pomoc, której nigdy mi nie odmówił.

Hanna832092

Kancelaria Ultimatum obsługuje osoby i firmy z całego kraju

5,0 rating
11 sierpnia 2016

Kiedyś myślałam, że Kancelaria Ultimatum załatwia sprawy z dłużnikami tylko w stolicy, ale sama korzystam z ich usług jak się dowiedziałam, że obsługują kontrahentów z całego kraju.

Lena302921

Polecam Kancelarię Ultimatum ponieważ pomogła mi 3 razy ze stu procentowym sukcesem

1,0 rating
8 sierpnia 2016

Firma godna polecenia!!! Nie tylko obsługują sprawy na duże kwoty, ale można już dzwonić i pytać czy się podejmą sprawy już za kilka tysięcy długu. Gromkie brawa dla pana Marcina Protazińskiego, który wielokrotnie wybawił mnie z tarapatów finansowych.

Alicja39202047

Bardzo skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
5 maja 2016

Opinia o Kancelarii Ultimatum z moich ust nie „wypłynie” inna niż PERFEKCJONIŚCI GODNI POLECENIA !!!!!!!!!!! Pomogli mi 1 raz, ale tak istotny był to jeden raz, że naprawdę nigdy nie pójdę do innej firmy walczyć z dłużnikiem niż do Ultimatum. Super jesteście!

Maria324467843

Pozytywna opinia

5,0 rating
1 grudnia 2015

Tutaj jest bez znaczenia czy Twój dłużnik ma mały dług czy duże zobowiązanie finansowe to zawsze bezpłatnie zweryfikują każdą sprawę. U mnie było tak, że sprawdzili wszystkie dokumenty związane z długiem i całą tą sprawą, a po tygodniu odezwali się do mnie mailowo, że zbadali sprawę i odzyskali dług – cała sprawa odbyła się zdalnie (kurier, poczta mailowa), co zaoszczędziło sporo kasy. Rekomenduję tą firmę każdej osobie!!!

Amelia8938525

Potwierdzam, że Kancelaria Ultimatum to świetny gracz na rynku windykacji i oszuści nie mają z nimi szans

5,0 rating
14 marca 2015

Żaden oszust finansowy nie ma najmniejszych szans z działaniami i techniakami stosowanymi przez Kancelarię Ultimatum z Warszawy, dlatego coraz bardziej boją się oszuści tzw. dłużnicy i tym samym wyplewia takie osoby Kancelaria Ultimatum. Polecam, korzystałam.

Oliwia0839210

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Kniaziewski

5,0 rating
15 października 2014

Chwała Panu, że mi zesłał takich cudotwórców pomagających odzyskać pieniądze, które w głębi duszy spisało się już na straty. Dziękuję i polecam!!!

Szymon89202478

Usługi na wysokim poziomie, niskie koszta uzyskania przez Kancelarię Ultimatum długu

3,0 rating
19 września 2014

Bardzo uczciwe osoby pracując w Kancelarii Ultimatum i niosą pomoc bez znaczenia na wielkość długu czy proces jaki musi się odbyć, aby odzyskać dług. Polecam każdemu w potrzebie.

Jan98390

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
15 listopada 2013

Bardzo profesjonalne oraz indywidualne podejście do wszystkich klientów bez znaczenia na miejsce zamieszkania i status społeczny. Ja jestem zwykłym człowiekiem, a pomogli mi jak prezydentowi, dlatego jestem zadowolony i bez hamulców mogę śmiało polecać gdyż za kilka % wartości długu odzyskali wszystko co było można plus odsetki, dlatego Kancelaria Ultimatum u mnie zawsze na pierwszym miejscu.

Kacper80320825

Polecam Kancelarię Ultimatum opinia wzorowa

5,0 rating
15 lipca 2013

Bez zastrzeżeń i uwag. Wykonali swoją robotę jak trzeba – dług odzyskany. Wszystko ok i na pewno polecam z czystym sumieniem.

Aleksande89320

Bez zaliczek i opłat wstępnych

5,0 rating
15 stycznia 2012

Z usług kancelarii Ultimatum korzystałem już kilka razy i ani razu nic złego tej firmie nie mam do zarzucenia. Profesjonaliści i nie wstydzą się tego, że są najlepsi na rynku windykacji.

Tomasz893202

Szybka i miła obsługa w Ultimatum

5,0 rating
15 maja 2011

Duży plus za stanowczość ze strony doradców oraz pomoc i wytłumaczenie wszystkiego – wyjaśnili mi trudną terminologię i odpowiedzieli na każde zadane przeze mnie pytanie.

Tobiasz932974

Spisali się na medal

5,0 rating
15 lutego 2011

Pomogli mi okiełznać dłużnika, który myślał że jest nie do pokonania. Kancelaria Ultimatum to gracz na rynku warty uwagi – mają biuro od przeszło 15 lat, więc i na pewno doświadczenia sporo się nazbierało.

Mirek3894984

Super firma na miarę europejskich standardów

2,0 rating
15 grudnia 2010

Kancelaria Ultimatum zna się na finansach, windykacji, psychologii, prawie i wszystkich innych trudnych dziecinach w których odnaleźć się mogą nieliczni.

Mariusz9043084

Korzystałem 3 razy i stwierdzam, że można korzystać

5,0 rating
15 maja 2009

Obym nie musiała już sądzić się z dłużnikami, ale jak do tego dojdzie to na pewno do Was zgłoszę się.

Tobiasz32982

Najlepsze opinie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 października 2008

Ogromnie mi pomogli jak 10 naszych kontrahentów z którymi współpracowaliśmy od przeszło 15 lat zwlekało lub opóźniali się z opłaceniem należności za towar (nierozliczone faktury), aż przestali telefon odbierać, ale na całe szczęście że Kancelaria Ultimatum konkretnie zadziałała i odzyskała dług.

Mateusz804324

Firma windykacyjna na miarę XXI wieku pomagająca, a nie tylko kasująca klienta

5,0 rating
15 kwietnia 2008

Mieliśmy ogromne szczęście, że poznaliśmy Kancelarię Ultimatum gdyż gdyby nie oni bylibyśmy gdzieś na oko 200-300 tys. w „plecy” bo nikt nie chciał się podjąć takiej sprawy tylko Ultimatum powiedzieli TAK, które utrwaliło mi się na długo w pamięci. Super firma, świetni pracownicy! To jest to czego długo szukałem.

Mikołaj90304

Genialne rozwiązania z sektora windykacyjnego, które przyspieszają działania mające na celu odzyskać dług

5,0 rating
15 września 2007

W Kancelarii Ultimatum kontakt z klientem trzeba przyznać że jest na najwyższym poziomie – wszelakie wątpliwości były od razu sprostowane, jestem na prawdę bardzo zadowolona z usług, które świadczy firma Ultimatum tępiąca oszustów finansowych.

Zadowolona klienta z Wrocławia

Oszuści i dłużnicy chowają się jak słyszą słowo Ultimatum i nic dziwnego 🙂

5,0 rating
15 marca 2007

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre nie tylko za wieloletnie działania z dużymi graczami, ale także za kompleksową obsługę do której możemy zaliczyć np. kompletacje dokumentów, odnajdywanie zadłużonej osoby która ucieka przed uregulowaniem należności finansowych.

Wojciech3207459

Kancelaria Ultimatum z pozytywnymi opiniami jest na pewno warta uwagi

5,0 rating
15 sierpnia 2006

Polecam wszystkie usługi Kancelarii Ultimatum ponieważ mimo, iż miałem dużą wręcz niekończącą się ilość zapytań, chciałem omówić wszystko przed rozpoczęciem działań i sprostała moim oczekiwaniom w 100% – wytłumaczyli wszystko najlepiej jak tylko się dało, oczywiście dług odzyskany.

Tymoteusz8940

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre za ciężką pracę przez wiele lat

5,0 rating
15 lutego 2006

Klienci Kancelarii Ultimatum dobrze wiedzą, że są to profesjonaliści z krwi i kości warci ocenienia na 5 gwiazdek z plusem. Wzorowo wywiązują się z powierzonych im zadań bez znaczenia na poziom złożoności problemu jaki im się powierza. Polecam

Jablexor

Kancelaria wierzytelności Ultimatum Protaziński Jacyk Warszawa

5,0 rating
15 lipca 2005

Nie pobierają zaliczek, opłat wstępnych czy innych należności na starcie za zajęcie się sprawą – u mnie taki atut wpłynął na to, że zdecydowałem się właśnie na nich, bo nie miałem pieniędzy żeby na początku zapłacić jak to inne firmy praktykują. Pieniądze błyskawicznie odzyskali. Dziękuję za wszystko!!!

Stanisław39032

Żaden dłużnik czy oszust finansowy nie uniknie sprawiedliwości, którą wyznacza i ustanawia Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 stycznia 2005

Trzeba przyznać, że Panowie z Kancelarii Ultimatum działają sprawnie pod kątem szybkości jak i tym, że mają bardzo dużo wygranych spraw, co świadczy o profesjonalizmie i stanowczości, której w tej branży nie może zabraknąć. Świetna robota 🙂

Piotr28080845

Średnia końcowa ocena jaka wyszła z wszystkich zostawionych głosów w Kancelaria Ultimatum opinie

4.8
4,8 rating
4.8 z 5 ocen (na podstawie 211 ocen)
Znakomite opinie88%
Bardzo dobre8%
Zadowalające3%
Mizerne0%
Słabe1%

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Piątek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

605 448 944 Dział pomocy windykacyjnej firmy Kancelaria Ultimatum opinie